3 dnevni četvetostanicne
3 dnevni četvetostanicne
Angie čestitam i neka dalje sve bude školski!
Kina držim fige za pravilno duplanje ,kad ponavljaš u ponedjeljak?
Je u ponedjeljak
Željkica hvala <3 prvo cu ja sa Kinom19 pod ruku da izvadim betu da vidimo da se pravilno dupla ,posle toga sve ce biti lakse...
Cure bravo za betu..nek se samo nastavi duplati..drzim fige!![]()
Vucice hvalaaa <3 nadamo se najboljem !
Pozdrav svima!
Koliko se otprilike čeka na IVF postupak u ST, znači u KBC, ne privatno?
Postoji li kakva lista prioriteta ili...?
Bok cure evo danas 9. dnt i jutros se probudim u grčevima onim ko menstrualnim i odem na wc kad na ulošku rozasta flekica i malo pri brisanju . Već sam sve odpisala jer neznam dal da se hvatam da je implatacijsko . Sad trenutno od onog jutros nemam ništa pa ni bolove ...stalo . Danas mi je 27.dc a obično M dobijem 30-32 dc...stim da sam 9. dnt od 3-dnevnih osmostaničnih mrva . Ima li ko utješno iskustvo ?
Piš-piš testić ujutro?do neba
Ja ludim! Uglavnom prije dva dana počela krv ići! Jutros u 6 još gore prava menstruacija! Išla u 7 izvaditi betu i očekivala čistu nulu kad ono u tri dana narasla 5 puta i sad je 210! Tek sad sam jako zabrinuta jer krvarenje još traje a nikakvih bolova nema!
Evo i ja da se javimi moja beta je 5 puta veca...dakle danas 13.dan od transfera betica je 613 !!! B-)
![]()
![]()
Trebam u srijedu
Je ...na žalost test - .
Sutra ču betu pa ču vidit sa dr. ima li dalje![]()
Hvala Željce sumnjam....jedino ako mi nije implatacija kasno bila 9. dnt ..
Neznam dali je to moguče pa se zato nevidi test ?
Tal i ja se nadam tvojoj beti!
Angie bravo za betu!
Kina19 nadam se da će biti sve u redu!
Evo mene! Dakle, prije dva dana je beta bila 210, a danas uz daljnje krvarenje 323!
Da! Kaže i dalje utrogestan i u petak opet!
Ništa! Beta je krenula jučer s padanjem i danas nastavila!Više sreće drugi put!
Hvala dragaJe li kod tebe sve ide dobro?
Kina žao mi je ista stvar se meni dogodila u 10 mj dobro Šta krvaris pa ne trebaš na kiretazu. Sretno dalje!
Hvala draga! I tebi sretno!
Evo mene i sa mojom jadnom betom svega 1.20 :'(
Možda bude više sljedeći put .
Tal, žao mi je![]()
Kina19 kod mene je sve ok, ulazim u 16 tt uskoro.
Tal![]()
Cure kojeg bi mi doktora preporučile??
Dr Mršića!
Dr . Budimir ....naj naj doktor . Detaljan , uredan i jako jako drag ...jednostavno dr. za 10 -tku
Odlično, dobro je znati da su svi dobri, hvala vam...nadam se da neću dugo čekati za postupak nalaze imam sve spremne!! Cure sretno svima i veselim se svakoj vašoj beti!
Jutros slučajno naišla na Cito stranicu i ne mogu naći njihove cijene, ako tko ima, molim link.
No ono što sam našla su njihove brojke za 2015, meni je iskreno neozbiljno i krajnje bezobrazno objaviti ovakve brojke koje su u rangu s Crnom Gorom ili Moldavijom po uspješnosti (=čitaj lažne).
http://www.cito.hr/img/statistika/iv..._stat_zoom.png
Dr. Poljak, stvarno se pitam što vam ovo treba u ovim godinama? Ovakve potpuno neutemeljene postotke uspješnosti nitko nije prijavio u Hrvatskoj....... Ovo bi u normalnim državama trebalo prijaviti, kod nas nažalost nemamo gdje!
Aha... od 70% trudnoća za dobnu skupinu od 35 do 40 godina, a 25% za žene iznad 40?!
Nego, o kakvim trudnoćama se radi? Jesu čak i biokemijske isto uračunate? Od, navedenih visokih postotaka trudnoća treba oduzeti 11% biokemijskih trudnoća, oduzeti i 11% spontanih. a budući da se radi o prikazu rezultata za 2015. treba pričekati rujan i napisati jasno:
-koliko se djece rodilo
-kolika je stopa živorođenja po započetom postupku
Ukoliko se daju gornje brojke, kolika će biti uspješnost u općoj populaciji? Možda 20% po započetom postupku? Možda...
Splitske trudilice i trudnice ima li koga na ovoj temi?? Nitko ništa??
Evo ja krećem u postupak u kbc Split, ako nas ima još javiteeee seee
Evo krećem i ja!
Doduše, tek sam u fazi prikupljanja nalaza. Al korak po korak...![]()
Sretno svima...navratim i dalje da vas povirim..naprijed cure!![]()
Evo vidim da je malo tema utihnula pa da je oživimo,danas bila u st bila punkcija sad čekamo sutra da nam kažu kakva situacija uglavnom jedna jajna stanica hmm neznam baš dali dobro ili ne al s obzirom na moje stanje i godine i to je velik uspjeh
Buba, žao mi je
Kako pukli folikuli? Jesi imala supresiju? To je KBC Split?
Ja kad sam došla sebi ova dva dana razmišljam samo da je štoperica išla kasno jednostavno su zeznili,jel u ponediljak su folikuli bili 21,20,17,6,3,3 šta mislim da je osto jedan nezreo ostali dan prije popucali jel me jako bolilo u utorak naveče šta znači da su tad ispucali