Stranica 38 od 65 PrviPrvi ... 28363738394048 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Cula sam za "baby Aspirin".....samo nisam znala za Andol ....vjerajtno dodje kao alternativa Aspirini. Sretno Latica...

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

D&D sretno na FETu
    Andol 75 i baby aspirin je ista stvar. Uzimam ga uz Fragmin po preporuci dr. P, jer imam trombofiliju.

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Hvala. Predpostavljala sam....sretno svima koji su u procesu...

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Transfer prosao, sve je ok. U popratnoj terapiji dobila sam Andol. Koji dobar predosjecaj! Vjerujem da ce pomici....

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Držim fige curkama u postupcima!

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Latica, kako si? Sve dobro?

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

D&D malo me boli drob, kao da će menga stić, pa onda par sati nemam nikakvih simptoma i tako se vrti u krug,
    napuhana sam jako. Ništa sebi ne mogu izgatati jer nakon oba tranfera sam imala iste simptome kao sad.
    Samo brojim dane do testa/beta obečala sam sebi da ovaj put neću piškit jer sam prošli imala + pa sutradan -
    Al nisam neki karakter, pa će test pasti pon/uto.
    Ti? Kako si? Kad planiraš test?
    Sretno nam svimaaa
    AMA hvala ti, dokle ste vi stigli???
    Posljednje uređivanje od 1latica : 15.09.2016. at 12:18

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Necu se testirati. To je prava agonija. Prosla sam to dva puta. Ne bih vise.Nista nece biti bitno drugacije. Ili jesmo ili nismo.
    Za sada nemam nikakvih posebnih simptoma. Stomak malo napuhan, grudi minimalno. Mislim pozitivno, ne moze naskoditi. Naravno da sam jutros surfala po netu....ufff to me dovoljno izludilo.

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Tu ste! Baš sam se pitala što se događa.. Jedva čekam da nas obradujete veeeelikom betom! <3 Ja za nekih tjedan dana očekujem mengu, nalaze smo povadili ali mi se čini da će nam financije odgoditi postupak za sljedeći ciklus! Gdje vi nabavljate lijekove, jeste imalo istraživale cijene?

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja nisam istrazivala. Mislim da nema velike razlike.

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja nisam. Mislim da su razlike male. Mislim...

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

D&D meni je agonija nizvjesnost, želim znati jesam il nisam.
    Ak nisam, odmah prekid terapije, hormona mi je i previše, posebno ako ih je nepotrebno uzimati.
    Eto, nismo svi isti
    AMA, sve sam kupovala u Citu, pojma nemam za cijene, jer mi je ovako bilo najzgodnije,
    kupovati injekcije nakon svakog UZV pregleda. Tako da ih u konačnici uvijek imam točno koliko mi treba

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ovako, ti se vodi svojim osjecajem. U potpunosti te razumijem. Isto sam napravila u prvom ciklusu IV jer sam bila luda od neizvjesnosti i hormona. Test je pokazao -. Prekinula sam sa terapijom. Odahnula sam. I krenula dalje.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

[QUOTE
    AMA, sve sam kupovala u Citu, pojma nemam za cijene, jer mi je ovako bilo najzgodnije,
    kupovati injekcije nakon svakog UZV pregleda. Tako da ih u konačnici uvijek imam točno koliko mi treba [/QUOTE]

Cure, kad kupujete lijekove u klinici, je li dobijete račun?

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Dobro pitanje. Prvo odgovor: Sve sam kupovala u Cita.
    Nikad nisam dobila racun. Cifre su ogromne.
    Ti Ines?

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Inesz nisam dobila račun, možda bi da sam ga tražila
    Posljednje uređivanje od 1latica : 16.09.2016. at 18:24

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Imala nedavno prvi pokušaj u Poliklinici Šparac koji nažalost nije uspio. Vraćene su mi 2 blastociste, prokrvarila 7.dan. Ja ok, MM OAT. Sve lijekove i injekcije smo kupovali u ljekarni odmah iza klinike. Za dva mjeseca idemo opet

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Latica, sutra je dan D ili možda danas?

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj AMA prvotno napisa Vidi poruku
    Latica, sutra je dan D ili možda danas?
    Pogledaj mi avatar, kinez pokazao neki sramežljivi stupić
    Sutra beta.
    Sretno svima

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

To je divno, vjerujem u najbolji ishod! Javi nam se sutra čim dobiješ nalaz, znaš da sve gorimo za ogromnu betu!

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Pozdrav svim trudilicama i buducim majkama.
    Vec dugo vas pratim i evo da i ja napisem svoje iskustvo.
    Nasa borba traje 4 god. Po nalazima sve ok osim moje stitnjace koja malo zna podivljat. Iza nas je 4 neuspjesna AIH-a i trenutno prvi IVF te su danas vracena 2 osmostanicna zametka i naravno sad cekanje dugih 14 dana do nadam se pozitivnog rezultata. IVF sam radila u KBC Split kod dr.B. i imam samo rijeci hvale za njega i za sve osoblje a posebno sestri Zdenki. Pozdrav svima i nadam nadam se da cu vidjeti puno velikih beta

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Pozdrav svim trudilicama i buducim mamama.
    Dugo vas vec pratim i citam pa evo da se i ja pridruzim.
    Nasa borba traje vec nekih 4 godine. Nalazi svi ok osim moje stitnjace koja zna nekad malo podivljat. Iza nas je neuspjesna 4 AIH-a i trenutno prvi IVF te su mi danas vracena 2 osmostanicna zametka. Naravno sad sljedi najduzih 14 dana cekanja nadam se pozitivnog rezultata. AIH sam radila u KBC-Split kod dr.B. i za njega i cilo osoblje imam samo rijeci hvale. Drage moje nadam se da cu ovdje jos viditi puno velikih beta. I neka nam je svima sretno ☺☺☺

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Latica hoćeš li nas obradovati???
    Posljednje uređivanje od AMA : 20.09.2016. at 14:20

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

13dpt beta 400,2
    AMA pišemo više na odbrojavanju ili nakon transfera, pa se pridruži ako imaš volje

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Aaaa, čestitam! Znala sam, baš sam imala dobar osjećaj! E hvala ti, ipak sam nova..

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj 1latica prvotno napisa Vidi poruku
    13dpt beta 400,2
    AMA pišemo više na odbrojavanju ili nakon transfera, pa se pridruži ako imaš volje
    cestitam

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala deniii

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Latice draga ja sam upala na temu samo da cestitam.

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Moj FET ne ide ka pozitivnom ishodu. Protiv pmsa utrogestan vodi bitku i vidim tko ce izaci kao pobjednik. Splite moj, eto me ponovo...nadam se brzo. Ostalim curama, zenama, zelim uspjeh.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

U ljekarni na Firulama (kraj poliklinike Šparac/Ljutić

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Samo kratko:
    Razgovarala sam sa dr. i odlucio se za novi prorokol.
    Ima li tko iskustva sa Letrilanom? Dobile ste ga na recept?

knjigoljupka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Pozdrav svima Evo ukratko da recen svoju pricicu pa mozda neko bude ima koji savjet za mene. Nakon godinu dana pokusavanja nista,u biti pola godine jer je toliko MM bia doma. Kako sam prije 6 god operirala endometriozu i 5 god pila kontracepciju da se opet izbjegne ista nisan bas neki najsvjetliji primjer. Godinama sam pacijentica dr.Sparca,on me i operirao tako da sam nakon njegove selidbe i sama se prebacila kod njega. Ugl cista nema ali stitnjaca me malo zeza,nakon terapije sad mi je preniska i radim na tome. Jucer smo napravili spermiogram i on je u redu )) E sad,doktor tvrdi da je moj hormon AMH jako nizak sto je rezultat operacije i cista i da u biti mozemo jos pokusavati ali da je to po njemu gubljenje vremena jer smo zakoracili u 30-e. i tako mi krenili jucer kod njega,dobili sta moramo izvaditi hiv sam vidila i jos nesto nemam trenutno kod sebe e i krvnu grupu. On je brodu misec dana i ide ca u cet tako da cemo kreniti s tim kad se vrati. Ne mogu rec da sam pozitvna,grintan ajme i samo mi crne misli padaju na pamet dok je MM moj suprotnost koja me smiriva. Malo sam zagnjavila ali eto. Svima koji pokusavaju zelim puno puno srece i pozitive...pametujen a ja prva ajme pozzzz

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Knjigoljupka, slažem se s dr. Š nema se šta čekati.
    Napravite od nalaza šta vam fali i idite na IVF.
    Sretno, samo hrabo i strpljivo

knjigoljupka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Hvala na podrsci

Jopac avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Pozdrav svima
    Od prvog razgovora s dr. Poljakom do jučerašnjeg transfera prošlo je manje od mjesec dana. Iskustvo u Poliklinici Cito je najugodnije koje se može poželjeti u situaciji kada te i najmanja sitnica rasplače, isprovocira, naljuti. Ljubazno i pristupačno osoblje na usluzi je kad god imate pitanje, nema čekanja, doktor točno onakav kakvog bi poželjela u svakoj situaciji. Split i područje koje mu gravitira stvarno ima vrhunsku uslugu.
    Isto se nadam da ih više neću sresti u ovim okolnostima nego samo kad se vratim po moje kockice leda jer ih, bez obzira na razvoj jučer vraćenih mrvica, ja tamo ne ostavljam

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Cure jel neka od vas skoro bila na histeroskopiji u Cita??
    Molim iskustva....
    Cjenika vise nema na stranici pa me i to zanima koja je cijena.

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jopac sretno, javi nam veliku betu
    Sanjka nemam iskustva s histero, ako se ne javi koja od cura, pošalji mail u Cito, pa će ti oni javit cijenu.

Jopac avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Spremna da je vjerojatnost 50:50 pa su u jednom slučaju već izabrana imena, a u drugom... to je teže ali će se sve izdržati.
    Hvala

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Pozdrav svima! Čestitke na pozitivnim betama, sretno čekalicama! Čini mi se da je prosjek solidan, bit će bebica srećica! <3 Mi preskačemo i ovaj ciklus, posao i financije nas malo usporili a onda naš prvi IVF, nadam se sredinom 11—og! Jedva čekam! Draga Knjigoljupka, baš me obradovalo da još netko ide dr.Šparcu, odmah mi vjera veća! Mi smo također u ranim tridesetima, samo što je kod nas loš AMH a i spermiogram..

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jopac, kako je?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Cure koje ste bile kod Šparca, jel ima anestezija prilikom punkcije ili samo nekakav koktelcic??

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Ja idem sljedeći mjesec, baš sam sinoć čitala na stranici a danas priupitala doktora: radi se pod lokalnom anestezijom. Kad ti ideš?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj AMA prvotno napisa Vidi poruku
    Ja idem sljedeći mjesec, baš sam sinoć čitala na stranici a danas priupitala doktora: radi se pod lokalnom anestezijom. Kad ti ideš?
    Onda necu kod njega ici....sve mi se cini da cu u Cita kod Poljaka.
    Ne pristajem na punkciju bez anestezije.

Hvala ti na informaciji.
    Posljednje uređivanje od sanjka : 19.10.2016. at 22:41

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Ima li itko da je radio pod lokalnom? Meni u jednu ruku drago da ne moram pod opću, imala sam već nekoliko operacija, a opet što ako je stvarno tako strašno.. Dajte iskustva, molim vas?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sanjka zasto želiš u opcu?

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Željkica, što ti kažeš?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam do sada imala 4 punkcije i uvijek pod lokalnom i ako budem morala opet u cijeli postupak opet cu pod lokalnom jer mislim da opca stvarno nije potrebna to toliko kratko traje da bi se cijeli organizam mucio al stvarno.nemoj mislit da sam neka hrabrica daleko sam od toga prag boli mi je nula,u predzadnjoj punkciji sam imala 15 folikula i nije me bolilo nista,odnosno samo sam mrvicu nesto osjetila da radi al neznatno,meni je gori transfer kad stavlja onaj instrument.

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

E baš ti hvala! Mene tek čeka prva punkcija ali imam iskustva s općom anestezijom i mislim da bi to bilo previše drastično, a tko zna koliko puta će trebati.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kod koga ides?Ma sama punkcija ti traje par minuta ,ja sam zadnji put bila u polusnu.

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Kod Šparca idem. Imaš li kakav savjet za ciklus prije? Jesi uzimala išta osim folacina?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •