Stranica 45 od 65 PrviPrvi ... 35434445464755 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ja sam odmirovala 3 dana po preporuci doktora...ne tuširanje najteži dio ali sve se da izdržat sad sam lagano zivnila, čak i u šetnji bila,ali planiram ostat na bolovanju sve do bete. Imam poprilično stresan posao i direktora punog razumijevanja tako da mi nije bio problem...period prije ET sam radila i prekovremeno,ostavila detaljne upute pa neka se snalaze...

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj AMA prvotno napisa Vidi poruku
    Tola draga, ipak sam solidarna s tobom: javljam se iz ležećeg položaja! Stvarno sam se mislila odmah vratiti na posao ali doktor je bio tako ozbiljan i odlučan kad je govorio o ulozi mirovanja prva 3 dana da sam odmah javila šefu da me nema do četvrtka. Nijedan posao nije toliko bitan da bi zbog njega ugrozila svoju “bebicu“. Doktor, biolog, sestra, svi su bili divni, pažljivi.. Tandara kaže da je embrij jako dobre kvalitete. Ja se super osjećam, ležanje mi nije mrsko, odavno se i nisam naspavala kako treba!

Tal, imaš li sretnu vijest za nas?
    Draga Ama,drago mi je da je sve prošlo u najboljem redu...sad se lipo na spavaj i probaj skrenit misli sa svega

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Cure koje ste kod Šparca,jeste li tamo vadile betu i koliko se čekaju nalazi?

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Noelnia prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo Ama, kakav ti je bio e.t.? Koliko stanični ti je embrij? Sretno draga ali onako baš od srca!!!!
    Osmostaničan je i baš lijep, kaže Tandara! Danas mi je divan dan, nadajmo se takvom i za 12—14 dana! Hvala puno!

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Tola prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste kod Šparca,jeste li tamo vadile betu i koliko se čekaju nalazi?
    Jesam, kod Šparca, došla ujutro u 8, izvadila betu, 130-140 kuna ne sjećam se točno, u podne me zvali na mobitel i javili rezultat.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Osmostaničan je i baš lijep, kaže Tandara! Danas mi je divan dan, nadajmo se takvom i za 12—14 dana! Hvala puno!
    Odlično, ja sve zapitkujem jer me sve zanima . Sad opušteno i da ti uskoro čestitam!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Draga Ama,drago mi je da je sve prošlo u najboljem redu...sad se lipo na spavaj i probaj skrenit misli sa svega
    Punkcija je bila razočaravajuća, transfer puno pozitivniji, hvala Bogu! Koji ćeš dan raditi betu?

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Noelnia prvotno napisa Vidi poruku
    Odlično, ja sve zapitkujem jer me sve zanima . Sad opušteno i da ti uskoro čestitam!!!!
    Samo pitaj, neka meni vas! Cijeli dan nisam upalila tv: red spavanja, red foruma..nije mi nimalo loše!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Punkcija je bila razočaravajuća, transfer puno pozitivniji, hvala Bogu! Koji ćeš dan raditi betu?
    Preporučeno mi je 14 dan, pa ću se pokušat strpit do iduće srijede. Šta su tebi rekli/napisali?

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Napisali su 14. ali to je nedjelja pa ne znam je li pametnije 12. ili 15.

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Napisali su 14. ali to je nedjelja pa ne znam je li pametnije 12. ili 15.
    Nisam u pravu, brojala sam današnji dan kao prvi a zapravo je nulti. Ponedjeljak, 5.12. je moj dan D!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Nisam u pravu, brojala sam današnji dan kao prvi a zapravo je nulti. Ponedjeljak, 5.12. je moj dan D!
    To sam ti taman mislila napisat mislim da se i tebi i meni bolje strpit do 14 dana jer su u pitanju trodnevni embriji

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

To sam ti taman mislila napisat mislim da se i tebi i meni bolje strpit do 14 dana jer su u pitanju trodnevni embriji
    Možemo mi to! Bez testa!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Curke moja beta je očekivajuča 1.20 bila onog dana kad sam osjetila da me cike prestaju bolit i počela se po noči preznojavat i tako mi je bilo i protekla 4 puta . Nisam tužna i dobro se držim da sam i sama sebe iznenadila ...nema ni suza šta je još iznenađujuče al ko zna možda me za koji dan to sve i uhvati a možda mi je tako jer znam da imam eskimiće po koje idem dogodine planiram 2 mj.
    Curke fala na brizi a vi ostale koje čekate betu samo opušteno i veselo u želji da blagdane dočekate sa prvim pozitivnim uzv .

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

tal... baš mi je žao.
    Držim fige za eskimiće. <3

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Možemo mi to! Bez testa!
    držim nam svima fige

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Curke moja beta je očekivajuča 1.20 bila onog dana kad sam osjetila da me cike prestaju bolit i počela se po noči preznojavat i tako mi je bilo i protekla 4 puta . Nisam tužna i dobro se držim da sam i sama sebe iznenadila ...nema ni suza šta je još iznenađujuče al ko zna možda me za koji dan to sve i uhvati a možda mi je tako jer znam da imam eskimiće po koje idem dogodine planiram 2 mj.
    Curke fala na brizi a vi ostale koje čekate betu samo opušteno i veselo u želji da blagdane dočekate sa prvim pozitivnim uzv .
    Hvala na hrabrosti i pozitivi i puno sreće za dalje

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Tal draha, idemo dalje, nema odustajanja, čim prije po smrzliće a do tad se malo opusti i radi samo stvari koje te ispunjavaju!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala curke ....nova godina nove bebe

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Hvala curke ....nova godina nove bebe
    Odmor tijela i duše, a onda po svoje bebice!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Cure koje ste bile u CITO kod dr Poljaka mozete li mi reci vasa iskustva...dvoumim se za sljedeci postupak (ako ovaj ciji ishod cekam ne bude pozitivan) da probam kod njega...znam da ima dobrog embriologa. Sada sam bila u BetaPlus i ok je to tamo...ali jedino mi ne svidja sto se svi uklapamo u tu njihovu semu...pomjeranje ciklusa i tako to...nisam zadovoljna kako sam odreagovala na dugi protokol...jer prije sam bila u kratkom i dobila duplo vise folikula i js. Mislilm da mi je supresija bila prejaka na moje normalne hormone.

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Zeljica, AKO bude postupak bez uspjeha, svakako se čuj s dr. P i vidi što ti predlaže.
    Na konzultacije obavezno ponesi svu dokumentaciju od prijašnjih postupaka.
    Ekipa u Citu je meni za 5+
    Tal jako mi je žao, sretno na FETu nek bude visoka beta
    Čekalice sretno vam

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj 1latica prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljica, AKO bude postupak bez uspjeha, svakako se čuj s dr. P i vidi što ti predlaže.
    Na konzultacije obavezno ponesi svu dokumentaciju od prijašnjih postupaka.
    Ekipa u Citu je meni za 5+
    Tal jako mi je žao, sretno na FETu nek bude visoka beta
    Čekalice sretno vam
    Kako ti guraš, Latice?

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

AMA, guram 13tt. Još uvijek ne vjerujem da sam trudnica, sada ludim od UZVa do UZVa. Nikad mira
    Sretno u iščekivanju bete

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Pa divno, je li trbuščić imalo narastao? Hvala ti puno, i tebi puno sretnih UZV—a, bebinih udaraca i uživancije u blaženom stanju!

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Malo se nazire pupa.. Hvala ti

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Joj latice hvala . Mada sam sumnjičava u taj fet nekako . 5 postupaka neuspješna i sad fet bi mi bio čudo . Neznam koji je razlog mom neuspjehu osim godina mada dobijem dovoljno jajnih stanica i oplode se odlično i embriji dobiju ocjenu odličan , neznam šta fali .???
    Zeljice ja ti nemogu puno savjetovat jer i sama sam nova u Cita . Jedino mogu reći da je ekipa više nego odlična a za dr Poljaka samo riječi hvala . Dr. se stvarno trudi i pokušava dat sve od sebe a to šta nije uspilo kod mene ne znači da je on loše odradio . Vjerujem u njega i idemo dalje . Tebi želim puno sreče i brz uspjeh .

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tal i ja sam oduvijek sumnjičava prema fetu al evo u zadnje vrijeme ima puno uspjeha iz feta tako da se nadam da je i sljedeći moj,ja sam imala biokemijsku iz feta pa eto i to je neki uspjeh.Ja sam bas jucer dobila stvari tocno 28 dana nakon kiretaze.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svima,
    zna li neko kad je kolektivni u KBC -u?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj zeljica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste bile u CITO kod dr Poljaka mozete li mi reci vasa iskustva...dvoumim se za sljedeci postupak (ako ovaj ciji ishod cekam ne bude pozitivan) da probam kod njega...znam da ima dobrog embriologa. Sada sam bila u BetaPlus i ok je to tamo...ali jedino mi ne svidja sto se svi uklapamo u tu njihovu semu...pomjeranje ciklusa i tako to...nisam zadovoljna kako sam odreagovala na dugi protokol...jer prije sam bila u kratkom i dobila duplo vise folikula i js. Mislilm da mi je supresija bila prejaka na moje normalne hormone.
    Zahvaljujući njemu imam sina od 16 mjeseci. Nije uspjelo iz prve, druge, trebalo je puno vremena i postupaka, al vjerovala sam njenu i njegovom timu i da ima super embriologa. Eto to je moje iskustvo.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Svaka ti cast...koliko postupaka...vrijedilo je...Mislim da ce on biti i moj sljedeci izbor.

Dora17 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Da li netko zna kolika je cijena FET-a u Cita? Mislim da je postupak bio oko 6000 kn, ali nisam sigurna. I ima li jos kakvih velikih troskova za lijekove za FET?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Pozdrav cure, mi smo bili u Cita i jako smo zadovoljni sa svime, dr. Poljak je odlican, nazalost u ovom ciklusu nismo uspjeli , ali ne odustajemo dok god ima nade, svakako moje preporuke za cito, nas je izaslo za punu stimulaciju oko 5500 sveukupno + 6000 kuna za transfer, idemo opet nadam se vec sljedeceg mjeseca

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Dora, FET sam platila 5000 kn + još cca 400 kn štopericu + booster

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Latice kako ti i bebica?

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Zeljkica, evo guramo 13+4 danas. Kod mene nikad mira, opet bjelančevine u mokraći od prvog dana. Ginekolog kaže da nisu visoke, tako da još nisam na dijeti. Al od straha jedva živim. Hvala Bogu s bebom je sve dobro
    Još malo i stiže tvoj FET, nadam se da će biti visoka beta, sretno od srca

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj 1latica prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljkica, evo guramo 13+4 danas. Kod mene nikad mira, opet bjelančevine u mokraći od prvog dana. Ginekolog kaže da nisu visoke, tako da još nisam na dijeti. Al od straha jedva živim. Hvala Bogu s bebom je sve dobro
    Još malo i stiže tvoj FET, nadam se da će biti visoka beta, sretno od srca
    Pa kad kazu blazeno stanje..probaj bit smirena koliko mozes i bit ce sve uredu!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Dora17 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li netko zna kolika je cijena FET-a u Cita? Mislim da je postupak bio oko 6000 kn, ali nisam sigurna. I ima li jos kakvih velikih troskova za lijekove za FET?
    Dali ne ovo cijena ivf ili fet??

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ja sam se malo odmakla od svega i u 12 nadam se u nove pobjede. Sretno svim curama

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Stipka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se malo odmakla od svega i u 12 nadam se u nove pobjede. Sretno svim curama
    Hvala ti, draga Stipka, želim i tebi najljepši božićni dar! Ja sam upravo imala plačljivi ispad zbog gluposti, za koji dan ćemo vidjeti je li bio pms—ovski ili trudnički!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ama pa naravno trudnicki !

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ama pa naravno trudnicki !
    Luda neka trudnica!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Luda neka trudnica!
    Hvala ama hehe. Koliko ti je prošlo od punkcije?

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

3.dan vraćen jedan, navodno kvalitetan embrij. Danas mi je 9.dnt.
    Posljednje uređivanje od AMA : 30.11.2016. at 11:27 Razlog: Greška

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

3.dan vraćen jedan, navodno kvalitetan embrij. Danas mi je 9.dnt.
    Neka ti je sa sricom test nećeš Radit?! Svaka čast na tome,ja nijednom nisam izdržala hehe

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Neka ti je sa sricom test nećeš Radit?! Svaka čast na tome,ja nijednom nisam izdržala hehe
    Hvala ti! Odlučila sam da neću, valjda ću izdržat!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Hvala ti! Odlučila sam da neću, valjda ću izdržat!
    Držim fige da uspijes. Meni to nikad nije islo. Jesi primala injekcije nakon transfera?

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Držim fige da uspijes. Meni to nikad nije islo. Jesi primala injekcije nakon transfera?
    Jesam, dvije!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Pozdrav cure svima! Prije svega sretno svim trudilicama! Evo nakon dugog praćenja da vam se napokon i pridružim! Naime uz moju hipotireozu,hashimoto i pcos uslijedili su anovulacijski ciklusi. Hsg uredan, uz stimulaciju ovulacija je tu ali ni nakon svih tempiranih i 3 inseminacije nismo dobili plusić! U 1 mj idemo u postupak kod dr Šparca, kako je rekao uz laganu stimulaciju. Kakva su vaša iskustva kod njega! Jeste uspjeli lijekove dobit preko zdravstvenog!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

A onda najbolje čekati betu,da.. one koje bez injekcija , mogu i sa testom već 12 dan. Tako mi je dr reka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •