-
Markeri hepatitisa i HIV po novom zakonu vrijede samo 6 mj.Privatno nisam isla ali da imam novaca voljela bih.Stedim koliko mogu pa cu vidjeti.Razlika je vjerujem ogromna ali mislim da to zavisi i od lijecnika koji te vodi i od tvoje dijagnoze i sl.Nekad davno i ja sam isla na SD i ne znam jel uopce treba komentirati da sam slana na inseminaciju bez provjere jajovoda s mojom anamnezom.A kad sam to spomenula dobila sam jezikovu juhu od lijecnice.
Sad ovdje opet nitko mi nije kontrolirao ni osnovne hormone,ali promjenila sam lijecnika pa se nadam barem tome.I ono sto mene je uvijek najvise cudilo(a mozda je to normalno) da mi lijecnik kad dodjem po lijekove izda papiric s kojim idem po njih i tamo mi vec unaprijed pise koliko cu ampula potrositi kojeg lijeka.Ili nagadja pa dobro pogodi ili zapravo nikad i nije data prava stimulacija pa bi mozda i imala bolje izglede.I mozda je to ovo sto je Inesz rekla dobije se koliko se smije potrositi i po tome nam daju terapiju pa kome uspije.Vidjela sam na punkcijama zene s manje godina a s manje js od mene,sve u svemu rijetko koja da je imala neki veci broj.Zato me ovo za Sarasvati cak i odusevilo samo nazalost lose je ispalo i jako mi je zao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma