Stranica 14 od 65 PrviPrvi ... 412131415162464 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Razlika je 3 i pol god s tim da sam u međuvremenu rodila. Ovo mi je sad druga trudnoća ivf,baš zato nesmiješ gubit vrijeme na firule. U najboljoj namjeri ti govorim,ne želim pričat loše o firulama,ali razlika je nebo i zemlja! Oni počimaju sa uzv 3dc dok još imaš stvari! Odmah zna šta je cista šta folikul,vadiš krv svaki put prije dobijanja injekcija! O iznosu progesterona i estradiola određuju stimulaciju koliko taj dan kojih injekc. a da ti nepričam da daju sve žive stimulacije sa svim injekc.,ne mislim odjednom jednoj ženi Ovi u St raspolažu sa onim šta im pošalju iz Zg,koliko puta me Budim.odbio jer nema Menopura za mene...u cito sam dobila manju stimulac.više folikul. i uspješna trudnoća nego na firulama više injekc.a mali odaziv,pa razlozi godine,nije više ni sperm.bio loš,nije ima šta reć nego tako je. Do sada mi se srozao AMH, sad je 2 a na firulama je bio oko 25-zadovoljavajuća plodnost. Znači u Zg sam išla sa AMH 2.
    Financije su i mene natjerale u ZG a ne u cito opet, 2 tis.kn sam potrošila na autobuse,tamo sam imala gdje prespavat. Vraćala se busom odmah 24h nakon ET. U cekaoni svaki put kad sam bila netko je bio sa pozit.betom,na firulama toliko godina bila i nitko nikada nije bio sa poz.betom,al eto ajmo reć da je to bilo skroz na početku,valjda su do sada uhodaniji... Da se razumimo dr.Budimir je jako dobar covjek i osjećajan,ali jbg kad sam se nagledala da ne radi kako treba...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I Šparac mi je rekao da VV ima jako dobar uspjeh,kod njega sam bila na pregledu prije 2 mj. Nisam imala nikakvu vezu za Zg i odmah sam upala,osim šta mi je vidio cistu pa sljedeći ciklus... a tu bolnicu izabrala jer je blize mom smještaju,bolnica nije ništa posebno.
    Dr.ima 3 sestre na raspolaganju, imaju 2 embriologa i kod njega kad sam išla na razgovor on ima 5 sestara tamo u laboratoriju,a za vrijeme punkcije te jedna sestra drzi za ruku dok druga pomaže gin...
    Svaka čast i Zdenki,ako je ona još uvik sama rastrgana je na sve strane...

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ne nije Zdenka sama ima ih još. Meni su bile tri sestre na aspiraciji . Kolko znam i čujem ima dosta trudnoća pa ćak sad cure iz mog termina skoro sve osim mene . Meni nije problem oko stimulacije jer ja odlićno reagiram na njih .Preskup mi je sport zagreb a i zadovoljna sam sa dr. B i cjelim osobljem tako da ipak ostajem tu .

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Cure koje ste u poliklinici Citi, molim za pomoć... Moj soc G me poslao na HSG kojeg bi radila privatno... Kad sam zvala Cito za info, sestra je bila jako neljubazna, ukratko mi je rekla da sam trebala prvo doći s nalazima kod njih na konzultacije, pa onda eventualno dogovoriti HSG... Nisam se dala zbuniti, pa sam joj obrusila daželim konzultacije nakon HSG-a..
    Veli mi da nazovem 1.dc za dogovoriti termin i da uzmem antibiotik kao zaštitu.. i poklopila mi slušalicu.. Horor
    Molim ak je koja od vas bila na pregledu da mi kaže koji antibiotik ste uzimali? Dal se kod njih može dogovoriti HSG u popodnevnim satima? Dal rade subotom?
    Izvinjavam se što vam ometam temu, al sam u klincu Sutra ću dobiti mengu, soc G mi radi u pon, pa sam mislila ak baš MORAM piti antibiotik od 1.dc da ga kupim u ljekarni, al ne znam koji...
    Hvala unaprijed, držim vam fige za debele +

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Perlica, mislim da je došlo do neke zabune inače su u Cita svi ljubazni,a i nije mi jasno kako da uzmeš antibiotik koliko ja znam oni se ne mogu kupit??? Mislim da ćeš se morat strpite do pon i nazvat ponovo.

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Željkice, ne znam do kakve zabune je moglo doći?! Ne znam kaj je htjela, da iz Zg dođemo na konzultacije u St, pa kad dr. P veli da treba HSG, ići nazad u Zg i čekati termin HSG-a?! Nije bila ljubazna niti malo, a budući im planiram ostaviti mnogo novčeka, zaslužujem kao pacijent da u najmanju ruku bude ljubazna... Ništa, u pon ću otići do mog G po recept za antibiotik...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Neznam ni sam bila na hsg pa nemogu govorit Šta treba Al me čudi taj pristup!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Perlice pošalji mail dr. P., objasni mu stanje i dijagnozu, pa će ti on reći što i kako! Sretno!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Perlice dobro ti je Loly napisala, ukratko mu napiši u mailu sve, pogotovo što si iz Zg-a, on stvarno brzo odgovara na mailove, pa ćeš shodno tome moći se onda dogovorit za termin za šta več trebaš sa sestrom.

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Hvala cure, zlatne ste

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Drage moje suborke pratim Vas ali rijetko pišem.Dugi period godina sam ja na potpomognutoj u poliklinici Cito kod dr.Poljaka i da Vam dam ohrabrenje i snagu da izdržite u svojoj borbi koja jednom mora doći za pozitivnim ishodom.
    Imam jednog sina od 3 godine iz trećeg puta uspješan IVF -ICSI iz zamrznutog embrija.
    Danas vadila betu koja je 573,13 isto iz zamrznutog embrija jedna blastocista , nakon IVF-ICSI u drugom mjesecu 2014.godine koji je bio neuspješan ostala jedna za zamrznut od koje danas imam tu betu.
    Držite se i neodustajte.
    Hvala dragom mome doktoru Poljaku i cijelom njegovom pomoćnom osoblju i puno uspjeha u budućem radu.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Adikice čestitam na lipoj biti, sretno dalje! Perlice jesi pisala Dr. P?

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Adikice, pa čestitam ti od srca
    Sve sam se dogovorila s dr.. Uzimam Hiramicin 2x1 7 dana..
    Idući tjedan popodne je MM na s-gramu, pa ja na HSG, pa oboje na konzultacijama..
    Javim vam detalje... Stekla sam dojam da bi dr. preskočio HSG (zbog asthenozoospermije)
    i poslao nas odmah na IVF/ICSI, al moja luda glava za sada je spremna isključivo na HSG,
    pa eventualno 2/3 inseminacije...
    Budem vidjela kak će proći konzultacije (više se bojim dr. P neg HSG-a)..
    Zbilja sam svjesna da su plivači MM spori, al bi ipak voljela po svom, pokušati inseminaciju...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

perlica koliko su spori plivaci TM?
    ako zelis napraviti inseminacije, inzistiraj na njima, to je tvoje pravo.

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Bubekice, nemam nalaz kod sebe, al mislim da je nalaz iz Cita 04/14 mjeseca bio-
    Morfologija je uredna,broj 80 mil. ukupno, pokretljicost: a+b 10%, c 27%, d 63%
    U napomeni je pisalo: Smanjen broj progresivno pokretnih, povećan broj nepokretnih spermija,
    ostali parametri uredni..

Meni je jasno da je nama bolja opcija IVF/ICSI, al ja bi zbilja željela pokušati
    s inseminacijom, jer je manje invazivna, jeftinija i na žalost manje uspješna..
    Vidjet ćemo kaj će dr. P reći.. Uostalom nije Cito jedina MPO klinika u Hrvatskoj, ne?!
    Posljednje uređivanje od perlica55 : 04.11.2014. at 14:04

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

da idem privatno bih odvagnula, ali da idem preko hzzo sigurno bih na ovakav nalaz pokusala bar jednu inseminaciju.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Perlice, nema te sto biti strah dr P.
    On je direktan, isto tako postuje i direktan odgovor al ne grize.
    Uostalom, jedan spermiogram ne znaci i konacnu dijagnozu.
    Sigurna sam da cete nakon dodatnih pretraga imati kompletniju sliku i lakse se usuglasiti za sljedeci korak.
    Samo bih ti napomenula da dr ne puca na preskakanje niti ciljanih niti inseminacija ukoliko misli da one imaju smisla.

Adikice, cestitam i zelim ti skolsku trudnocu!
    Svima ~~~~~~~~~~~~~ za sto skorije +, bete i zdrave bebe.

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Hvala puno cure, javim vam kak smo prošli... Nadam se da ću uspjeti užicati inseminaciju, ak s-gram MM ne bude gori...
    Svakako vam javim

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Perlice55 dr. P. se ne trebaš bojat, on je direktan i neće preskakat ni sa čim ako smatra da bi se moglo nešto napraviti (mislim na inseminaciju), a vi ćete naravno sve vidit nakon nalaza, konzultacija i ostalog. Moje mišljenje je npr. ako sgram tvog muža bude lošiji, onda bi sigurno potrošili više para i više razočarenja na neuspjele inseminacije, a možda bi IVF iz prve, druge uspio. Tako da treba odvagnit sve, al dr. ti sigurno neće ništa krivo savjetovat, već sve sa najboljom namjerom.

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Sara, hvala ti..
    Čitala sam najdoktor i pročitala o dr. P svašta, pa me uhvatila panika..
    Luda sam, al što mogu.. Volim da je izravan i da kaže kaj misli,
    možda me trta nalaza MM i mog HSG, ma sveg skupa.. ..
    Veli mi MM, pa kaj , neće nas
    Svakako vam javim dojmove...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Perlice dobro su ti cure rekle ne boj ga se izravan je ali jako dobar stvarno nema razloga za strah!sretno i javi nam kako je prošlo! Sara sretno danas!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala željkice
    Perlice, samo hrabro... Ma šta vas neće, niste još ništa ni pokušali, bit će perlice, bit će. Trebate se borit i dat sve od sebe, a dr. će svoje napravit, u Cita u dr. P. si u sigurnim rukama.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Perlice, a da te pitam kako to da ste se odlučili baš za Cito jer si pisala da ste iz ZG-a,a s obzirom da u Zg-u ima dosta drž. bolnica gdje se može na MPO ili aih preko hzzo-a, a ima i privatnika?

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Sara, imam nekakve bubice u ludoj glavi ...
    Starci MM su javne ličnosti, Zg je malo veće selo, zbog anonimnosti Cito..
    KBC je otpao za sada, jer je moj tata jako bolestan, ima karcinom (zbog tog prevelikog stresa nismo spremni na IVF), pa privatno bude ipak malo brže išlo neg na KBC-u.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ma svatko se organizira kako mu okolnosti nalažu pa tako i vi, nadam se da će vam Cito donijeti sreću. Perlice, žao mi je zbog tvog tate, nadam se da će biti dobro, pobijediti bolest i da će se jednom moći igrati sa svojim unučićem koje ćete mu vi dati
    Jesi već slala mail dr. P?

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Sara, hvala ti za dobre želje, na žalost prognoze za mog tatu nisu dobre..
    S dr. P sam sve dogovorila, bio je ok.. Vidjet ću kaj će mi reći na konzultacijama..
    Javiti ću vam tu detalje...
    Baš ste divne cure
    Navijam od srca za vaše uspješne postupke

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Perlice eto vidiš da nije strašan!
    Žao mi je za tvog tatu ,možda ipak pobjedi bolest! Kad ides na konzultacije?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sara kako je prošlo?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Željkice ma super, bezbolno i kratko, a već sam to prošla jednom pa sam znala šta me čeka.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

aha jesi, i šta sad kad se to napravi?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sad čekam menz. i onda krećemo....

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pitala sam prije koju stranicu da li je istina da dr.Sparac odlazi iz Cita i sad sam dobila odgovor iz prve ruke.Otvara privatnu ordinaciju i odlazi u 3 mjesecu....

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pea,
    znaš li možda tko će biti biolog u novoj mpo ordinaciji Dr Sparca?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Pitala sam prije koju stranicu da li je istina da dr.Sparac odlazi iz Cita i sad sam dobila odgovor iz prve ruke.Otvara privatnu ordinaciju i odlazi u 3 mjesecu....
    ma daj???jel u splitu ili?

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Inesz,stvarno ne znam..
    Zeljkica,u Splitu

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Inesz,stvarno ne znam..
    Zeljkica,u Splitu
    A Jel koja sestra iz cita ide s njim?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Registrirala sam se samo da bi napisala svoje iskustvo sa KBC Split,pošto sam pročitala da nema baš dojmova od tamo.
    Danas mi je 14 dnt i beta mi je preko 300. Ovo mi je bio prvi postupak i vraćena je samo jedna js - samo jedna je i uspjela. Za tjedan dana mi je uzv pa ću točno vidit na čemu sam.
    Uglavnom, moji dojmovi su skroz ok, da se čeka, čeka se... ali tako je svuda di je priko HZZO-a. Gužva im je nenormalna i stvarno jedva stižu. Ja sam bila kod dr. B. koji mi je bio skroz ok i iskren i direktan šta se svega tiče.
    Sestra Zdenka je bila oduševljena kad mi je vidila nalaz,odmah me zagrlila i čestitala. I stvarno su svi bili ljubazni i susretljivi za vrime trajanja cilog postupka,stvarno nemam nikakvih primjedbi.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Neolina baš mi je drago da je uspjelo iz prve i čestitam ti! A jel nam možeš napisat jel to bio prirodnjak s obzirom da si dobila jednu js-u ili stimulirani?
    Sretno za dalje i javi nam novosti sa uzv-a.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Neolina baš mi je drago da je uspjelo iz prve i čestitam ti! A jel nam možeš napisat jel to bio prirodnjak s obzirom da si dobila jednu js-u ili stimulirani?
    Sretno za dalje i javi nam novosti sa uzv-a.

Bio je stimulirani,dobili smo 6 js ali samo jedna je bila dobra za transfer

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ne znam jesam li razumljivo napisala, pa da pojasnim, 6 js je bilo ok ali samo se jedna oplodila

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

neolina čestitam na finoj betici, ja sam trebala danas radit betu međutim danas sam imala mala krvaruckanja. tako da nisam, ne znam da li nastavit sa ultricima i da li da uradim test ako mi se i sutra nastavi ovako. popodne imam povećanu temperaturu na 37 C

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj tin prvotno napisa Vidi poruku
    neolina čestitam na finoj betici, ja sam trebala danas radit betu međutim danas sam imala mala krvaruckanja. tako da nisam, ne znam da li nastavit sa ultricima i da li da uradim test ako mi se i sutra nastavi ovako. popodne imam povećanu temperaturu na 37 C
    Ja sam upravo radi toga isla vadit betu i prije vremena jer sam imala ta kao krvaruckanja,vise kao krvavi trag. Ispada da je to bilo implantacijsko krvarenje

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nastavi sa utrićima!!!!!!!!i napravi test,sve to šta si opisala može bit dobar znak,ja sam isto lagano krvuckala nešto smečkasto tako da nemoj prestat s utrićima dok ne napraviš test ili betu,imaš li sad test da napraviš?meni to miriše da je bila implantacija!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Tin, ne bi bila ni prva ni zadnja sa krvaruckanjem, a trudna.
    Napravi betu!

Neolina, čestitam i želim ti savršenu trudnoću.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    nastavi sa utrićima!!!!!!!!i napravi test,sve to šta si opisala može bit dobar znak,ja sam isto lagano krvuckala nešto smečkasto tako da nemoj prestat s utrićima dok ne napraviš test ili betu,imaš li sad test da napraviš?meni to miriše da je bila implantacija!
    nemam a ne znam ni sutra kad ću ga napravit, radim do 4h . pojest ću se i svako malo ić na wc

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Hvala svima na cestitkama.
    Tin izvadi betu to ti je najsigurnije,iz iskustva ti govorim. I sretno

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nemam a ne znam ni sutra kad ću ga napravit, radim do 4h . pojest ću se i svako malo ić na wc
    Napravi kad dođeš kuci ima testova koji se ne moraju radit ujutro odnosno s prvom mokracom, ja sam radila u 6 popodne i pokaza se plus! Sretno i javi obavezno!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

tin i ja sam imala krvarenje 11 dpt,prestala s utrog.i 12dpt popodne napravila test i odmah 2crtica. Odmah nastavila s njima.
    Nadam se da je i to u tebe implatacijsko krvarenje!
    Samo bi ga tribala pit a ne stavljat kad krvariš,u mene nisu bile točkice,nego kao stvari....

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

neolina Super! Čestitam!
    Posljednje uređivanje od KLARA31 : 13.11.2014. at 11:56

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    tin i ja sam imala krvarenje 11 dpt,prestala s utrog.i 12dpt popodne napravila test i odmah 2crtica. Odmah nastavila s njima.
    Nadam se da je i to u tebe implatacijsko krvarenje!
    Samo bi ga tribala pit a ne stavljat kad krvariš,u mene nisu bile točkice,nego kao stvari....
    napravila test i negativan, a ja i dalje namam menustarcije . da li da nastavim sa ultragestanima?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •