Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rebecca avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Citiraj lipa02 prvotno napisa Vidi poruku
    Vrci , Libra, hvala za preporuke,a i ostalim curkama,naravno

Kad već pričamo o iskustvima,da li netko ima iskustva sa dr.Alebićem?

Vezano za inseminacije,slažem se skroz.
    Evo ja sam bila kod dr.Alebića u postupku 2016. god. u poliklinici Podobnik. Divan, odličan doktor!!
    Kad smo odlučili ići privatno razmišljala sam između dvije poliklinike, ali smo na kraju otišli u treću, pol.Podobnik, zbog doktora Alebića.
    Moj maleni će uskoro napuniti dvije godine i planiramo opet ići kod doktora Alebića.

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Citiraj rebecca prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja sam bila kod dr.Alebića u postupku 2016. god. u poliklinici Podobnik. Divan, odličan doktor!!
    Kad smo odlučili ići privatno razmišljala sam između dvije poliklinike, ali smo na kraju otišli u treću, pol.Podobnik, zbog doktora Alebića.
    Moj maleni će uskoro napuniti dvije godine i planiramo opet ići kod doktora Alebića.
    rebecca hvala ti puno na podijeljenom iskustvu,takve info puno znače,zbilja je lijepo pročitati takvu priču.

Kod nas je razvoj situacije takav da smo se odlučili za polikliniku Podobnik.Prvi dojam je fantastičan,a doktor zbilja divan i čini mi se vrlo stručan.
    Plan je da u siječnju napravimo spermio,vidimo kakav je i odmah nakon toga krećemo s nekim postupkom.Nalaze imamo sve,tako da ćemo vidjeti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •