Stranica 29 od 65 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Medolina, dobro došla na forum.

Koji datum imaš dogovorene konzultacije/pregled za mpo u KBC Split?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 24.08.2015. at 19:29

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala za dobrodoslicu jos jednom. Sve sam vec dogovorila sa dr B. tako da 7,8 dana prije iduce menstruacije, moram jos jednom potvrdit da li su svi aparati u funkciji... tako mi je bar dr reka... kao 90% da ce bit u funciji ali isto da provjerim... u svakom slucaju javit cu se

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Cure,mozda sam ot ali nakon svih postupaka bih zeljela uraditi uzv dojki.Zna li netko od vas koliko kostacu splitu u cita...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

U analize ti je najjeftinije 250 kn

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Inace u cita 300kn

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozz cure!
    Sestra Z. i dr. B. kazu da polovinom 9 mj kreću s ivf..stalno servisiraju uređaje, u zadnjim su fazama i trebaju uskoro biti pri kraju.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Meni je rečeno da dođem 7 dana prije M na pregled da mi se da terapija za postupak tako da sam već IN ....neznam šta je sa aparatima u kbc ali znam kad sam bila nekidan da je serviser bio tamo . Uglavnom rečeno mi je da startam sa sljedečom M a to je krajem ovog mjeseca ... ima li još koja cura da ide u ovom tajmingu na kbc st

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

uistinu se nadam da je ovo istina - pa skoro vam godinu dana odjel ne radi!
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 02.09.2015. at 14:23

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja cekam rezultate 4 aiha, ak ne upali dr B. mi je rekao da se javim i onda idemo na ivf.
    Ma krecu ovaj mjesec sigurno.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ma i krajnje je vrime da krenu ....izgubila sam godinu dana i pravo na još postupaka (zbog godina ) . Nadam se da mi prve koje startamo sa oplodnjom nečemo ispast kao pokusni kunići zbog tih aparata

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vjerujem da je mnogo zena izgubilo vrijeme i godine..ma bit ce sve u redu s aparatima, moramo misliti pozitivno!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja se nadam da cu upast u postupak u 9-tom misecu... treban dobit stvari tamo 14,15...

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Znači medolina ti si 7. 9 . na pregledu kod dr.B ? Onda če ti aspiracija bit kad ja krenem na folikulometriju ....možda se sretnemo

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

U principu pregled sam obavila, samo mi treba otvorit protokol i dat terapiju. Nadam se da cu uspit uletit u protokol ovaj misec

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Sve je gotovo na humanoj, al nece nikako da počnu.
    Samo govore da ce uskoro...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Bijela Orhideja prvotno napisa Vidi poruku
    Sve je gotovo na humanoj, al nece nikako da počnu.
    Samo govore da ce uskoro...

nadam se da neće dugo tako, možda čekaju inspekciju da im sve to još blagoslovi i udijeli sve potrebne dozvole.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

u svakom slučaju ih može biti sram gotovo godinu dana ne raditi uopće!

ali tko ih nadgleda, tko ih uopće kontrolira, sankcionira?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Nadgleda ih neradnik .... za one dvi sobice na početku humane im je tribalo godinu dana a cila bolnica se napravila skoro za godinu dana . Nema tu opravdanja . Samo znam da sam ja osobno puno izgubila a možda i konačan gubitak na žalost . Nadam se da ovu priliku šta imam da če bit dobitna

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Medolina jesi li dobila protikol ?

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

rade se samo inseminacije,navodno umjetne idu za 3 tjedna

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo mene, nema nista od ivf bar jos ovih 15 tak dana. Ovaj ciklus ne idem u postupak jer jos nisu krenili za ivf om. Kaze dr B da je sve gotovo ali eto jos koji dan.... meni ionako nista od ovog ciklusa jer sam dobila stvari... iduci ciklus 4 dana prije idem da mi otvori protokol, kaze ne vidi razloga zasto to nebi bilo tako..... eto samo da znate... da inseminacije se rade vec davno...

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala Medolina ....ja sam zadnji put bila krajem 8 mj. i napisao mi je da dođem tjeda dana prije M planirati postupak u IX mj. A ja tribam dobit oko 28. stim da zovnem dan prije da se nedesi da je dežuran . To mi je pisano a usmeno mi je također rekao da krečemo sa postupkom krajem 9. mj. . Tako da bi ja tribala na pregled 21. .Sad mi je sve ovo zbunjoza šta sam doznala da kao neče još početi nego u 10 . mj. Nevirujem opet da mi je bezveze nagađa (govorim o dr.B ) .!!??

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Neman ti sta rec, vec da ti drzim fige da upadnes u postupak sad u 9 tom... taman da sutra krenu meni je gotovo jer sam stvari dobila, tako da se nadam postupku u 10 misecu.... tebi sretno i javi ako sta saznas... ovo sta znam je od danas jer sam danas bila kod B...

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala Medolina ....naravno javim novitete . Nadam se da če bit sve onako kako mi je rekao i napisao i da neče bit više iznenađenja . Onda ispada da sam među prvima za postupak .....uffff malo me i strah dal je to sve uhodano i dal sve radi od aparature kako valja .....hmmm .

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja ću se ovih dana čuti s dr. B. jer 4 aih nije uspio (jutros piškila minus), tako da mi je rekao da se javim kad mi dođe M. I ja se nadam onda ivf-u u 10 mj.. jer ovaj mj ništa.
    Sretno Tal!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bit ce sve ok

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Vucica baš mi je žao ....znam kako je to ugledat minus ali glavu gore i u nove pobjede ...
    Javi nam se s novostima iza dr. B

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tal a vec sam se sto puta razocarala tako da mi i nije bas ogromni bed..vec valjda otupis.
    Javim svakako.
    Evo jos mi nema M..katastrofa.

peach- avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Pozdrav cure, nova sam tu, pa imam par pitanja. Vidim pišete da humana počinje s radom, pa me zanima kako izgleda prvi pregled? Imam nalaz hormona, briseve, spermiogram negdi od šestog mjeseca, i sad uzmem uputnicu i naručim se. koliko se otprilike čeka na pregled, i da li na prvi pregled idemo mm i ja, ili mogu sama? Hvala

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure jesu poceli

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo cure, čula sam se s dr. B. Da se javim tj dana prije sljedeće M i da mi da stimulaciju. Ja kazem kad krećete..on kaže sve je pri kraju, samo što nismo.
    E sad nek javi netko ako krene krajem 9 mj.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

evo, smo što nismo ...

i tako već godinu dana.

KOMA!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

A mislim stvarno, meni je reka u 9 misec, sad izgleda svi idemo u 10 ako se i tada bude islo.... strasnoooo

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U Splitu dakle ništa novoga - shame on you! AJme - stvarno Bog zna ili Svemir kad će oni početi s redovnim radom, no iskreno.... možda je tako i bolje, ovako ste prisiljene na liječenje u drugim centrima - dok je KBC Split navodno ionako imao odmah poslije Osijeka najlošije rezultate!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Meni je napisano da dođem sedmicu prije M a to je ovaj ponediljak tako da sutra zovem humanu vidit dali dr. B radi u ponediljak kao šta mi je rečeno i napisano . Pa čemo vodi!!!!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Vucica a kad tebi spada ta sedmica prije M ?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    U Splitu dakle ništa novoga - shame on you! AJme - stvarno Bog zna ili Svemir kad će oni početi s redovnim radom, no iskreno.... možda je tako i bolje, ovako ste prisiljene na liječenje u drugim centrima - dok je KBC Split navodno ionako imao odmah poslije Osijeka najlošije rezultate!
    Jedan dio parova zasigurno je otišao na liječenje drugdje, ali sigurno ima i parova koji čekaju i cekaju da Kbc Split počne raditi. Tužno je da neplodni parovi čekaju i cekaju na postupke i tako gube ono nenadoknadivo i najvažnije u mpo-u -vrijeme. I onda kad napokon dodju na red za postupke u KBC Split neplodni parovi na svojoj koži moraju osjetiti sto znači mala šansa za uspješno liječenje, mala šansa da izađu iz rodilišta noseći u rukama svoje dijete.
    Uh,

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tal trebala bi se javit onda od 5.10 pa nadalje..to je ta sedmica.
    Ma ja mislim da će krenut krajem 9 mj sigurno.
    Posljednje uređivanje od vucica : 17.09.2015. at 15:26

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vucice,slučajno sam naletjela na tebe ovdje...samo da te pozdravim i poželim ti svu sreču!

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    vucice,slučajno sam naletjela na tebe ovdje...samo da te pozdravim i poželim ti svu sreču!
    Hvala draga žužy...veliki pozdrav tebi i bebaču

Ima tko novih informacija cure, Tal?
    Posljednje uređivanje od vucica : 18.09.2015. at 14:43

peach- avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

pozdrav, danas sam se bila narucit na pregled i situacija je slijedeca- dr.Marusic na bolovanju do daljnjega, kod dr.Budimir slobodnih termina ima tek krajem 10.mj,a dr.Šunj i dr.Mrsic imaju pocetkom 10mj termine. a sta se tice postupaka, moja G se cula s doktoricom,i rekla je da cekaju ateste jos

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Evo i mene sa novim info . Tribalo mi je vrimena da se smirim . Zovem danas da se javim kao šta mi je dr. I napisao sedmicu prije M na pregled i da mi da protokol... kad i mene otkantaju ...Kao da još nisu svi aparati u funkciji pa neki aparat su morali iz češke dobit itd A ja kažem da mi je dr tako napisa da počinjem sa postupkom ovaj ciklus ...međutim ništa ...jednostavno sam ogorčena na cjeli taj sustav i sve to šta se izdešavalo kroz godinu dana . Još mi kaže da dr. zna za moju situaciju ali im je žao i morat ču čekat sljedeći ciklus (ako i onda me neotpišu ko sad ) . Ja u sijećnju punim 42 god . i nemam pravo na besplatni postupak a do sad sam imala samo jedan i čekam od onda godinu dana da ponovo krenem ...užas ....ljuta sam i iznervirana jer me od prvog miseca do danas iz miseca u misec govore i piše "sljedeči misec počinjemo " .... e sad več sumnjam oče li to bit i sljedeči misec mada mi je rečeno da neznam koja je gužva ja sam im prioritet radi moje hitnosti ...hmmmmm a kako da ja virujem u to kad da su mi radili postupak u prvom misecu ja bi danas već rodila ....eto grozno i gotovo .

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Katastrofa i sramota....neznam koju drugu riječ upotrijebiti.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!! ovo treba dat na vijesti!!!!!!!!!!

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj vucica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo cure, čula sam se s dr. B. Da se javim tj dana prije sljedeće M i da mi da stimulaciju
    long time no see sretno draga!

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene sa novim info . Tribalo mi je vrimena da se smirim . Zovem danas da se javim kao šta mi je dr. I napisao sedmicu prije M na pregled i da mi da protokol... kad i mene otkantaju ...Kao da još nisu svi aparati u funkciji pa neki aparat su morali iz češke dobit itd A ja kažem da mi je dr tako napisa da počinjem sa postupkom ovaj ciklus ...međutim ništa ...jednostavno sam ogorčena na cjeli taj sustav i sve to šta se izdešavalo kroz godinu dana . Još mi kaže da dr. zna za moju situaciju ali im je žao i morat ču čekat sljedeći ciklus (ako i onda me neotpišu ko sad ) . Ja u sijećnju punim 42 god . i nemam pravo na besplatni postupak a do sad sam imala samo jedan i čekam od onda godinu dana da ponovo krenem ...užas ....ljuta sam i iznervirana jer me od prvog miseca do danas iz miseca u misec govore i piše "sljedeči misec počinjemo " .... e sad več sumnjam oče li to bit i sljedeči misec mada mi je rečeno da neznam koja je gužva ja sam im prioritet radi moje hitnosti ...hmmmmm a kako da ja virujem u to kad da su mi radili postupak u prvom misecu ja bi danas već rodila ....eto grozno i gotovo .
    tal, prema aktualnom zakonu o MPO imaš pravo i na liječenje nakon navršene 42.god, uz "osobito opravdane zdravstvene razloge". ne znam kakvi su vam nalazi doduše, ali pokušaj malo snažnije pokucati na nekoliko vrata tamo...pa možda se nešto i desi, sretno...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pa strasno, stvarno nisu normalni.... godinu dana renoviraju jedan odjel koji god dana nije u funkciji.... pa to vise nego zalosno i sramotno... ocito je drage moje da ce to proradit pitaj boga kad...
    Posljednje uređivanje od medolina : 18.09.2015. at 23:11

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Od tog renoviranja sve je ostalo ist osom dvi dodatne prostorije na početku humane , a sve ostalo je isto i još jednih dodatnih vrata koja mi nisu jasna ....uostalom vidit čete same kad vidite . I to im je sve trajalo godinu dana ...
    Sushi budi sigurna da ako mi ovaj postupak neuspije neču to olako pustit ....Samo me strah da mi na sljedečem ciklusu neuoči koji polip ili miom i onda pogotovo ništa od postupka uffff kako me krenilo hmmmm. I sad sljedeći misec i ako napokon prorade to če bit luda kuča kad sve navale

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Žene starije od 42. godine rijetko da će u bolnicama ostvariti pravo na liječenje na teret hzzo-a.

Ovdje smo pisale o tome:

http://forum.roda.hr/threads/77209-P...41#post2805841

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Još nisam starija od 42 , a i nije moj problem šta su u mojoj 41 god odlućili renovirati godinu dana novi novcijat odjel . Uredno plačam hzzo i dopunsko i dok ja podmirujem svoje obavaze pram njima oni moraju svoje meni iako i ja renoviram stan . Uglavnom znam da kad uđem u 42 god. a neuspijem sa postupkom sljedeći mj. neču sigurno odustati od ovog nemara na godinu dana . Kucam i lupam na sva zvona i vrata !!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •