Stranica 49 od 65 PrviPrvi ... 39474849505159 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala Isadora! Bila sam na ultrazvuk danas! Folikula ima solidno,po 7-8 na svaki jajnik veličine 8-10 mm. Dao mi je jos dva dana bemfolu 150 pa u srijedu opet ultrazvuk i ako bude potrebe povećat ce mi terapiju. Kaže da nece odmah da ne dođe do hiperstimulacije!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Cure...meni danas 6 dana od transfera, jucer je bila injekcija..i nista ne osjecam..nikakve simptome..prvih 4 dana sam osjecala probadanje u jajnicima..

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

MTV,super.. bit će jajašaca hehe. Izvještavaj dalje. Luce, to ništa ne znaci.. ne brini. Probadanje jajnika je normalno nakon punkcije, imaš sreću pa ne osjećaš vise.. znaci da si dobro prošla nakon sveg tog hehe. Još koji dan i znat ćeš rezultat. Oćeš čekat bas 14 dan ili ćeš prije obzirom na blastociste?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj luca30 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure...meni danas 6 dana od transfera, jucer je bila injekcija..i nista ne osjecam..nikakve simptome..prvih 4 dana sam osjecala probadanje u jajnicima..
    Cisto da znas posto si jucer dobila injekciju nemoj raditi test 6-7 dana od toga. To je bio 5 dnt jucer.
    U ovom slucaju najpouzdanije je betu vaditi 13 ili 14 dan.
    Mozda mozda 12 dnt al sve ovisi koliko jedinica si primila.

Sretno!!!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

1500 jedinica se prima u Citaa,i to ispari kažu za 5-6 dana.. s tim da je meni i latici 6 dan bia test pozitiv,pa sutra ništa,. Znaci najranije 12 dan nakon trAnsfera. Neke se očiste i prije,al eto..nas dvi smo imale takvo iskustvo,i stoga bolje počekat do tad

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Stipka prvotno napisa Vidi poruku
    1500 jedinica se prima u Citaa,i to ispari kažu za 5-6 dana.. s tim da je meni i latici 6 dan bia test pozitiv,pa sutra ništa,. Znaci najranije 12 dan nakon trAnsfera. Neke se očiste i prije,al eto..nas dvi smo imale takvo iskustvo,i stoga bolje počekat do tad
    Znam za laticu da joj se to dogodilo....zato i govorim sto tocno da napravi.
    Neka sama odluci dal ci ici na 12 dnt vaditi betu.
    Ja osobno ne bi....sto je sigurno sigurno je.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

A ja sam uvik išla tako 12-13 dan.. i uvik je pokazalo onako kako je tj točno. Prvi put biokemijska.. drugi ,treći put nula..znaci 7 dana nakon injekcije. neke cure dr šalje i prije ako ih boli,ili ako postoji blagi hiper i slično.. već 3-4 dana nakon injekcije ii vodi se dobivenim rezultatom kao točnim. Al ni ja svakako nebi prije 12og dana jer osobno ne smatram rezultat mjerodavnim.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ja krećem u svoj treći postupak za koji dan,držite mi fige

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Sretno stipika...

Znam da je željkica cekala a jos ih je i zvala al su joj rekli da se strpi.....al kod željkice je bila druga situacija al svejedno.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Hvala draga

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Dr.poljak je rekao da vadim betu pon ili utorak..pa cu tako i napraviti..
    Kad sam isla na inseminacije te bete su me dotukle

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

MTV kod mene nije tako brojno stanje, kod mene je po 3-4 folikula od 10-11 mm na svakom jajniku. Ali dobro, bitno da barem jedna js bude dobitna! I ja sam dobila dodatno Bemfolu 150.
    Luce sretno, ne brini, ne bi ni trebala osjećati neke posebne simptome u samom početku.
    Stipka držim palčeve da bude sretno ovaj put!

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Večer cure..
    Stipka dobro si napisala, betu ili test tek 7.dan od štoperice. Možete zamisliti kako mi je bilo danas +, sutra -. Užas!
    Tebi nek bude treća sreća!
    Luce, sretno s betom,držim fige.
    MTV i Isadora samo hrabro, dovoljan je jedan embrij ako je onaj "dobitni".
    Sretno i jednoj i drugoj
    Željkice nema odavno, javi se da čujemo kako si.
    Mi danas 19+5, guramo pomalo.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala cure na podršci!
    Tako je Isadora, kako i Latica kaže bitna je ona dobitna,kako ja volim reć da se napokon zaljube!
    Luce i tebi svu sreću želim i da bude plusić
    Stipka neznam koji je postupak po redu promaklo mi je ali isto tako želim ti uspjeh jednako jako kao i sebi!

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Cisto da znas posto si jucer dobila injekciju nemoj raditi test 6-7 dana od toga. To je bio 5 dnt jucer.
    U ovom slucaju najpouzdanije je betu vaditi 13 ili 14 dan.
    Mozda mozda 12 dnt al sve ovisi koliko jedinica si primila.

Sretno!!!
    Isto to sam vec napisala ovdje!!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Latice tu sam pratim redovito al ne pisem,nadam se da cu uskoro.Ti vec na pola puta kako vrime leti!Vidim da ima dosta novih cura i da je tema aktivna,naravno sretno svima!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Hvala svima na Lipim željama drage žene. Izvjestavat ću sve.. potpisujem cure,važna je jedna ali vrijedna. Ne valja se opterećivat brojem. Pišite i dalje sveee

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Dok cekam nalaze da vas pozdravim i zazelim srecu. Vidim da nas ima puno kod Š,nadam se da cemo mu dignit prosjek uspjeha
    Pratim vas i dalje i javim kad nalazi stignu krajem miseca a do tad nemam sta prijavit osim da piskim trakice i nadam se da ce se ukazat O ali s mojim "kratkim" ciklusima imam sta i piskit :D

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Nije me neko vrijeme bilo,malo sam odmarala od svega...Ivy,nadam se da si u međuvremenu bezbolno riješila sve sa ovim pretragama ja sam isto kod doktora Š. i krećemo u drugi IVF kroz 10-ak dana...
    Posljednje uređivanje od Tola : 11.01.2017. at 19:11

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Evo da vam se i ja pridruzim..pratim vas duze vrijeme...dugo sam pacijentica dr.Sparca..od prvog odlaska u gin.pa do danas....uglavnom sada 3 god. borbe, svi nalazi uredu osim tsh i antitijela (sad je tsh pod kontrolom)..nakon godinu (pocetkom 2015) radjena histeroskopija koja je bila bolna (ne pomaze ni jedan koktelic), ali kratko traje..2 mj nakon toga trudnoca (nisu znali je li vanmatericna ili biokemijska) koja nije bila uspjesna, skoro 2 mj. je trajala ta agonija krvarenja, cekanja padanja beta i bolova..onda u 10 mj hsg(koji nije bolio, vise nelagodan) pa u 12 mj. prvi aih, neuspjesan..(klomifen, 2 ili 3 folikula, spermiogram bio los po prvi put..uvijek je bio normo)...onda pauza..pa proba sa cajevima...pa proba sa fertility pro life...pa prosli mj drugi aih (klomifen,stanjio malo endometrij, 1 folikul, ostala cista od zutog tijela od prosle ovulacije pa je to sigurno utjecalo da bude samo 1 folikul)..sad planiramo drugi aih ( femara, jos gora reakcija od klomifena, 1 folikul 16mm, endometrij 6mm)..dok planira za ovu sub insem..a najradije bi odustala od toga..malo pauzirala pa krenila na ivf...je li ima netko da mu je bio uspjesan ivf u sparca...ima li netko da je isao u kbc split i kod kojeg doktora? Kakva je dr.Marusic? Je li punkcija kod dr.sparca boli?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

..i jos nesto meni je amh visok..ali nemam policisticne jajnike i imam redovne ovulacije

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Maci,sparac radi sve isto ko u cita,pa ti mogu rec iz iskustva da punkcija nije ništa strašno. Ja je čak nisam ni osjetila..neke cure da,vrlo malo..jer se dobije za bolove,i koktel koji te onako pomalo omami pa se većina ni ne sica sveg tog hehe. Nema straha... šta se tiče insemenacije,u mom sl je to bilo gubljenje vrimena.. a za dr Marušić sam čula sve naj naj, da je krasna žena i krasna dr..samo u bolnici ,bar kako pričaju, nema vikenda Itd..a u postupku je to vrlo vrlo važno. Meni se vise puta potrefilo da vikendi bili ključni. Sad,jel istina ili ne da ne rade vikende,ne znam..al sam tako čula price.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Maci, ja vec imam bebu iz IVF-a u KBC-u i sad krecemo u borbu za drugu bebicu, sve kod dr. Marusic. Zena je stvarno predivna, strucna i pristupacna. Ne znam koliko se toga promijenilo u zadnje 3 godine od kada sam bila na zadnjem postupku, ali meni je punkcija bila u subotu, a i jedna folikulometrija koju je odradio dr. Budimir.
    Jedino sto mi se nije svidalo je sto transfer nisu radili uz pomoc UZV, nego "na slipo"
    Posljednje uređivanje od sunny83 : 12.01.2017. at 00:39

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Cure, molim vas gdje se tocno u Splitu nosi uzorak za spermiogram?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Cula sam sve najbolje o dr.Marušić, i sad mi je jedna prija kod nje zatrudnila iz drugog pokušaja Ivf-ICSI (dijagnoza- los spermiogram), a druga kolegica sa posla iz prve u dr.Poljaka (dijagnoza - idiopatska neplodnost). Meni danas 9. dan od tranfera i pomalo osjecam jajnike kao prije pms-a.
    Maci: meni su isto inseminacije bile gubljenje vremena i dr.poljak isto daje male sanse jer smatra da je to kao i prirodno. Meni uz uredne nalaze nisu 3 inseminacije uspjele.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Sretno stipka!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Faaalaaaa

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj Tola prvotno napisa Vidi poruku
    Nije me neko vrijeme bilo,malo sam odmarala od svega...Ivy,nadam se da si u međuvremenu bezbolno riješila sve sa ovim pretragama ja sam isto kod doktora Š. i krećemo u drugi IVF kroz 10-ak dana...
    Jesam bez problema kad mi je dosla i sve odjednom izvadila. Ti si moj spasitelj
    Zelim ti puno srece u ovom postupku i da bude zadnji

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj mexicana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, molim vas gdje se tocno u Splitu nosi uzorak za spermiogram?
    Imaš u bolnici di potpomognuta i privatno u cita.. mi nismo imali dobro iskustvo sa bolnicom po tom pitanju,tako da ti je moj savjet u cita ,nalaz brzo gotov i mirna si.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Znaci u Cita... Hvala na odgovoru. Znate li koja je cijena?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Tek sam se pridruzila forumu, mogla sam prvo i pozdraviti sve cure i poželjeti da nam se svima ostvari ono što želimo. Ugl., ja i M pokusavamo napraviti bebicu već godinu dana. Bila sam na pregledu i na prvi pogled sve je oke. Dao mi je uputnice za hormone, briseve i spermiogram i spermokulturu. Imamo oboje 30 godina. Moj prvi problem je sto skoro meni cijeli mjesec nešto "curka", nije mjesecnica, vec kao smeđe i to se sve desava nakon ovulacije. Ocito da je nesto hormonski. Evo sad ovaj mjesec, zadnja menstruacija mi je bila 3.1., jucer pitam ginekologa, da li su mi sada plodni dani (jer ja ih nikad ne osjecam), on mi kaze, ovulacija je bila prije 3 dana. Znaci, to je 7.dan ciklusa. Sve nesto zbrckano. :/ Jutros sam odnjela briseve i sada bi trebali napraviti spermiogram i moje hormone kad dobijem slijedecu menstruaciju. Kod mene i nije neka panika, ali M je odmah pesimistican, pa moram sada bodriti i sebe i njega da cemo jednom doci do cilja.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Cure, dali se itko ikada javi na broj 551 211, zovem za naručiti se cijelo jutro, malo zauzeto, pa se onda opet nitko ne javlja. Nije mi jasno, kako da se naručim?!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

hvala vam cure na odgovoru..sad mi je odmah malo lakse..otkazala sam ovu insem.,mislim da je bolje tako..nego ja se ponadala jer je mojoj prijat. insem. iz prve uspjela kod dr.sparca ....a kontam ako sam prezivjela histeroskopiju onda cu i tu punkciju ....mislim da cu prvo probati kod dr.marusic (znam da se privatno krecu cijene od 5.000 kn do 12.000kn) ..kod nje sam bila prosle godine samo na konzultacijima, bila je super u razgovoru..jedino malo me zabrinilo kad mi je rekla da bi mi onda dala kortikosteroide jer imam hashimoto ako bi isla na potpomognutu, pa ne znam bili bas na to pristala to me je strah uzimati...je li potrebno napraviti neke pretrage prije ivfa (imunoloske, markere i sl.)?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

sretno svima ..zelim da nam u novoj godini bude puno beba :D

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Maci trebas napravit briseve,krv za hepatitis,da i markere,mislim da je to to koliko mi je ostalo u sijecanju.sigurno ce me cure nadopunit.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Tola sretno ja se isto toplo nadam da cemo podignut prosjek Šparcu!
    Maci sretno na koga god se odlučiš da vodi postupak. Od nalaza ti treba krvna grupa i rh faktor,brisevi i markeri hepatitis i hiv za oboje! Ja isto imam hashimoto i ne pijem nikakve kortikosteroide. Bila sam također kod dr. Marušić prije neke dvi godine i uputila me na hsg i dva puta su mi ga u dva dana radili zbog njihove greške ( prve slike su kao bile mutne,a sam proces da ne spominjem) i ustanovili da su jajovodi neprohodni,nakon cega sam prešla kod Šparca di se ispostavilo da su skroz prohodni. Tako da ja čisto zbog toga imam odbojnost od naše bolnice.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ja mislim oko 300-400 kn. Nisam sigurna. Al tako nešto sigurno je.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ovo je bia odg za mexicanu hehe. Uglavnom,nas su u bolnici proglasili neplodnima na osnov spermiograma,a moj muž ima nalaz ne za 5 nego za 10.. sto se dokazalo 3 dana nakon te traume u bolnici na ponovljenom nalazu u cita.i šta važnije, u oba postupka do sad di nije bilo ama nikakvih problema s tim.. i tako će bit i sad za treći. Hehe. MACI, koliko znam po pričama ,u bolnici ti odma traže testove za imunologiju i trombofiliju a to se čeka cca misec dana. Bar su moju poznanicu odma na to poslali prije prvog postupka,tako da imaj i to na umu i provjeri. Ja nakon našeg iskustva zaobilazim bolnicu u širokom luka,ne mora znacit nužno ništa loše,al nas su lipo istraumatizirali nepotrebno.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Ja isto imam hashimoto i nisam koristila nikakve kortikosteroide, a sto se tice nalaza spermigrama isto smo imali velika odstupanja, tj u KBC puno losiji nego u Cita, al na kraju je treci nalaz u VV bio isti kao u KBC-u (vec sam i pisala o tome na ovoj temi).
    Testovi za trombofiliju se rade odmah samo ako ima genetskih predispozicija
    Posljednje uređivanje od sunny83 : 13.01.2017. at 00:23

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

A ne znam.. ovu moju je odma poslala,a nije bilo predispozicija već kao ajd provjeri prije nego krenemo. Šta u jednu ruku i bolje. Šta se tiče spremio,može varirat i nije uvik isti..al eto,u nasem sl je u svim navratima bio vise nego dobar a u bolnici,ko šta sam rekla potpuna neplodnost šta definitivno nije točno jer nije moga tri dana nakon toga bit ludilo nit se mogla desit trudnoća da je tako a bila je. iako neuspjela al to sad nije važno. U bolnici je bilo 0,4 % pokretnih.. znaci nula..tri dana nakon,u cita 80 % pokrentnih,i brojnost ogromna.. uspjela oplodnja odma iza tog ,Tako da kod nas očito,greška KBC-a. Nakon tog nalaza u cita ,tri dana iza smo išli u salusaa,podudara se s onim u cita,77% pokretnih. Nikad u aih postupcima i dva ivf nije bilo s tim problema. Mi eto,loše iskustvo s njima,moja pretpostavka je da zbog gužve nisu stigli na vrime obradit i normalno da crkli heheh.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

I od ovih spremio analiza,zaboravih najbitnije hehe . Došle stvari jut, i sutra krećem s boc boc

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Tek sam se pridruzila forumu, mogla sam prvo i pozdraviti sve cure i poželjeti da nam se svima ostvari ono što želimo. Ugl., ja i M pokusavamo napraviti bebicu već godinu dana. Bila sam na pregledu i na prvi pogled sve je oke. Dao mi je uputnice za hormone, briseve i spermiogram i spermokulturu. Imamo oboje 30 godina. Moj prvi problem je sto skoro meni cijeli mjesec nešto "curka", nije mjesecnica, vec kao smeđe i to se sve desava nakon ovulacije. Ocito da je nesto hormonski. Evo sad ovaj mjesec, zadnja menstruacija mi je bila 3.1., jucer pitam ginekologa, da li su mi sada plodni dani (jer ja ih nikad ne osjecam), on mi kaze, ovulacija je bila prije 3 dana. Znaci, to je 7.dan ciklusa. Sve nesto zbrckano. :/ Jutros sam odnjela briseve i sada bi trebali napraviti spermiogram i moje hormone kad dobijem slijedecu menstruaciju. Kod mene i nije neka panika, ali M je odmah pesimistican, pa moram sada bodriti i sebe i njega da cemo jednom doci do cilja.
    mexicana vjerojatno ce ti dr dati mjesec dva da pijes kontracepciju da se sprijeci lucenje gonadotropina jer je se sve zbrckalo.
    Ovulacija na 3, 4 dc to dokazuje.
    A i da se smanji to smedjarenje sto imas kroz ciklus.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

sretnooo stipka Dali je neko od vas mjerio temperaturu iza postupka???

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Hvala draga ,i tebi. Nema ti smisla mirit,jer čim si na utrogestanu bit će povišena malo..to vridi za prirodni Đir,al za nas,nema koristi.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ma ja glupaca mjerila, jucer 37 a danas 36,6...Bila sam bas normalna ovih dana, al ova jos tri dana do bete nikako nisam normalna! Dali ti pocinjes sa gonalima ili??

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Zanemari ta mirenja,to nema nikakve veze.. držim fige za veliku betu. Hehe. A ja,da.. s gonalima

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

dali si dosad imala zamrznutih?? A oce li te dr.poljak slati na imunoloske pretrage?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sanjka, nadam se da je to... Hvala na odgovoru. Samo jos da pitam, spermiogram se nosi na Firule, tamo u novo rodiliste?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj luca30 prvotno napisa Vidi poruku
    dali si dosad imala zamrznutih?? A oce li te dr.poljak slati na imunoloske pretrage?
    Jesam jesam. Imala sam oba puta zamrznutih.A imunološke sam izvadila neki dan. Nalazi valjda krajem miseca ili početkom drugog će bit gotovi.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Sanjka, nadam se da je to... Hvala na odgovoru. Samo jos da pitam, spermiogram se nosi na Firule, tamo u novo rodiliste?
    Mi smo ga nosili tamo,ukoliko se nije šta prominilu u međuvremenu al mislim da nije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •