Stranica 10 od 65 PrviPrvi ... 891011122060 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala Mojca puno...na dvije predstavnice Dalmacije na šetnji za plodnost, jel da
    Idem na odbrojavanje javit rezultat transfera da me ne brišu ovdje.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sara sretno od srca !!!!

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Kako su nam splitske trudnice:Crvenkapica,Splićanka,Jojo,Funky........ ..??

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Crvenkapice hvala draga, kako si ti? Jel sve sada ok? Želim ti sreću do kraja T da bude mirno koliko god može biti.
    Sretna i mene to zanima šta je sa curama.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Evo dezurna na potpomognutoj...cekam ja vase rezultate...nisam lose,hvala na pitanju,trbuscic pomalo raste,sreca prijateljicama vise ne trebaju njihove trudnicke hlace pa posudjujem jer nemam love za nove, iscjedili mi postupci lovusu! E, i imam neku glupu upalu mjehura...antibiotik,valjda nista nece bebici bit!
    sta ima u st postupcima...e, i imam jedno pitanje...zamrzavaju li uopce embrije na kbc st jer se ne sicam kad je netko spomenio fet na kbc-u

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Funky i ja sam ti pila antibiotike u trudnoći baš me je bubreg bolio jer mi je bebač bio cijeli naslonjen na njega pa sam imala i dosta bakterija , tako da ti bebici neće bit ništa , di vodiš trudnoću?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam trudnocu nastavila voditi kod moje dr. J na Mejama,ti? I kako si?
    sara i sretna javljajte dogadjaje!

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam trudnocu nastavila voditi kod moje dr. J na Mejama,ti? I kako si?
    sara i sretna javljajte dogadjaje!
    Bit će da je to moja dr.A.J.V?? Kod mene ništa,danas opet vadila tsh pa ćemo vidjeti koliki je više.A što se tiče zamrzavanja embrija na Firule ja ti nemam pojma jer dosad sam uvijek imala 2 tako da....?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Bit će da je to moja dr.A.J.V?? Kod mene ništa,danas opet vadila tsh pa ćemo vidjeti koliki je više.A što se tiče zamrzavanja embrija na Firule ja ti nemam pojma jer dosad sam uvijek imala 2 tako da....?
    Je,je,kod iste smo dr! Eto ja sam i sutra popodne kod nje,ak si slucajno tamo ...
    a vidis mene to za firule zivo zanima,stvarno poznam i nekoliko parova koji nisu na forumu,pa je li moguce da bas nitko nema preko 2 embrija, ili oni nemaju mogucnost zamrzavanja...nisam tamo bila u postupku nego na cito,ali bas evo,provjerite,vi koje ste tamo

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Je,je,kod iste smo dr! Eto ja sam i sutra popodne kod nje,ak si slucajno tamo ...
    a vidis mene to za firule zivo zanima,stvarno poznam i nekoliko parova koji nisu na forumu,pa je li moguce da bas nitko nema preko 2 embrija, ili oni nemaju mogucnost zamrzavanja...nisam tamo bila u postupku nego na cito,ali bas evo,provjerite,vi koje ste tamo
    Dr.J.je super,ona mi je vodila prvu trudnoću,stvarno je vrlo stručna i vjerovala sam joj u potpunosti.

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo dezurna na potpomognutoj...cekam ja vase rezultate...nisam lose,hvala na pitanju,trbuscic pomalo raste,sreca prijateljicama vise ne trebaju njihove trudnicke hlace pa posudjujem jer nemam love za nove, iscjedili mi postupci lovusu! E, i imam neku glupu upalu mjehura...antibiotik,valjda nista nece bebici bit!
    sta ima u st postupcima...e, i imam jedno pitanje...zamrzavaju li uopce embrije na kbc st jer se ne sicam kad je netko spomenio fet na kbc-u
    Bog cure... mislim da je jan@ na odbrojavanju pisala da su joj zamrzli blasticu na kbc firule. To me jako razveselilo jer mi je to bia veliki minus...mozda zamrzavaju samo blastice...u svakom slucaju postoji mogucnost. Triba se dodatno raspitat jer i ja do sad nisam cula...
    Inace...dr B se vratio s godisnjeg i ja sam ga napokon docekala i dogovorila postupak u 6.misecu...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bravo za postupcic,neka bude uspjesan i bravo za kbc za smrzlice!

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj *sunisshining* prvotno napisa Vidi poruku
    Bog cure... mislim da je jan@ na odbrojavanju pisala da su joj zamrzli blasticu na kbc firule. To me jako razveselilo jer mi je to bia veliki minus...mozda zamrzavaju samo blastice...u svakom slucaju postoji mogucnost. Triba se dodatno raspitat jer i ja do sad nisam cula...
    Inace...dr B se vratio s godisnjeg i ja sam ga napokon docekala i dogovorila postupak u 6.misecu...
    Je li dr.B radi u 6.mj,pitam jer sam čula da je na nekom kongresu???

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

He he i moja gin je dr.J.! samo sam trudnoću vodila kod dr.P. nekako kad sam već počela kod njega tila sam da mi on vodi trudnoću a i draži mi je

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    He he i moja gin je dr.J.! samo sam trudnoću vodila kod dr.P. nekako kad sam već počela kod njega tila sam da mi on vodi trudnoću a i draži mi je
    Ha,ha,prati nas ista ekipa! Dr.j mi je prva liga,fina,strucna ,njezna,sestra R.za 10!! A dr.P otkacen,otvoren,sestre prva liga...ma zahvalna sam svima,a trudnoca ce nadam se biti uredna bez obzira u koga sam...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

naravno da hoće!!!!!!!!!

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Je li dr.B radi u 6.mj,pitam jer sam čula da je na nekom kongresu???
    Nije mi nista spomenia. Meni je ciklus pocinje prvih dana 6. miseca a dogovorili smo cili postupak.pa sad...

Funky hvala! Samo da uspije ovaj put...

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Zna li netko slučajno da li danas radi dr.B i kada je dežuran?

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Drage moje, pozdrav svima.. Jako je lijepo čitati vas, jako ste pozitivne i optimistične,
    svaka vam čast .
    MM i ja u 9. mesec krećemo na konzultacije u Cito, pa vjerojatno odmah na IVF/ICSI.
    Može li mi netko od vas napisati cca cijene stimulacije i štoperice.. Cijene postupaka sam
    vidjela..
    Hvala unaprijed..
    Držim vam fige od srca za visoke bete, ak nama ne uspiju ciljani, budem
    vam se na jesen pridružila.
    P.s. ak sam fulala temu, izvinite, nova sam na forumu

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Dobrodosla i sto prije da ti uspije prirodno ili u postupku!!!
    Na pravoj si temi,ali necemo cijene ovako...kad skupis jos koji post moci ces slati i primati privatne poruke,pa se javi!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

funky zašto ne možemo cijene stimulacije ovako "javno"

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pa sta ja znam jel se to smije,nisam bas vidjala da cure to pisu...eto,da ne zabrljamo...
    kako si Loly? Ja jos muku mucim s mjehurom,inace sve ok

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Onda nećemo, da nebi dobile po prstićima perlice piši češće pa ćeš moći slati i primati privatne poruke.
    Ja sam fala Bogu ok, evo ušli u 16 tjedan, super se osjećam, nisam imala ni mučnina ni povraćanja, malo osjetim nekad kao neke bolove, to se biće sve rasteže!
    Nadam se da ćeš brzo rješiti to s mjehurom, pa uživati u blaženom stanju

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Trudnice mogle bi se češće javljat eeee drago mi je da ste dobro!Mislim da možemo pisat o cijenama.

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Hvala cure, kad si skupim dovoljno postova, javite mi u PP.
    Evo piskaram na svakakvim temama, samo da ne fulam negdje, da me ne špotaju
    Ja čekam mengu, pa krećem s Klomićima i f-metrijom..
    Nakon ljeta idemo u Cito, al ne znamo dal na IUI ili IVF..
    Tak da za IVF + ljekove moram dignuti kredit, al ne znam kolki..
    Ak bi mogli na IUI, onda imamo neku sitnu ušteđevinu..
    Sretno vam cure od srca.. Čitam vas, al ne stignem još pohvatati sve,
    budem uskoro

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Da, i naravno da sam zaboravila upitati zna li netko dal će se
    možda u 2015.toj moći ponovno u Cita prek uputnice??

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Slobodno možete pisati o cijenama, dapače, kopirat ćemo ih na prvu stranicu, to je bitna informacija.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Meni u prosjeku cijena lijekova u stimuliranom postupku, znači kad krenem od 2. dc sa puregonom (225 jedinica) pri kraju je uključeno nekoliko orgalutrana i sa štopericom dođe oko 5000 kn. U polustimuliraom (sa tabletama femare od 2 dc) i uključenim gonalom/menopurom oko 6 dc cijena je oko 4000 kn. Ovo je okvirno koliko sam ja plaćala, sve je to individualno ovisno kako ko reagira i koliko mu je stimulacije potrebno.
    Perlice i ostale cure ako triba detaljnije ili još informacija, samo pitajte!
    Sretno svima!!!!

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Hvala Loy
    ak bi išli u Cita na IVF + ljekovi cca 13000 kn... Jao majko, nije ni malo, al kaj mogu..
    Budem računala oko 2000€ po postupku
    sada se ipak nadam da smo kandidati za IUI

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ampula menopura je bila 150 kn, gonala cini mi se 200 kn, orgalutran cini mi se 300 kn, letrizol tablete 300 kn. Prvi ivf 8000 kn postupak + oko 6000 kn lijekovi, fet 4500 kn postupak + 400 kn lijekovi, drugi ivf 9000 kn postupak jer smo imali blastociste i oko 6000 kn lijekovi ,a biopsija endometrija nije se dodatno placala....e, 10 fragmina od 2500 jedinica je 150 kn.
    cini se puno,ali kad ti upali,zaboravis i na kredite i na lovu...a i budes primljena kao covik,nema redova,sati cekanja...ugl.vridi svake kune.
    pozz mojim zeljkici i lolici...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

perlica,

uspješnost inseminacije kreće se u najboljem slučaju oko 10%. budući da vama varira spermiogram, upitno je da li će na jesen biti dovoljno dobar za inseminaciju. vidm da ti je doktor dao terapiju 1x1 klomifen i pretpostavljam da planira inseminaciju.

ako bude spermiogram ok za inseminaciju u redu je par puta pokušati inseminacijom. kolika je cijena IUI?

s druge strane, ako imaš dobre nalaze (koliki su ti FSH i AMH), ako si mlađa žena, u dobro odrađenoj i pogođenoj stimulaciji, možete dobiti veći broj kvalitenih embrija i imati embrije za svježi transfer i za zamrzavanje. tako da ako ne uspijete ostvariti trudnoću nakon svježeg transfera, imate pohranjene embije za smrznuti transfer. uspješnost se postupka na ovakav način kod mladih žena može približiti brojci od 50%.

nema druge nego zbrojiti se, prikupiti novac i krenuti u postupke. sretno!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Inseminacija je i dalje 1000 kn.

Perlice sretno.
    Trudnicama

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Hvala cure na info, zlatne ste <3
    inesz, trenutno čekam mengu, pa idem s Klomićima uz folikulometriju i ciljene odnose. Ak nam to ne uspije, krećem kod MPO G na konzultacije. Moj G misli da bi mogla ostati trudna uz ciljane, jer s-gram trenutno nije katastrofalan kakav je bio.. A ja ne zanm što bi mislila..
    Budući ću na jesen u Cito, pa ću to sve masno platiti, možda da forsiram IVF? Kaj vi mislite? Imam 32 god, nije puno, al ni malo...
    Znate li uopće slučaj da je uz asteno i ciljane došlo do trudnoće? Dal je koja od vas uz Klomifen i ciljane dobila štopericu? Il štoperica ide samo kad je MPO u pitanju? Joj kaj san nestrpljiva, milijon pitanja imam
    Nadam se da vas ne davim

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam uz ciljane uvijek dobivala i stopericu.

Perlice, ako krenes u Cita, neces nista trebati inzisetirati. Tamo si zaista u dobrim rukama i dr vode racuna i o godinama i o nalazima i sigurno ce ti preporuciti najbolju opciju.
    Mene su primjerice dugo forsali sa tempiranim odnosima, pa tek onda Aih, zbog dobrog spermiograma, znaci nije sve uzmi lovu i brisi.
    Na kraju sam i zatrudnila iz tempiranog nakon operacije jajnika.

Ako si nestrpljiva, a imas svoje nalaze hormona, mozete i odmah otici na konzultacije u Cito, cisto da ti specijalist potvrdi isplati li se ici na tempirane odnose.

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Maca, hvaka ti... Nalazi su mi stari 15 mjeseci. Budem izvadila ponovno hormone, papu, briseve, oboje trebamo markere izvaditi, tak da na konzultacije idem sa svježim nalazima.
    Ljubim vas sve, trudnice nek uživaju u trudnoći, trudilicama visoke bete.. Sretno svima
    Budem vas na jesen ponovno gnjavila

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nadamo se da si do jeseni na forumu trudnoca...

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Samo da vas pitam...da budem sigurna...jel mora dragi s menom na dan transfera doc na kbc Firule? Ne zove mi se dole jer se jedva javljaju na tel...

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj *sunisshining* prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da vas pitam...da budem sigurna...jel mora dragi s menom na dan transfera doc na kbc Firule? Ne zove mi se dole jer se jedva javljaju na tel...
    Ne treba.........sretno..........

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Da li netko zna kad su na godišnjem u kbc Firule,da li idu kolektivno ili se mijenjaju,jer sad čitam da VV rade cijelo ljeto bez prekida?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Pozdrav cure, moj muž i ja smo u borbi sa azoospermijom ima 4 godine. Zapravo konačna dijagnoza je kriptozoospermia , mali broj spermija, da li ima netko sa sličnim problemom. Razmišljamo izmedju Cita i češke, radili smo prošle godine u bahcecij IVF medu tim bezuspjesno

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tin prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure, moj muž i ja smo u borbi sa azoospermijom ima 4 godine. Zapravo konačna dijagnoza je kriptozoospermia , mali broj spermija, da li ima netko sa sličnim problemom. Razmišljamo izmedju Cita i češke, radili smo prošle godine u bahcecij IVF medu tim bezuspjesno
    I naša dg je azoospermija i evo čekamo bebu iz Cito Prošli smo kod njih 4 postupka i ovaj zadnji bio uspješan. MM je tamo napravio i biopsiju testisa.
    Pitaj sve što te zanima, može i na pp! Sretno

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Da li netko zna kad su na godišnjem u kbc Firule,da li idu kolektivno ili se mijenjaju,jer sad čitam da VV rade cijelo ljeto bez prekida?

Koliko ja znam...doktori su krenili s godisnjim odmorima od 5. miseca kad je bia dr. B, iza njega je bia dr.Mrsic, sad zadnjih dana nije bilo dr. Šunj...ja se nadam da nece ic opet kolektivno...ali moguće je i to...

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

cure da li Cito radi subotom, muž bi došao da uradi spermiogram?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Radi za punkcije, transfere, folikulometrije i slične neodgodive stvari.
    Spermiograme ne vjerujem da rade vikendom, ali znam da rade utorkom do 20.
    Najbolje pošalji mail ili nazovi i provjeri.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, hvala ti

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

probat ćemo uradit spermiogram na Citu, ako nam šta nađu da li mogu zaledit na Citu? nisam pitala dr. Poljaka

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

da li znaš koja je cijena spermiograma i da li naplaćuju zaleđivanje materijala, iako se odlučimo na postupak kod njih ako nađu spermije..nama u bahceciju nisu naplaćivali zamrzavanje, uz uvjet da radimo kod njih postupak, što i jesmo ali bezuspješno
    Posljednje uređivanje od tin : 29.06.2014. at 20:46

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ovo je njihov aktualni cjenik http://www.cito.hr/hrv/kontakt=cjenik.html

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ovo je njihov aktualni cjenik http://www.cito.hr/hrv/kontakt=cjenik.html
    Hvala ti

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tin mi imamo zaleđeni materijal u Cito, još 4 slamke. Nama nisu naplatili zaleđivanja, platili smo samo biopsiju testisa u poliklinici Salus (u istoj zgradi) s kojima oni surađuju i to nas je koštalo 5000 kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •