Odlično, samo neka raste..i ja sam te primala, pa mi uveo menopur, al nista od njega nije bilo pa je ukinio..pa sam ostala na ta dva i dalje pojačavajući mi puregon.
Odlično, samo neka raste..i ja sam te primala, pa mi uveo menopur, al nista od njega nije bilo pa je ukinio..pa sam ostala na ta dva i dalje pojačavajući mi puregon.
Posljednje uređivanje od vucica : 29.01.2016. at 12:59
Angie17 imaš porukuu
Ima ih 5! Punkcija u petak! Danas stoperica! Ajmeee
Moj doktor se vratio i rekao da puštamo taj jedan da ih ima 5 na koje ćemo se fokusirati!
Danas odlićno prošla aspiracija 6 j.s. ali imamo problem zbog muževe duže apstinencije imamo slabo pokretnu spermu pa me zanima ima li neko znanje ili iskustvo u tome dali se može normalno oplodit j.s. ?
Tal, ako je nalaz takav da se procjenjuje ne bi išlo klasičnom IVF oplodnjom, embriolog bi trebao napraviti ICSI.
Je li vam embriolog ili dr rekao da će biti ICSI?
Sretno!
Ne nisu nam ništa govorili samo dok sam bila u sali rekli su mi da nije smio toliko apstinirati jer da su slabije pokretljivi. Baš me pere nervoza cilu noć. Neznam dali uopče imaju kakve šanse da se oplode?
Posljednje uređivanje od tal : 11.02.2016. at 08:25
Budu radili ICSI. Jesu li u KBC-u Split dva ili jedan embriolog?
Koliko dugo je bila apstinencija? Zašto vam nisu dali upute što se tiče apstinencije?
Kad zoveš da vidš koliko je oplođeno?
Sretno!
Apstinencija je bila 20-tak dana zbog zdravstvenih razloga mojih i njegovih ...jednostavno se tako posložili da se nije moglo . Zovem u podne i umirem od straha šta če mi reći . U kbc-u sam i ima dva embriologa .
Tal sretno! Al stvarno dugo je bila apstinencija..neak uspiju s ICSI.
Uspilo je uspilo ...hehe ...sutra če me zvat da mi kaže oče li transfer 3ili 5 dan . I ako ova tri ostanu ok onda če mi transferirat sva tri .
Vucice jeli tebi ostalo šta smrzliča ? Ako se nevaram imsla si oko 5 j.s . ?
Supeeeer Tal..., imala sam ja 7, al dvi su odmah bile neupotrebljive, dvi mi vratili, ostao mi je jedan smrzlic.. a ostala dva ipak nisu bila za zamrznut..
Hvala željkice i vucice . Ja sam imala 6 ali jedan nije zrel . Ovaj put me vodi biogica i ćini mi se da je jako ok i uljeva mi pozitivu . Sutra če me zvat da mi kaže kakvo je stanje
Nešto se dogovarala sa dr da možda pokušam treći dan jer do sad sam imsla dva ivf sa dvi blastociste neuspješno . I ako mi ostanu tri sutra onda bi vratili sva tri . Neznam šta je gore , isčekivat do bete ili ovo između aspiracije i transfera. Vucice kako ti i buša ?
Gore je iščekivati betu, hehe.. Dobro sam, guram..ulazim u 14 tj za 2 dana..Jos imam mucnine i rigoleta tu i tamo..al kad tako mora..![]()
Drzim ti velike fige Tal..nadam se da ce ovaj put biti uspjesno..samo misli pozitivno!
Hvala Vucice ...evo stigla doma . Vratili mi 3 osmostanična a dva su ostavili da vide oče li se razvit do blastociste pa bi ih zamrznuli . Nekako sam puna pozitive ovaj put pa čeml vidit![]()
Tal sretno i da se mrvice lijepo ugnjezde. Daj mi reci kako to da su ti vratili 3? To je bila vasa zelja ili?
Hvala Antony , stavili su mi tri jer su se moj dr i embriologica tako dogovorili . Imala sam dva ivf sa dvi blastociste neuspješne pa su ovaj put odlučili na tri osmostanična a inaće se to odobrava onima iznad 38 god. A ja sam već dakeko iznad tog. Možda se ipak bolje ugnjezde trodnevi od petodnevnih
![]()
tal sretno do neba...drzimna najjace da ovaj put uspije i da nam javis lijepu betu
![]()
Tal vibre na najjace da se ugnijezdeee...!!
Hvala vucice i sara ....uffff nadam se i ja ovaj put da se mrvica primi.
Ima li ko pozitivno iskustvo sa trodnevnim mrvama ?
Evo me draga! Transfer je bio 8.2.! Bila su dva cetverostanicna embrija! Odmah drugi dan počinju pms bolovi koji variraju od malih do najjačih! Sigurna u propali postupak brojala sam dane i bila pesimistična! Svaki dan sam se čula s našom Angie17 koja je u nosila vedrinu svaki dan! Sinoć, 10.dan ako računamo transfer, ugledam na wc papiru neku malu sukrvicu ili takvo nešto,! Svakom sam javila da sam dobila! Plakala, bila zivcana! Nakon toga išla sam u wc 10 puta i nigdje nikakve krvi! U 3 ujutro više nisam htjela čekati! Napravila sam clearblue digitalni test! Pokazao je plus i 1-2 tjedna! Još ne vjerujem! Sutra sa strahom po betu!
Heee dusha moja <3 potpisujem da svi prodjemo kao ti sa istim ishodom naravnobice to super!!!
Bravo kina![]()
Evo da ukratko napišem ja sam danas 5 dnt 3 osmostanična i sinoč pred spavanje i jutros ranom zorom sam imala jače menstrualne bolove i nadam se da je implatacijska .
Kina k ti je postupak radio ?
Dr. Mršić
Tal, evo da ti odgovorim da ja imam pozitivno iskustvo sa vraćena tri osmostanična zametka (meni je inače dr. više puta vraćao po tri embrija zbog dosta neuspješ, postupaka, a imala sam manje od 38 god). Od ta tri jedan evo sad ima 6 mjeseci i razveseljava nas savkim danom sve više i više. Inače meni je u fetu uspilo i u Cita. Jednom sam bila u kbc-u kod dr. Budimira, al nije uspilo.
Sretno ti do neba!
Spremam se na IVF, trebam obnoviti neke od briseva pa startamo. Sada me zanima kada se počinje s lijekovima i općenito cijeli postupak, ako je netko voljan da me malo bolje uputi. Inače nisam iz Splita pa da znam unaprijed što me čeka, koliko puta ću morati dolaziti za vrijeme trajanja postupka. Unaprijed zahvalna
Joj Željkice riječi ti se pozlatile.
Mene oćito grći samo po noći pa neznam baš jeli to to ?
Ja kad sam ostala trudna po noći me probudila bol i bila sam uvjerena stiže vještica a zapravo je tada bila implantacija, držim fige da je tako i kod tebe!
tal kod kojeg si dr.u st ?? ja sam kod dr.Marušić, neznam imali tko još da je kod nje i kakva iskustva su vam ??
Buba dali ti je ovo prvi ivf ? Šteta šta nisi kod dr. Budimira jer meni je on vrh .
Uglavnom ako trebaš pomoć u informacijama samo pucaj.
Drage moje forumasice,evo da vam i ja javim da sam dobila plusic na testu i betu od 124![]()
Buba mene je Marusic stavila u postupak i dovela do T. Tamo su stvarno svi doktori super tako da samo naprijed ;*
Beta 11.dan 41! Uz stalne obilne smeđe iscjetke na wc papiru![]()
Posljednje uređivanje od kina19 : 19.02.2016. at 18:15
Angie i Kina odlićno za betu ...Kina mislim da ti je tako nisko jer ako se ne varam ti si radila transfer drugi dan ? Jesi javila sestrama ? Puno sreće ♡♡♡