Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tal, da beta iznenadi!
    Cure, sretno!

Cure koje ste u poliklinici Sparac, koje vam je Dr razloge navelo da strogo mirujete 3 dana nakon transfera?
    Vidim da preporuča takvo mirovanje koje uključuje čak i zabranu tuširanja. Znači, samo ležanje 3 dana nakon transfera a ne radi se o transferu nakon kojeg prijeti ili se već razvilo stanje hiperstimulacije jajnika?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 21.11.2016. at 12:58

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Tal, da beta iznenadi!
    Cure, sretno!

Cure koje ste u poliklinici Sparac, koje vam je Dr razloge navelo da strogo mirujete 3 dana nakon transfera?
    Vidim da preporuča takvo mirovanje koje uključuje čak i zabranu tuširanja. Znači, samo ležanje 3 dana nakon transfera a ne radi se o transferu nakon kojeg prijeti ili se već razvilo stanje hiperstimulacije jajnika?
    Nije to zbog hiperstimulacije, nego općenito on to svima preporuča. Ne radimo svi isti posao, pa iz mjera predostrožnosti ja mislim. Neko posebno objašnjenje nisam dobila ali sam slušala sve šta mi kaže, s tim da ja radim u školi i idući put nemam namjeru ležati tako striktno. Odem na posao 3-4 sata i doma se valjati. Znam curu kojoj je uspjelo, blizanci, iz drugog pokušaja, nitko nije ni znao da je bila. Ujutro bi primala injekcije, posao, busom na kontrolu, dan punkcije i e.t nije radila samo i eto uspjela je. Prvi put je kao i ja ležala nepomično 3 dana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •