Malena0808 cestitke! Nadam se da cemo sve imat tu srecu uskoro.
Fisica mi smo naruceni za 15- ak dana. Znaci ide to brzo.
Malena0808 cestitke! Nadam se da cemo sve imat tu srecu uskoro.
Fisica mi smo naruceni za 15- ak dana. Znaci ide to brzo.
malena
Loly ,danas je dogovor za novi postupak,javi šta kaže dr!
Evo pozdrav cure, ja vas čitam svo vrime al malo lina za pisat, danas 5dc i prva fm i ništa nema ko što sam i znala al ajd došla jer je rećeno pa u subotu druga fm inaće postušak no.4![]()
BlueI prvo da ti zaželim dobrodošlicu i da ti poželim da šta prije ostvariš trudnoću i preseliš se na drugu temu!
Zašto si tako pesimistična,koji je vaš problem,di si u postupku?
sara kako ide bockanje kad je fm?
Loly???
ej nisam ti ja pesimistična nego ni u jednom postupku mi se nisu folikuli vidili prije 7 - 8 jer mi menga traje 6... al ok ... u cita sam kod dr P
![]()
ej nisam ti ja pesimistična nego ni u jednom postupku mi se nisu folikuli vidili prije 7 - 8 jer mi menga traje 6... al ok ... u cita sam kod dr P
a problema nema osim što nema jajovoda tj nema mostova ... a ustanovilo se i da s godinama i AMH je nizak ... ma uglavnom sve rješivo pa što bude
![]()
Tu samBili jučer, dr mi napravio uzv, brojio antralne folikule. Predložio da napravim biopsiju endometrija pa mi je to odma napravio.
Dogovorili protokol, krećem 2 dc sa letrilanom, jer na puregone loše reagiram.
BlueI dobrodošla, želim ti puno sriće!
Mislim da je mislila da se 5 dc ne vidi puno na folikulometriji, pa ide opet u subotu! I ja ću na prvu folikulometriju 5 dc, u Cito!
Ja bila jucer 5dc na prvoj fm u cita, i nista nema. Vec sam isplakala i ne nadam se. Zapravo ima jedna folikularna cista od 22mm. Reka da dodjem i ponediljak pa da vidimo jos jednom. A zadnji put mi je na 5dc bilo 4 folikula.
Papiga bas mi je zao! Koju si stimulaciju imala? Nadam se da je jos rano, da ce stanje u ponediljak biti puno bolje! BlueI kako je proslo danas?
Ja pročitam sve postove al teško mi pisat... Dakle 7dc vide se 2 na desnom j, a livi j. je meni u čudnom položaju pa triba me pritiskat a nije htio puno al misli da je opazio 1... lijekova dodao nije ništa i onda utorak da vidimo di smo... utorak tek očekujem da se nešto pomakne ... meni je uvik punkcija 13 - 14 dan pa nije ni ovo iznimka tako da sve je regularno
... puževim koracima, al se kreće ...
Još jednom vas molim da prije nego što postate na temu razmislite može li isti post ići i na Odbrojavanje ili je baš Split-specific, pokušavamo izbjeći chat i kružoke po klinikama...u svakom slučaju, tijek svojih postupaka javljajte na Odbrojavanje da bubekica lakše vodi evidenciju. Hvala.
Ja ne mogu otvorit odbrojavanje na ipadu. Stalno mi blokira
Cure, di ste?
Ja sam bila jučer na 2. uzv i dobro j, folikuli rastu, iam ih 10 ukupno, rekao mi dr. u čet. najverojatnije štoperica, a sutra opet idem na uzv. pa ću zbat detaljnije. Bio mi je dr. B. što mi je jako drago pošto me on vodi.
PapigaCapo i BlueI kakvi je stanje kod vas? Loly kada startaš?
Ima li tko još možda da je trenutno u postupku u kbc?
sara baš mi je drago da si zadovoljna i da ima folikula! moramo se prebacit na odbrojavanje da nas opet ne bi vikali![]()
Hvala malena i ostale, kad bi barem bilo ovaj put
Malena, kada si ti opet na uzv-u kod dr. B?
Kod mene su 2 al mali su tako da niš ovi putreka bi dr: ona tvoja dva šugava
![]()
Sara10 sretno!
Ja krećem za par dana, kad bi tribala doći M.
BlueI koju si stimulaciju imala?
Posljednje uređivanje od Loly : 13.02.2014. at 10:10
Sara,Papiga sretnooo ~~~~~~~~
Blue,ne mogu još rast? Koji si dc?
Sara ja sam prošla IVF kod dr.B. Vraćene su mi 2js.Sad čekam betu...
Jel dr Poljak svima daje iskljucivo utrice ili je neka dobila crinone gel? Ja bi ga ovaj put trazila crinone! Sretno curke!!!
Hvala cure, meni punkcija u subotu jutro! Ajme, samo da prođe i da bude kvalitetnih js-a! a današnjem uzv-u 11 folikula, ali nisu svi iste veličine.
Splićanka super za dva embrijića, neka ti je sa srećom. A koliko si dobila js-a na punkciji?
Loly i PapigaCapo sretno i vama!
BlueI žao mi je što e tako ispalo ovaj put.
Malena ipak se nismo uspile trefit, pretpostavljam da nisi ni bila na humanoj, već na ambulanti, a ja sam se danas malo načekala dolje, al nema veze.
Pozdrav svim curama... ja jos cekam konzultacije...u medjuvremenu smo prikupili sve nalaze.
Tila bi samo rec adminu da izbrise ono na pocetku kako se spermiogram radi ulaz do hitne jer se tamo vise ne moze radit. Preko HZZO-a, znaci, iskljucivo na humanoj u rodilistu. Tako mi je rekla sestra Zdenka.
Istina je za SG...
Sara bilo je 2 folikula,dvije js. Prirodni IVF.
sara10 što ti je žao ? ... pa ja s AMH 1,41 to mi je super ...
Loly, dobila letrilan + klomifen od 2 - 6 dana i to je sve
u ponediljak punkcija pa što bude
ne mogu vam poslat private poruku a ne da mi se ovo pisat da me ne špotaju admini ... tako da Loly ostavi mi poruku u grupi na FB ... lakše nego da brinem oće me opet ko upozoravat ...![]()
Cure, javila sam na odbrijavanju za 5 js-a koje smo dobili u 4. stimuliranom postupku. Htjela bi samo reći što se tiče anestezije na kbc-u da je super, dobije se u venu i totalno me ošamutilo, tako da ništa nije bolilo na punkciji, stvarno sam bila totalno opuštena. Međutim, posli dok sam ležala na odjelu mi je bilo malo mučno od anestezije jer možda mi je sestra dala i malo jaču dozu pošto sam imala dosta folikula. Al prošlo je sve brzo i ok, sad sam super. Da podvučem paralelu između cita i kbc (pošto sad imam iskustvo i iz cita i iz kbc-a), na kbc je jača anestezija i dobije se u venu, a u cita dvi injekc. u guzu, nije me ni tamo posebno bolilo, al ovdje je još bolje, jedino što u cita nije nikad bilo mučno nakon toga.
U poned. zovem da vidimo kakva je situacija.
Ja sam bila samo u cita u postupku, i samo prvi put sam dobila dvi inekcije u guzu, od koje me jedna dobro osamutila. Kasnije mi je dava samo voltaren jer nikad nisam imala vise od dvi stanice. Ovaj put je bila jedna, al me dobrano ubolo, bas sam skocila, dr je malo zuga da sam se mogla ubost na iglu, al kaze nesto u smislu da je to od punkcija postalo zadebljano
Sent from my iPad using Tapatalk
A gdje nam je jojo, nije se dugo javljala? Nadam se da uživa u trudnoći i da sve protječe kako treba.
curke di se vadi AHM , di se nalazi to kbc-u ? Od koje do koje ure se vadi ?
tal, amh se vadi u centralnom laboratoriju na Firule, ulaz lijevo od Hitne pomoći. Tj. da malo detaljnije opišem pošto si iz ŠI, kada uđeš na onaj glavni ulaz na Firule, skreneš lijevo i ideš prema Hitnoj pomoći, ali uđeš na vrata lijevo od Hitne pomoći i tu je to, možeš nekog i pitat na hodniku, uputit će te. Krv se vadi od 8-10h. Dobro je doći malo ranije i prije 8h ako misliš što ranije to obaviti jer se stvori veliki red već prije 8h, ali kada krenu ide to brzo jer ulazi po 5-6 osoba odjednom za vađenje. Nadam se da si otprilike shvatila.
hvala hedoniza i sara 10 .....shvatila sam otprilike jer ne znam di je tamo hitna znam samo za to novo rodilište ali naći ću to sigurno . Bila sam samo jednom i to mi jebilo prvi put na konzultacijama kod dr.budimira i sad me šalje na vađenje krvi pa me zanimalo di se vadi taj AMH jer ostalo radim u Ši. A da i moj muž mora radit spermiogram tamo ali to imamo broj kod sestre Zdenke za naručit se . Nadam se da ćemo to sve uštimat vremenski: vadit krv u ši. i st istodobno i bit na ultrazvuku u st. (zadnji dan menzisa ) i mužev spermiogram napravit a da sve to bude u danima kad već idem u st. ufffff šta ćemo se mi naputovat![]()
Tal, ako si bila di je novo rodiliste, ovo ti nije tamo, nego bas ulaz u kbc, krizanje dubrovacke ulice i poljicke,
Sent from my iPad using Tapatalk
Tal sve se da obaviti jer i ja sam iz Šbk sve radila a sve se lagano stigne... sretno
Tal sretno! Ja večeras iza 7,30 imam prvu folikulometriju, 4 dc!
hvala na brizi .....ovo mi je prvi put da idem na sve ovo pa mi je sve novo i nepoznato . U kojoj si ti fazi BlueI ako se smije znati ?
Posljednje uređivanje od tal : 21.02.2014. at 10:04
Loly SRETNOOO!
tal kao što BlueI kaže sve ćeš pomalo obavit, znam da prvi put ima puno nepoznanica, al kad jednom uđeš u sve to, ushemit ćeš s brzo. Ti slobodno pitaj šta god te zanima, rado ćemo ti pomoći koliko možemo. Jel možemo nešto više znat o tebi/mužu, kažeš prvi put idete u postupak, koja vam je dijagnoza?
Crvenkapice, želim ti poslat pp, pun ti je inbox!
a jeli , tko zna od kada mi je tako nisam dobila pp ne pamtim
Tal jučer sam imala transfer i sad sam čekalica... kauč i ja ja i kauč i krevet i ja i sidalica
... to je dok prođe ova kiša i jugo a u nedilju na rivu na kavicu
![]()
Bog cure...mi smo bili na prvim konzultacijama kod dr. B. Dogovorili smo isto sto jebi Tal rekla uzv na 7. Dan ciklusa da bude siguran da nema kakvih polipa i savjetovao mi je da napravim uzv dojki. Kaze da je to jako bitno radit, pogotovo kod zena koje idu u postupke jer zbog hormonskih stimulacija postoji veca opasnost od raka dojki. Mi smo prosli vec 3 aiha (klomifenska) u Cita. Doktor B me se jako dojmio. Nista ne prepusta slucaju i osjecam se napokon sigurno.