Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sarasvati, i ja sam kod Škvorca, očito smo cca 20tak dana razmaka . Držim fige da oplodnja bude dobra kao i berba!
    Meni je danas 3. Gonal i sutra prva folikulometrija. Moram priznati da su Gonali mačji kašalj ! Niš ne boli, ne peče, sama si ju dam u kupaoni i budem gotova za minutu... Super, no bojim se da mi heparin koji mi slijedi neće biti tako easy peasy, bar se tako sjećam da je bilo, no imam drugi sad (Clexane) pa možda bude malo bolje.

Dakle, mogu birati aspiraciju ili na živo ili u općoj anesteziji jel? Nema lokalne kod dr. Š? A mislim da ćemo onda na opću, pa nema mi smisla patiti se i da me boli...

Cure, što nam slijedi ako nam ovaj postupak propadne ili ne bude uspješan? Eventualni ostatak oplođenih ide na zamrzavanje i onda imam pravo na FET ili kak to ide nakon prvog postupka?

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Isabel prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, što nam slijedi ako nam ovaj postupak propadne ili ne bude uspješan? Eventualni ostatak oplođenih ide na zamrzavanje i onda imam pravo na FET ili kak to ide nakon prvog postupka?
    FET se ne plaća, ide na teret HZZO-a, ali moraš donijeti novu D1.

Zameci su u kriopohrani na teret HZZO-a i mogu tako biti godinu dana, a nakon isteka godine dana plaćaš kriopohranu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •