Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

rogue čestitam, stvarno ohrabrujuća priča, želim ti prekrasnu trudnoću!!!!

lipa02 kakva je situacija kod vas? obavili šta?

Mi smo sad na čekanju, za dva tjedna konzultacije kod dr.Š sa svim novoskupljenim nalazima. Nakon novog spermio i bakteriološkog, moje laparo i histero, hormona itd-svi nalazi uredu, čini mi se da će reći idemo na inseminacije, a meni je to totalno gubljenje vremena (kojeg nemam-34god imam).
    Još me nešto zanima, cure koje ste kod Škvorca imale inseminacije koliko ste ih platile tj. on mi je rekao nešto kao inseminacije se plaćaju a ostali postupci mogu preko Hzzo uputnice?!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Purple Lu prvotno napisa Vidi poruku
    Još me nešto zanima, cure koje ste kod Škvorca imale inseminacije koliko ste ih platile tj. on mi je rekao nešto kao inseminacije se plaćaju a ostali postupci mogu preko Hzzo uputnice?!
    Imaš cjenik na internetu. IUI je 2500 kn.

Znači, prije IVF-a koji ide na teret HZZO-a treba se i koju rundu inseminacija u privatnoj klinici odraditi i platiti iz vlastitog džepa jer inseminacije nisu ugovorene sa HZZO-om.

Purple Lu, kakav je nalaz spermiograma? Je li normoozospermia?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 30.10.2018. at 21:01

cerepaha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

...
    Purple Ru, mi smo išli kod Škvorca na jednu inseminaciju prije IVF-a. Ne znam koji je vaš problem, ali ja sam 3 puta spontano zanijela tako da je inseminacija u našem slučaju imala smisla. Nama je doktor objasnio da mora postojati valjani razlog za ivf/icsi postupke i da nam predlaže 1-2 inseminacije. S tim da smo mogli odabrati gdje ćemo ih napraviti. Mi živimo u Zadru, pa nam je predložio da ih tamo obavimo. Zbog jaaaaaaako male uspješnosti AIH-a u Zadru, odlučili smo probati jednom u Samoboru. Ne moraš nužno ići privatno na inseminaciju, njemu je bitno da u tvojoj medicinskoj dokumentaciju postoji dokaz da ste pokušali i manje invanzivnim metodama doći do trudnoće.

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

rogue čestitam, stvarno ohrabrujuća priča, želim ti prekrasnu trudnoću!!!!

lipa02 kakva je situacija kod vas? obavili šta?

Mi smo sad na čekanju, za dva tjedna konzultacije kod dr.Š sa svim novoskupljenim nalazima. Nakon novog spermio i bakteriološkog, moje laparo i histero, hormona itd-svi nalazi uredu, čini mi se da će reći idemo na inseminacije, a meni je to totalno gubljenje vremena (kojeg nemam-34god imam).
    Bok

Bila sam u nekoj gužvi,pa se nikako spojiti s vremenom

Mi smo bili kod dr.Š na konzultacijama i generalno je ostavio dobar dojam.Budući na našu situaciju,predložio je dvije inseminacije(objasnio je da ako se ide u postupke preko Hzzo,tada je to valjda potrebno,osim ako se ne radi o nekom valjanom razlogu radi kojeg ih nije moguće izvesti,ali to mora biti medicinski dokumentirano,tako sam ja skužila).Rekao je da im obično produže ugovore,ali da mi to ne može garantirati kao ni točno vrijeme kada bi to bilo tijekom sljedeće godine.
    Budući da je predložio da napravimo još jedan spermio,to smo i učinili i nažalost,nalaz je bio još gori.Uglavnom,da skratim,nakon toga uopće nisam mogla doći do doktora da vidimo što i kako dalje,nego smo komunicirali samo sa osobljem (biologicom i sestrama) i to na na način da od toga da smo skoro krenuli u postupak nečega,dođemo do toga da nisu sigurni da li me u sljedećih mj dana uopće mogu primiti na novi dogovor/ultrazvuk,šta god,tako da nam se to u startu uopće nije svidjelo i odlučili smo okušati sreću na drugom mjestu.

Možda kriva odluka,ali smatram da ti kod ovakvih stvari jednostavno sve mora nekako "sjesti"...

čestitke curkama sa super vijestima,vesela sam radi vas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •