Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure sretno!!!
    Tal kako si danas vec 8dnt? (ako nisam nesto pobucala)
    Je je 8 dan je ...danas nikakvih bolova osim cicke bolne al to mi se čini da je od boostera ...5,6 i 7 dan sam imala one blage menstrualne bolove al ne cili dan nego malo po poure uru i to je to . Samo neprepustam se nikakvim simptomima jer sam nakljukana raznim inek. i tab.
    Nego dali neka zna dali visok šečer u krvi može negativno utjecat na ovaj period implatacije tj dali on uopče smeta pri začeču ?
    Željkice kako ti ?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Je je 8 dan je ...danas nikakvih bolova osim cicke bolne al to mi se čini da je od boostera ...5,6 i 7 dan sam imala one blage menstrualne bolove al ne cili dan nego malo po poure uru i to je to . Samo neprepustam se nikakvim simptomima jer sam nakljukana raznim inek. i tab.
    Nego dali neka zna dali visok šečer u krvi može negativno utjecat na ovaj period implatacije tj dali on uopče smeta pri začeču ?
    Željkice kako ti ?
    Tal a jesi radila mozda kakav test krvi??
    Ogtt mozda ili samo glukozu nataste?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Tal a jesi radila mozda kakav test krvi??
    Ogtt mozda ili samo glukozu nataste?
    Jesam ja imam genetski šečer al ga držim pod kontrolom stalno mada mi je malo u zadnjih mjesec dva povišen nije derastično al višlji no inače . Nisam na inzulinu dok god mogu sama držat kontrolu . Zato me zanima pošto mi malo divlja dal to utječe sad na sam postupak implatacije ? Dali to može spriječavat u samom početku da dođe do neimplacije ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •