Citiraj MachuPicchu77 prvotno napisa Vidi poruku
I ja pijem taj Solgarov. Nakon punkcije pijem samo prenatalni multivitamin, plus Solgarov folat, jer mislim da je bolje sto vise folata i jos Utrogestan vaginalno.
Bingbing, ti jesi mlada i ja naravno nisam doktor, ali mislim da bi mogla imati koristi od DHEA. Takav AMH sam imala prosle godine kad sam imala 39 i prvi put isla na "potpunu obradu neplodnosti" u B+. Dakle tad je bio 1.13 ng/ml (8.1 pmol/L), a do srpnja ove godine je opao na svega 0.36 ng/mL (2.57 pmol/L). To kad dodje na odredjenu nisku vrijednost, krene opadat kao vodopad. Nadam se da se tebi to nece dogodit, ali nekad smo reproduktivno starije nego kronoloski i dobro je da si vec sad ustanovila da ti je AMH nizi i da trebas poradit na kvaliteti js. Mislim da je "godina proizvodnje" ipak najvaznija i makar ih imala i malo, te js koje imas su lakse za popravit kvalitet nego da pocinjes u petoj deceniji, kao neki.
Jesi li procitala Kako smo popravili kvaliet js i ostali trudni DVAPUT?
A je li tvoj muz radio spermiogram?
Kuzim, zato sam i pitala za dheu..imam bočicu doma-1 tbl 50 mg. Sve razumijem s godinama i reproduktivnim godinama i jbg...dobro da sam otkrila, u pravu si.
Jesmo, 2015.normo, 11/2016.blaga asteno, 05/2017.blaga oligo, 8/2017 normo. S tim da smo od 5-8.mjeseca krkali sa suplementima, antioksidansima, vitaminima, svašta...