Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

A moja Željkice ritam bebe,ah teško je to sa prvim djetetom uhvatiti......ja uvijek kažem daj Bože da dobijem drugu priliku da bi sve drugačije,opuštenije,smirenije,a sa prvim djetetom ajme ne spava,slabo jede,puno plače,sve je to nebitno ako dobro napreduje,tako da je najvažnije biti smiren i ne nervirati se.
    Sara pitanje za tebed 5 postupaka nikada nije došlo do trudnoće?
    Sretno svima!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    A moja Željkice ritam bebe,ah teško je to sa prvim djetetom uhvatiti......ja uvijek kažem daj Bože da dobijem drugu priliku da bi sve drugačije,opuštenije,smirenije,a sa prvim djetetom ajme ne spava,slabo jede,puno plače,sve je to nebitno ako dobro napreduje,tako da je najvažnije biti smiren i ne nervirati se.
    Sara pitanje za tebed 5 postupaka nikada nije došlo do trudnoće?
    Sretno svima!
    Sretna, a nije, od tih 5 postupaka tri su bila stimulirana, a dva fet-a. Misliš daje trrbalo bit? Sve je to stvar sreće po meni. Nekome iz drugog,trećeg, a netko se bome dobro treba pomučit, samo što to sve košta snage, živaca, novaca tko ide privatno...znamo sve. Mi smo obavili sve moguće pretrage, bili u medic. genetičarke, radili kariogram, trombofiliju, serologija na viruse, muž još neke pretrage što je sve med. genetičarka tražila, al svi su nam nalazi uredni. Kod mene uvik sve ok (daj Bože da se tako i nastavi), uredni ciklusi, nikad cista, upala, ovuliram.. Naš je problem dosta loš spermiogram mm-a. Ima jako mali broj spermija i lošu pokretljivost, pa valjda još nisu uboli onog najboljeg koji bi doveo do trudnoće.

Sunisshining
    zaboravila sam ti sinoć napisat da ti za postupak trebaju i hormoni koje vadiš od 2-5 dc i amh. To isto ne smije biti starije od godine dana. Hormone vadiš na nuklearnoj, a amh u centralnom laboratoriju na firule, ne znam jel amh može i na nuklearnoj.

Željkice, jučer je počelo bockanje, bocka me muž, pa ga zezam da je medicinski brat i da se dobro ushemio..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •