E, to uzbudjenje, Munkica! I meni se to dogadja da zaboravim pitati, a poslije razbijam glavu i rovim po internetu, iako me doktorica nikad ne pozuruje i jos sama pita imam li pitanja.

A pitala sam ima li neko medicinsko objasnjenje zbog cega moji folikuli rastu tako sporo i rekla je da je to sve individualno i da nam je najvaznije da ujednaceno rastu. Rekla je i da se zna dogodit kod nekih zena da rastu sporo, ali onda odjednom buknu pa jos i prsnu folikuli i pobjegne js. Zato je trazila da vadim estradiol i po njemu se odlucila za stopericu. Ali meni opet neki nemir poslije neda mira, googlam, usporedjujem, ne mogu se smirit dok ne cujem da je jos netko imao takve folikule.
Voljela bih da ti ja mogu nesto raci za IVF i ICSA, ali ja sam tek pocetnica u MPO i jedino sto znam je da ce se u nasem postupku najvjerojatnije raditi ICSI, jer MM ima oligoastheno, a ja imam 40 god., jako nizak AMH i malo folikula. Ako iz ova 4 folikula dobijem 1 ili 2 js, bit cu presretna, tvoj broj 9 js, je meni science fiction.

Nadam se da se tvoj ICSI embryo sad lijepo gnijezdi i da ces imati jaku betu. Jesu ti vratili jedan ili dva?
Frixie, da, jako sitno!

Sretno ti draga i hvala sto uvijek odgovoris na moja pitanja!