Tola, tu si nam!Je li bilo brzo i bezbolno??
Tola, tu si nam!Je li bilo brzo i bezbolno??
Bilo je brzo
Primanje injekcije najbolniji dio...nešto osjetiš ali ništa strašno, više nelagodno
Sad slijedi čekanje...dobili 2 jajne stanice od 5 folikula...trudim se bit optimistična, jedna dobitna je dovoljna
Jutro cure! Od kojeg dana ste išli s Orgalutranom?
Cure sretno!!!
Tal kako si danas vec 8dnt? (ako nisam nesto pobucala)
Ja sam orgalutran primala od 6dc,ukupno 3 dana...samo da javim da su uspjeli oplodit obadvije jajne stanice i ET bi trebao bit u srijedu![]()
AMA javi kako je bilo na prvoj folikulometriji![]()
Je je 8 dan je ...danas nikakvih bolova osim cicke bolne al to mi se čini da je od boostera ...5,6 i 7 dan sam imala one blage menstrualne bolove al ne cili dan nego malo po poure uru i to je to . Samo neprepustam se nikakvim simptomima jer sam nakljukana raznim inek. i tab.
Nego dali neka zna dali visok šečer u krvi može negativno utjecat na ovaj period implatacije tj dali on uopče smeta pri začeču ?
Željkice kako ti ?
Ja još čekam termin za srijedu ali mislim da će bit predvečer. Ja sam na prvoj folikulometriji imala 4 folikula a na drugoj 5...tako da se možda pojavi još koji![]()
Hvala vam puno cure, prave ste dobre rode!Ovih dana mi nitko ne paše kao vi!
I samoj mi je tako![]()
Koliko treba otprilike od prvih konzultacija do postupka? Ja se danas narucila za pregled... happy![]()
Misliš u KBC ili privatno? Mi smo prije dva mjeseca otišli prvi put kod Šparca na konzultacije. Imali smo nalaze iz druge poliklinike pa smo kod njega ponovili samo spermiogram i AMH. Odmah nam je rekao da idemo na ICSI i da se javimo prvi dan ciklusa kad budemo spremni. Zbog financija smo ostavili za ovaj mjesec al što se doktora tiče mogli smo i odmah u postupak.
Posljednje uređivanje od AMA : 14.11.2016. at 20:29 Razlog: Ispravak
Sta je tema zivnula napokon!!!
Tal, ja sam dobro pratim vas citam redovito....cekam lipe vijesti!
Jesam ja imam genetski šečer al ga držim pod kontrolom stalno mada mi je malo u zadnjih mjesec dva povišen nije derastično al višlji no inače . Nisam na inzulinu dok god mogu sama držat kontrolu . Zato me zanima pošto mi malo divlja dal to utječe sad na sam postupak implatacije ? Dali to može spriječavat u samom početku da dođe do neimplacije ?
Narucena za KBC. Ma ja vjerojatno necu prije 2mj. Jer mi je tek sada menga nakon 2.postupka. Al htjeli smo prije jer kako ste rekli, krece kolektivni ubrzo, pa da i na vrijeme sve pripremimo..
Posljednje uređivanje od garava13 : 15.11.2016. at 15:38
Ma nisam jer nisam mislila da če mi ovako bit jer inače je pod kontrolom a sad ko zna možda od fragmina ili andola neznam jednostavno je na 9 i nemrda . Mislim da to pravo problem sigurno bi nas dr pitali na početku postupka dal imamo problem sa šečerom ili nam dali da vadimo krv kao što to rade za hormone . Ma bude to ok sve![]()
Samo da vikend nedođe vještica i u ponediljak beta se dokaže u troznamenci![]()
Buba imaš poruku![]()
Glupi telefon uporan "funkcija" umjesto punkcija!
Cure sretno u postupcima~~~~~~~~~~~~~
Posebno za Tal ~~~~~~~~
Noelina, koliko ste dobili jajnih stanica?
Buba, žao mi je da nije uspio postupakGladam ti potpis, ti još nemaš dijagnozu prijevremene menopauze, zar ne?
AMA ima li kakvih novosti? Ja sam jučer imala transfer i sad slijedi mirovanje i čekanje...
Ima li netko savjet kako se optimalno ponašati nakon transfera nakon što prođu 3 dana strogog mirovanja?
Tola, jesi imala hiperstimulaciju ili ti prijeti hiperstimulacija? Je li liječnik/liječnica iz tih razloga preporučio mirovanje?
Nema opasnosti hiperstimulacije,rečeno mi je da 3 dana strogog mirujem čak i tuširanje moram preskočit...nakon toga počet s normalnijim aktivnostima
Ne znam kako kasnije po pitanju kućanskih poslova,vožnje auta i sl.?
Tola ponasaj se najnormalnije ako ce se primit primit ce se nema pravila naravno neces ic trčati ni dizat nista tesko al dr sve normalno,sretno i javi nam veliku betu!!!
Tal ti vec mogla sutra test??
8 zrelih jajnih stanica, 5 oplođenih, 2 blastociste, nije bilo ništa za zalediti. Cure sretnoooo svima!!!!!!