-
Nije tajna, evo detaljno, sve sam pisala 
prvi pregled (+uzv) 500kn
sam postupak (puna stimulacija+ICSI) 9500kn
lijekovi (27gonala, 4 cetrotide, brevactid štoperica i 2x1500 nakon transfera, decapeptyl)= cca 7k
anestezija kod punkcije 500kn
+ svaka folikulometrija za vrijeme stimulacije, a bilo ih je 5, po 200kn. ukupno znači oko 18500.
A za dr L smo se odlučili jer se njegova logika pristupu liječenja zapravo najviše poklapala s našom. Imamo teži muški faktor, al ne dovoljno težak da nas u nekim privatnim klinikama ne bi prvo poslali na koju inseminaciju, jer tako to ide po protokolu. Mislim da sam gore pisala o iskustvu s Dr Dmitrović, tamo smo prvo išli na konzultacije.
I zbog mojih relativno mladih godina i ok zdravlja, lako moguće da bi prvo bio predložen i koji prirodni postupak ili slabija stimulacija...To nam se nije dalo. Zbog vremena, živaca, i naravno novaca. Za ovo smo znali da jednostavno ima neusporedivo veće šanse za uspjeh, što je i L sam rekao na prvim konz (ja nisam predlagala ništa da vidim gdje stoji). + što nam je relativno blizu, i što u onom izvješću o uspješnosti MPO iz 2015.(koje je prepuno mana, al je jedini izvor kojeg smo imali), on ima jako dobre rezultate.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma