Stranica 4 od 65 PrviPrvi ... 234561454 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam pitanje za saru10 - mislila sam te pitati na Klomifen-vaša iskustva, ali ovo više spada ovdje - da li ti u KBC Split klomifenski postupak računaju kao stimulirani ili kao prirodni?
    Argente, evo sissy je odgovorila za mene. Ja ću bit u stimuliranom, a klomifen je samo dio protokola, uz klomifen sam dobila još decapeptyl i gonal F, i onda 8 dc uzv pa da se vidi reakcija. Ovo mi je protokol sa skroz drugim lijekovima u odnosu na one koje sam dosad koristila (menopure, cetroide, puegon). Baš i mene zanima kako ću reagirat, al vjerujem da će bit js-a (pa barem minimalno ako ne neki veći broj), veći su nam provlem mm-vi spermići.
    Sretna evo ja imam za reći to da počimam sa bockanjem u nedjelju ili pon (kada trebam dobit), prije će to biti nedjelja, približilo se skroz i pomalo sam uzbuđena, pauza je bila duga. Vidjet ćemo kako će to kod mene ići na kbc, al sestra Z. i dr. B su mi zasad ostavili jako lijep dojam i ugodno sam se dolje osjećala (jedino što se malo duže čeka, al to znamo svi).

Loly sretno u četvrtka, kada bi ti onda mogla startat sa novim postupkom?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sara fala! Ja imam sve nalaze, čiste svježe briseve, markere, tako da se nadam da startamo oko 18.2. kad očekujem M.
    Sretno ti draga u ovom postupku, neka ti promjena donesi puno sreće

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Sara10 i Loly sretno u postupku...drzin fige da to bude dobitni postupak i da promjena klinike donese srecu!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Malena hvala. Kada je tvoj slijedeći uzv i hoće li ti dr. B. pratit cijelu trudnoću?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sara i loly sretno cure !!!

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Malena hvala. Kada je tvoj slijedeći uzv i hoće li ti dr. B. pratit cijelu trudnoću?
    Sara10 bila san prošli subotu na uvz kod dr.B, sve je bilo ok, sad mi je opet u utorak to ce bit 6 tjedana i 3 dana,dr. B je reka da bi se vec sve tribalo vidit onda, on će mi vodit cilu trudnoću, tako smo se dogovorili, a i sigurnije se osjećan tako

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bog cure...imam puno pitanja pa idem redom. Spremamo se na firule nakon 3 bezuspješna AIHa u cita. Uputnica je to. Broj za upis imam. Da li mi vrijede spermiogrami iz cita ili mm mora napraviti bas u kbc firule novi? Koliko su vazni seroloski brisevi i kako najbrze do njih? I na kraju oce li mi uvazit ova 3 AIHa uopce ili ce me opet maltretirat s tim prije IVF (to stvarno ne bi volila). P.s dijagnoza primarna idiopatska neplodnost.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sunsisshining spermiogram ti muž mora napravit na firule, svak priznaje svoje nalaze, cito nalaz iz cita, a kbc nalaz iz kbc-a što se spermiograma tiče. Najbolje je da nazoveš odmah u pon ili odeš tamo osobno ako možeš (ti ili muž svejedno) i naručit se za termin jer telefonski treba biti uporan, često se ne javljaju jer je gužva. Broj ti je 551-422, javit će ti se sestra Zdenka. Brisevi su svakako važni za postupak, moraju biti čisti i da nisu stariji od 6 mjeseci. Pa ako su ti stari zadnji brisevi, najbolje odmah ih napravit, a vadiš bris cerkvisa kod svog soc. ginekologa. Mislim da bi ti trebali uvažit 3 aih-a iz cita, što ne znači da ti neće i ovdje predložit aih prije mpo postupka, al ti možeš razgovarati sa dr-om kod kojeg budeš išla o tome da želite odmah na IFV, ako ste tako odlučili. Najbolje ti se prvo na ambulantu naručit kod nekog dr-a ili dr-ice za prvi dogovor (broj je 551-211), a poslije toga deš na humanu uvijek, ne znam da li želiš nekog konkretnog ili ti je svejedno.
    Ja sam kod dr. Budimira. I sad krećem u svoj prvi IVF/ICSI na firule, a dosad sam bila 5 puta u Cita, od toga tri stimulirana, a dva Fet-a.
    I još će ti za postupak obavezno trebati: papa test ne stariji od godine dana, markeri na hepatitis i HIV od tebe i muža ne stariji od godine dana, izvadak vjenčanog lista također ne stariji od godine dana, tvoja krvna grupa.
    To je sve provjereno jer sam sve to nedavno ja dostavila dolje pošto krećem u popstupak.
    Ako imaš još nekih nedoumica, pitaj!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sunisshining,kbc ti ne prizna nalaz s-grama od cita tako da ćeš morat napravit tamo možeš se naručit na tel,ostalo neznam al javit će se cure!uglavnom sretno!
    sara i loly sretno!!!!!!!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sunsisshining u Cita vam nisu predlagali IVF?

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sara10 hvala ti puno na tvom brzom odgovoru! Briseve sam napravila nove i papu nego nisam nikad radila te markere. To me zanima. Gdje uputnice idu i jesu li neizbjezni (koliko se cekaju nalazi?). Znaci najbolje da se nacrtam tamo u ponedjeljak u 8, trazim sestru zdenku i dogovorim konzultacije s dr. B koji mi je predlozen...ako sam dobro svatila. I da posto moramo napravit spermio dole...moze li se uzorak donjeti kao i u cita ili je drugacija procedura? Zelim ti puno srece u slijedecem postupku. I jos jednom hvala.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sunisshining hvala ti. Uputnicu za markere će ti dati tvoj soc. ginekolog, a za muža njegov dr. opće prakse. To se vadi na higijenskom, vadite krv ujutro od 8-10h, nalaz bude gotov za 3,4 dana otprilike, ne čeka se dugo. Ako ćeš ići osobno dolje na humanu, pripremi se na čekanje jer i sestra Zdenka nije uvijek tu, ona je dolje jedina sestra na humanoj, druge nema, al je uvijek na raspolaganju za sve informacije i jako ugodna. Ovo što si napisala da ti je predložen dr. B., jel ti ga to netko već predložio ili si shvatila da sam ga ja predložila, to nisam razumila? Uzorak za spermiogram se može donijet od doma, al ne smije bit stariji od 1 sata, al to će ti ionako sve reći sestra Zdenka i dati jedan papir na kojem sve te upute pišu.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    sunisshining,kbc ti ne prizna nalaz s-grama od cita tako da ćeš morat napravit tamo možeš se naručit na tel,ostalo neznam al javit će se cure!uglavnom sretno!
    sara i loly sretno!!!!!!!!!
    Željkice hvala, kako maleni napreduje?

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sad mi je sve jasnije... bas ste super! Narucit cu se onda telefonski. Dr. B mi je ishvalila i predlozila moja gin. Znaci po uputnice u pon za spermio i markere pa da to sve bude kompletno. U cita bi trebali puno cekat za ivf preko hzzo a vise mi se stvarno nista ne ceka. 3 godine smo se dovoljno nacekali... hvala vam puno i zelim vam svima puno srece!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Željkice hvala, kako maleni napreduje?
    maleni dobro napreduje ali nismo još uspostavili neki ritam non stop ga mjenja sad je trenutno u fazi deranja neutješnog plakanja svaku večer neznamo zašto i zaspe tek oko 23 h!

jel danas krenulo bockanje? sretno i neka ti kbc donese neopisivu sreću!!!!!!!!!

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

A moja Željkice ritam bebe,ah teško je to sa prvim djetetom uhvatiti......ja uvijek kažem daj Bože da dobijem drugu priliku da bi sve drugačije,opuštenije,smirenije,a sa prvim djetetom ajme ne spava,slabo jede,puno plače,sve je to nebitno ako dobro napreduje,tako da je najvažnije biti smiren i ne nervirati se.
    Sara pitanje za tebed 5 postupaka nikada nije došlo do trudnoće?
    Sretno svima!

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ovaj nisam planirala,neznam kako je uletio???

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sunisshining, znaci li to da Cito opet radi postupke na racun Hzzo?

Zeljkice, to su ti tkz. vecernje nervoze . Nosajte, mazite i proci ce

Sretno svima u postupcima, neka vec krene zimski vlakic trudnica!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

da treba bit smiren al kako baš me iscrpi,tako tužno plače pa se zacrveni uf već me sad želudac zaboli kad se sjetim večeri!hvala na utjesi!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sara i loly sretno!!!
    svim novim curama koje kreću u postupak puno sreće!

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

@maca papucarica, nisu mi nista rekli u cita vec sam ja to pretpostavila citajuci forum...da bi cekali na besplatni postupak...preko hzzo-a.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    A moja Željkice ritam bebe,ah teško je to sa prvim djetetom uhvatiti......ja uvijek kažem daj Bože da dobijem drugu priliku da bi sve drugačije,opuštenije,smirenije,a sa prvim djetetom ajme ne spava,slabo jede,puno plače,sve je to nebitno ako dobro napreduje,tako da je najvažnije biti smiren i ne nervirati se.
    Sara pitanje za tebed 5 postupaka nikada nije došlo do trudnoće?
    Sretno svima!
    Sretna, a nije, od tih 5 postupaka tri su bila stimulirana, a dva fet-a. Misliš daje trrbalo bit? Sve je to stvar sreće po meni. Nekome iz drugog,trećeg, a netko se bome dobro treba pomučit, samo što to sve košta snage, živaca, novaca tko ide privatno...znamo sve. Mi smo obavili sve moguće pretrage, bili u medic. genetičarke, radili kariogram, trombofiliju, serologija na viruse, muž još neke pretrage što je sve med. genetičarka tražila, al svi su nam nalazi uredni. Kod mene uvik sve ok (daj Bože da se tako i nastavi), uredni ciklusi, nikad cista, upala, ovuliram.. Naš je problem dosta loš spermiogram mm-a. Ima jako mali broj spermija i lošu pokretljivost, pa valjda još nisu uboli onog najboljeg koji bi doveo do trudnoće.

Sunisshining
    zaboravila sam ti sinoć napisat da ti za postupak trebaju i hormoni koje vadiš od 2-5 dc i amh. To isto ne smije biti starije od godine dana. Hormone vadiš na nuklearnoj, a amh u centralnom laboratoriju na firule, ne znam jel amh može i na nuklearnoj.

Željkice, jučer je počelo bockanje, bocka me muž, pa ga zezam da je medicinski brat i da se dobro ushemio..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

sara10,
    koliko ti je embrija ukupno transferirano?

kako su biolozi ocjenjivali kvalitetu tih embrija?

odlično je da si zdrava, da nemaš upala ni anomalija u reproduktivnom sustavu, ali smije li se znati kakvi su ti hormonski nalazi i koliko imaš godina?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Inesz, misliš u ukupnim postupcima dosad? Sve skupa 13 embrija. U zadnjem stimuliranom postupku smo dobili 5 osmostaničnih embrija, biolog je rekao da su to dotad najkvalitetniji embriji koje smo imali. U drugom stimuliranom smo imali dvodnevne embrije, a u prvom stimuliranom tri osmostanična, ali ne baš dobre kvalitete.
    Hormoni su mi ok, amh mi je 32,89 pmol/l, estradiol, lh, fsh, prolaktin i TSH su svi unutar intervala za folikularnu fazu. Imam 36. god.
    Neki savjet?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Prvo da pozdravim sve cure sa foruma, divne ste i pune informacija pogotovo za nekoga poput mene, koja sam do prije nekoliko dana bila totalno neupućena u ovo sve.
    U srijedu ujutro sam zamolila MM da napravi spermiogram jer sam htjela biti nekako mirna odmah, pa ako eventualno postoji neki problem da ga krenemo rješavati.
    Inače ja sam 88.,uredne menstruacije, brisevi uvijek uredni, jedini problem je ureaplasma koju smo 2 puta izliječili skroz, a MM 82.
    Nalaz spermiograma u Cito-a teska oligoastenozoospremija (0.9 mil u ml, od toga A tipa 0%, B samo 12.5%).
    Nakon suza i šoka, prihvatili smo oboje dijagnozu i sad se bacamo na rješavanje problema, iako smo do prije par dana bili stajališta ako se desi desi, ali nigdje nam se ne žuri.
    Preporučeni postupak je IVF-ISCI, pa me zanima da li se sve što se radi i privatno u Cito poliklinici radi i i na KBC Firule? Ne znam uopće odakle krenuti, dobila sam popis pretraga koje trebam napraviti, a mislila sam sutra nazvati sestru Zdenku koju ste spominjali u prijašnjim postovima, pa da mi i ona da neke smjernice što i kako dalje. Moram napomenuti da MM nije bio kod urologa, znači sva naša saznjanja o problemu se temelje na jednom spermiogramu, ali obzirom na katastrofalan nalaz, sumljam da su prevelika odstupanja vjerovatna. Treba duboko udahnuti i kreniti dalje, startamo sutra ujutro sa pozivom.
    Neki savjeti o kronologiji rješavanja svega su i više nego dobrodošli.
    Zanima me da li se i u KBC-u odmah radi nama preporučeni postupak u Cito IVF+ISCI ili se prije pokušava sa inseminjacijom i IVF?

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sara10 hvala... imam sve hormone ali mi jesu stariji od godine dana pa cu u pon uzet uputnicu da ih ponovim...ne zelim riskirat sa starima. Slijedeci ciklus ionako ne stignemo jer pocinje slijedeci petak...tako da cu imat vremena sve u miru kompletirat. Imam i prohodnost iz cita ( bar ce mi to priznat)... )

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Inesz, misliš u ukupnim postupcima dosad? Sve skupa 13 embrija. U zadnjem stimuliranom postupku smo dobili 5 osmostaničnih embrija, biolog je rekao da su to dotad najkvalitetniji embriji koje smo imali. U drugom stimuliranom smo imali dvodnevne embrije, a u prvom stimuliranom tri osmostanična, ali ne baš dobre kvalitete.
    Hormoni su mi ok, amh mi je 32,89 pmol/l, estradiol, lh, fsh, prolaktin i TSH su svi unutar intervala za folikularnu fazu. Imam 36. god.
    Neki savjet?
    Nema tu šta pametno za reći,sve ti je ok. i sve pretrage si obavila nedostaje faktor sreće ništa drugo,ali ovaj put je bingo,sa Firula u zadnje vrime ima dosta trudnoća i volila bi da se još javi cura jer znam da ih ima.Sara sretno,jesi u subotu na uzv?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sretna, u subotu mi pad 8dc kada bi trebala na 1. uzv, ali sutra ujutro zovem Z. pa ću znat onda više o tome.
    Sretna ti snižavaš tsh, jel tako?

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Sretna, u subotu mi pad 8dc kada bi trebala na 1. uzv, ali sutra ujutro zovem Z. pa ću znat onda više o tome.
    Sretna ti snižavaš tsh, jel tako?
    Pijem eutirox i nadam se da ga snižavam,sljedeči tj.ću izvaditi krv pa ćemo viditi situaciju.

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

pijem ga i ja a u mjesec dana mi je sa 3.32 pao na 3.25 ovim tempom necu do jeseni u postupak

Sent from my move 2 using Tapashit

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj toncek prvotno napisa Vidi poruku
    Prvo da pozdravim sve cure sa foruma, divne ste i pune informacija pogotovo za nekoga poput mene, koja sam do prije nekoliko dana bila totalno neupućena u ovo sve.
    U srijedu ujutro sam zamolila MM da napravi spermiogram jer sam htjela biti nekako mirna odmah, pa ako eventualno postoji neki problem da ga krenemo rješavati.
    Inače ja sam 88.,uredne menstruacije, brisevi uvijek uredni, jedini problem je ureaplasma koju smo 2 puta izliječili skroz, a MM 82.
    Nalaz spermiograma u Cito-a teska oligoastenozoospremija (0.9 mil u ml, od toga A tipa 0%, B samo 12.5%).
    Nakon suza i šoka, prihvatili smo oboje dijagnozu i sad se bacamo na rješavanje problema, iako smo do prije par dana bili stajališta ako se desi desi, ali nigdje nam se ne žuri.
    Preporučeni postupak je IVF-ISCI, pa me zanima da li se sve što se radi i privatno u Cito poliklinici radi i i na KBC Firule? Ne znam uopće odakle krenuti, dobila sam popis pretraga koje trebam napraviti, a mislila sam sutra nazvati sestru Zdenku koju ste spominjali u prijašnjim postovima, pa da mi i ona da neke smjernice što i kako dalje. Moram napomenuti da MM nije bio kod urologa, znači sva naša saznjanja o problemu se temelje na jednom spermiogramu, ali obzirom na katastrofalan nalaz, sumljam da su prevelika odstupanja vjerovatna. Treba duboko udahnuti i kreniti dalje, startamo sutra ujutro sa pozivom.
    Zanima me da li se i u KBC-u odmah radi nama preporučeni postupak u Cito IVF+ISCI ili se prije pokušava sa inseminjacijom i IVF?
    Dobro došla,kao prvo drago mi je da sam uspjela u naumu da se nove cure počnu javljati,jer kako sam rekla ima ih,kao drugo moraš se naručiti na ambulantu kod određenog dr.i onda on traži određene nalazi i vodi te do cilja,imaš gore u postu od Sare br.tel i neka ti je sretno.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj sissy75 prvotno napisa Vidi poruku
    pijem ga i ja a u mjesec dana mi je sa 3.32 pao na 3.25 ovim tempom necu do jeseni u postupak

Sent from my move 2 using Tapashit
    A shit zar tako sporo pada??

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    A shit zar tako sporo pada??
    pogledaj tog beleja

Sent from my move 2 using Tapatalk 2

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ajme ima nas ovdi...

Sunsisshining,markere i krvnu grupu možeš raditi i na Križinama. Čekaš 2,3 dana...
    Loly i sara,sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Željkice,uživaj u malome
    malena,za srčeko ~~~~~~~~~~
    sissy koliku dozu piješ E?

I mi smo krenuli u novi postupak. U čet sam u dr.B na FM,pa ćemo vidit šta i kako dalje...
    Posljednje uređivanje od splicanka30 : 03.02.2014. at 07:57

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

pijem opet po dvije,pila sam 15 dana po 2 pa 15 po 1 a šokirala sam se da ništa nije palo.
    spličanka i sara da bude lijepih folikulića
    željkice da nisu kolike u pitanju pa zato plače? probaj nakon kupanja dok ga oblačiš lagano nogice savijat u koljenu prema trbuhu i tako par puta da se isprducka to je strašno pomagalo klincu kojeg sam dadiljala,mučilo ga je do 3mj.posli nestalo.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A po dvije,a kolika doza? Tj.koliko mg?

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj splicanka30 prvotno napisa Vidi poruku
    A po dvije,a kolika doza? Tj.koliko mg?
    50mg
    pazi da ne zachatamo temu jer čemo dobit po prstima

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sissy jesu i grčevi i večernja nervoza još malo pa će proć
    ima opsebna tema tsh pa se prebacite tamo.al treba njemu sigurno 4 tjedna da počne padat nakon nove terapije.

sretno u novim postupcima!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

cure, javljajte vijesti o tijeku postupka na odbrojavanje, da vas mogu preciznije voditi na listi! sretno svima!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj toncek prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon suza i šoka, prihvatili smo oboje dijagnozu i sad se bacamo na rješavanje problema, iako smo do prije par dana bili stajališta ako se desi desi, ali nigdje nam
    se ne žuri.
    možete ponoviti u kbc-u spermiogram jer je ovo tek prvi da ste ga radili, kad dobijete nalaz iz kbc dr. će vam sugerirati ako trebate kod urologa ( barem je kod nas ovako bilo)

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Samo da kazem novim curama koje tek krecu na kbc firule. Broj za narucit se za konzultacije je 551-211 i to zvati samo izmedju 14-15 za telefonsko narucivanje. Tako su mene uputili kad sam zvala.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Koliko se čeka na termin za Budimira? Ako npr. sutra zovem za konzultacije (znači redovni prijem u ambulanti) kada bi mogla očekivati da će me naručit?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj *sunisshining* prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da kazem novim curama koje tek krecu na kbc firule. Broj za narucit se za konzultacije je 551-211 i to zvati samo izmedju 14-15 za telefonsko narucivanje. Tako su mene uputili kad sam zvala.
    *sunisshining* hvala na informaciji, uvrstila sam je u Kyrin post na početku teme.
    Zamolila bih ako bi neka od vas bila voljna prekontrolirati podatke iz početnog BHanyinog posta, vidim da su dosta stari!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozz cure

Nje ni mene dugo bilo. Kako ste?
    Splicanka, draga, sve znas, bit cemo mi trbusaste
    Sissy, kako si

Zeljkice, kako bebusac, pusiceee

Sara, sretno.

Ostale pusa svima,

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

a stvarno te nije bilo poduze papigice,kakvi su planovi? kod mene vidis tsh radi probleme ali problemi postoje da bi se rjesavali cekam posiljku suplemenata s iherba da krenem sa hanumicinim protokolom tj. kucna radinost do daljnjeg.
    cure sretno s pikanjem,dogovorima i lovom na svjeze nalaze a poseban pozdrav nasim trbusastim curkama

Sent from my move 2 using Tapatalk 2

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    *sunisshining* hvala na informaciji, uvrstila sam je u Kyrin post na početku teme.
    Zamolila bih ako bi neka od vas bila voljna prekontrolirati podatke iz početnog BHanyinog posta, vidim da su dosta stari!
    SPERMIOGRAM
    HZZO - radi se na Firulama, ali nije više ulaz do hitne pomoći, prvi kat, već u novom rodilištu, odjel Humane reprodukcije. Ostalo je sve mislim ok, a što se Firula tiče, Kyra je sve lijepo napisala ispod Bhanyinog posta.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sad vidim da je i to što se spermiograma tiče Kyra također spomenila u svom postu, ma sve je lipo napisala.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

sissy evo mene u postupku u cita. Danas 3dc na femari od jucer, u petak prva fm. Uh uh. Vjestica krenila sugavo, dva dana spoting, pa kad sam odlucila da je to to, i krenila pit, sad treci dan nista. Ma.. Kako bude. Necu se nervirat.
    Tebi sretno, jesi to nedavno saznala za probleme sa stitnjacom?

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj PapigaCapo prvotno napisa Vidi poruku
    sissy evo mene u postupku u cita. Danas 3dc na femari od jucer, u petak prva fm. Uh uh. Vjestica krenila sugavo, dva dana spoting, pa kad sam odlucila da je to to, i krenila pit, sad treci dan nista. Ma.. Kako bude. Necu se nervirat.
    Tebi sretno, jesi to nedavno saznala za probleme sa stitnjacom?
    ma da,skupljala svježe nalaze i bum tsh 3.32 krenila odma s terapijom ali strašno sporo pada
    amh mi sa 22 skočio na 30(to još nisam čula) a i fsh skočio na 10 uglavnom sve pošandrcalo
    ajde ~~~~neka ovaj bude uspješan

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cure da van se javin, danas san bila na uvz ( jucer dr. B. Nije bilo jer je u pon bija dezuran), imamo malo srce koje kuca i veliki smo 7 mm!

Sara10 javi kako napreduju folikuli, u subotu je prva fm?

Stranica 4 od 65 PrviPrvi ... 234561454 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •