Napisali su 14. ali to je nedjelja pa ne znam je li pametnije 12. ili 15.
Curke moja beta je očekivajuča 1.20 bila onog dana kad sam osjetila da me cike prestaju bolit i počela se po noči preznojavat i tako mi je bilo i protekla 4 puta . Nisam tužna i dobro se držim da sam i sama sebe iznenadila ...nema ni suza šta je još iznenađujuče al ko zna možda me za koji dan to sve i uhvati a možda mi je tako jer znam da imam eskimiće po koje idem dogodine planiram 2 mj.
Curke fala na brizi a vi ostale koje čekate betu samo opušteno i veselo u želji da blagdane dočekate sa prvim pozitivnim uzv .
tal... baš mi je žao.
Držim fige za eskimiće. <3
Cure koje ste bile u CITO kod dr Poljaka mozete li mi reci vasa iskustva...dvoumim se za sljedeci postupak (ako ovaj ciji ishod cekam ne bude pozitivan) da probam kod njega...znam da ima dobrog embriologa. Sada sam bila u BetaPlus i ok je to tamo...ali jedino mi ne svidja sto se svi uklapamo u tu njihovu semu...pomjeranje ciklusa i tako to...nisam zadovoljna kako sam odreagovala na dugi protokol...jer prije sam bila u kratkom i dobila duplo vise folikula i js. Mislilm da mi je supresija bila prejaka na moje normalne hormone.
Svaka ti cast...koliko postupaka...vrijedilo je...Mislim da ce on biti i moj sljedeci izbor.
U rujnu 2016. krenuli u našu MPO priču s dr. Poljakom.
Imam samo riječi pohvale za doktora i cijeli tim oko njega.
Zeljica, AKO bude postupak bez uspjeha, svakako se čuj s dr. P i vidi što ti predlaže.
Na konzultacije obavezno ponesi svu dokumentaciju od prijašnjih postupaka.
Ekipa u Citu je meni za 5+
Tal jako mi je žao, sretno na FETu nek bude visoka beta
Čekalice sretno vam![]()
AMA, guram 13tt. Još uvijek ne vjerujem da sam trudnica, sada ludim od UZVa do UZVa. Nikad mira
Sretno u iščekivanju bete![]()
Pa divno, je li trbuščić imalo narastao? Hvala ti puno, i tebi puno sretnih UZV—a, bebinih udaraca i uživancije u blaženom stanju!![]()
Joj latice hvala . Mada sam sumnjičava u taj fet nekako . 5 postupaka neuspješna i sad fet bi mi bio čudo . Neznam koji je razlog mom neuspjehu osim godina mada dobijem dovoljno jajnih stanica i oplode se odlično i embriji dobiju ocjenu odličan , neznam šta fali .???
Zeljice ja ti nemogu puno savjetovat jer i sama sam nova u Cita . Jedino mogu reći da je ekipa više nego odlična a za dr Poljaka samo riječi hvala . Dr. se stvarno trudi i pokušava dat sve od sebe a to šta nije uspilo kod mene ne znači da je on loše odradio . Vjerujem u njega i idemo dalje . Tebi želim puno sreče i brz uspjeh .
Tal i ja sam oduvijek sumnjičava prema fetu al evo u zadnje vrijeme ima puno uspjeha iz feta tako da se nadam da je i sljedeći moj,ja sam imala biokemijsku iz feta pa eto i to je neki uspjeh.Ja sam bas jucer dobila stvari tocno 28 dana nakon kiretaze.
Pozdrav svima,
zna li neko kad je kolektivni u KBC -u?
Da li netko zna kolika je cijena FET-a u Cita? Mislim da je postupak bio oko 6000 kn, ali nisam sigurna. I ima li jos kakvih velikih troskova za lijekove za FET?
Pozdrav cure, mi smo bili u Cita i jako smo zadovoljni sa svime, dr. Poljak je odlican, nazalost u ovom ciklusu nismo uspjeli, ali ne odustajemo dok god ima nade, svakako moje preporuke za cito, nas je izaslo za punu stimulaciju oko 5500 sveukupno + 6000 kuna za transfer, idemo opet nadam se vec sljedeceg mjeseca
Dora, FET sam platila 5000 kn + još cca 400 kn štopericu + booster
Zeljkica, evo guramo 13+4 danas. Kod mene nikad mira, opet bjelančevine u mokraći od prvog dana. Ginekolog kaže da nisu visoke, tako da još nisam na dijeti. Al od straha jedva živim. Hvala Bogu s bebom je sve dobro
Još malo i stiže tvoj FET, nadam se da će biti visoka beta, sretno od srca![]()
Ja sam se malo odmakla od svega i u 12 nadam se u nove pobjede. Sretno svim curama
3.dan vraćen jedan, navodno kvalitetan embrij. Danas mi je 9.dnt.
Posljednje uređivanje od AMA : 30.11.2016. at 11:27 Razlog: Greška
Pozdrav cure svima! Prije svega sretno svim trudilicama! Evo nakon dugog praćenja da vam se napokon i pridružim! Naime uz moju hipotireozu,hashimoto i pcos uslijedili su anovulacijski ciklusi. Hsg uredan, uz stimulaciju ovulacija je tu ali ni nakon svih tempiranih i 3 inseminacije nismo dobili plusić! U 1 mj idemo u postupak kod dr Šparca, kako je rekao uz laganu stimulaciju. Kakva su vaša iskustva kod njega! Jeste uspjeli lijekove dobit preko zdravstvenog!
A onda najbolje čekati betu,da.. one koje bez injekcija , mogu i sa testom već 12 dan. Tako mi je dr reka.
Sretno u iscekivanju! Jos malo brojimo
Koje ste i zasto inekcije primile nakon trasfera?
Da,tako je bilo i meni.u pravu siiako ,koliko sam upućena,ne prakticiraju to sve klinike.
Ama,ima li kakvih novosti?
Nikakvih, osim malo smeđarenja danas. Ujutro vadim betu. Izdržala bez testa, ok sam skroz, pa šta Bog da..
Meni bi to bia pozitivan znak jer kod mene preko utrica nikad nije bio amaa ničega hehe