Razlika je 3 i pol god s tim da sam u međuvremenu rodila. Ovo mi je sad druga trudnoća ivf,baš zato nesmiješ gubit vrijeme na firule. U najboljoj namjeri ti govorim,ne želim pričat loše o firulama,ali razlika je nebo i zemlja! Oni počimaju sa uzv 3dc dok još imaš stvari! Odmah zna šta je cista šta folikul,vadiš krv svaki put prije dobijanja injekcija! O iznosu progesterona i estradiola određuju stimulaciju koliko taj dan kojih injekc. a da ti nepričam da daju sve žive stimulacije sa svim injekc.,ne mislim odjednom jednoj ženiOvi u St raspolažu sa onim šta im pošalju iz Zg,koliko puta me Budim.odbio jer nema Menopura za mene...u cito sam dobila manju stimulac.više folikul. i uspješna trudnoća nego na firulama više injekc.a mali odaziv,pa razlozi godine,nije više ni sperm.bio loš,nije ima šta reć nego tako je. Do sada mi se srozao AMH, sad je 2 a na firulama je bio oko 25-zadovoljavajuća plodnost. Znači u Zg sam išla sa AMH 2.
Financije su i mene natjerale u ZG a ne u cito opet, 2 tis.kn sam potrošila na autobuse,tamo sam imala gdje prespavat. Vraćala se busom odmah 24h nakon ET. U cekaoni svaki put kad sam bila netko je bio sa pozit.betom,na firulama toliko godina bila i nitko nikada nije bio sa poz.betom,al eto ajmo reć da je to bilo skroz na početku,valjda su do sada uhodaniji... Da se razumimo dr.Budimir je jako dobar covjek i osjećajan,ali jbg kad sam se nagledala da ne radi kako treba...