Slažem se KajTeBriga, teško je prognozirati koliko će ti vremena trebati, ali ako su vam nalazi oboma super to je već dobar znak!
Ja sam bila na 2 inseminacije i jednoj izvantjelesnoj u poliklinici IVF i ništa mi nije bilo previše bolno, a jako sam osjetljiva na bol.
S obzirom da sam jako osjetljiva na bol, odmah sam si uzela kratkotrajnu opću anasteziju za apsiraciju jajnika i doktor je rekao da je to bila dobra odluka jer mi se sa jednim jajnikom, zbog lošeg položaja, dosta namučio i da bi me to sigurno boljelo. S obzirom da sam se naplaćala svega i svačega, a da sam izvantjelesnu radila preko HZZO-a, smatrala sam da mi se isplati dati tih 1200kn za anesteziju i opet bih to ponovila.
Osjećaj je kao da si si malo odrijemala i to je to, ideš doma. Nema mučnina, niti vrtoglavica kakvih sam imala kad sam išla na pravu operaciju.
Transfer se radi nekada sa punim mjehurom, a nekada sa praznim, ovisno o doktoru. Meni su rekli "čekajte da vidim koji doktor će raditi transfer pa da vam znam reći dal da se popišate ili ne"
na kraju sam ga radila sa praznim mjehurom i apsolutno nikakve boli nije bilo.
Injekcije su kao injekcije, meni ih je davao muž, ali nije strašno.