Stranica 50 od 65 PrviPrvi ... 40484950515260 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

A tko ti je dao uputnice(tvoj ginekolog ili dr.poljak ), i di se mogu izvaditi? Znaci iza tebe dva ivf i plus zamrznuti?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ja tražila u svog ginica i lipo izvadila. da,Dva postupka ;znaci dva transfera odma iza postupaka i još 4 puta fet.. sveukupno 6

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Imaš par str unazad br od Ivane iz vite,vise cura je nju zvalo ,80 kn uputnica,svaka sljedeca 10 kn plus.. platila sam 90kn. U minut izvadila,ona dodje doma.. bez odlaska i čekanja po bolnicama i sveg šta s tim ide.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Stipka.zelim ti srecu u ovom postupku.Cudno mi je da nas te nalaze ne traze prije..a posebno poslije toliko postupaka.Ocito nas svakako ceka ivf..

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

pa da. Vrlo čudno... .. al eto,ja napravila i rekla mu.. pa sad,vidit ćemo oce s tim bit sve ok. Taman nekako do transfera će valjda bit gotovi nalazi pa ćemo vidit da li treba šta poduzet oko tog.. heparin ću svakako uzimat nakon transfera.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala vam cure na odgovorima...mislila sam slijedeci tjedan se narucit pa izvadit sve sto treba krajem prvog mjeseca...taman da odmorim jedan ciklus..jer sam zadnja dva korstila klomifen pa femaru...vidjeti cemo sta Bog da..vjerujem da ce biti sve dobro..nekima je jednostavno put duzi do cilja...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Evo cure bila sam jucer na zadnji ultrazvuk u ponedjeljak je punkcija. Znaci 5 dana bemfolu 150, 4 dana bemfolu 225 plus cetrotide jucer i danas i večeras ide štoperica. Jučerašnje stanje folikula je bilo nekih 8 od po 16 mm i endometrij 7 mm! Nadam se uspjehu jer jos ne mogu shvatit sto je potrebno za njega
    Stipka sretno jos jednom! I kako ide to sa zamrznutim dr nije nista spominjao u vezi toga!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ja sam radila nalaze za trombofiliju jer zbog toga kako sam shvatila postoji rizik od ranog pobačaja pa kao preventive radi jer ipak ode puno novaca!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Znaci transferirat će ti najvj dva embrija sad,tako obično bude u većini slučajeva..,i ako ih bude vise,a po stanju folikula oce sigurno, to šta ostane se zamrzne i posli kad budeš tila ,nakon svoje ovulacije prirodne ideš na transfer tih zamrznutih..znaci nema postupka,nema lijekova,.nema ničeg.. samo se prati kad će tvoja ovulacija i dogovori se dan transfera nakon nje.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Aha tako znači. Pa to je opet dobro. Samo povećava vjerojatnost uspjeha

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

MTV sretno sutra! Ja sam jutros bila na fm,9dc,endometrij 9mm,desno vodeci folikul 18mm..vise manjih na oba jajnika,kaze doktor dobra reakcija..veceras stoperica,inseminacija u utorak ujutro..

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Luck koju terapiju ono koristiš,skroz sam se pogubila heheh.. sretno svima od srca!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Stipka prvotno napisa Vidi poruku
    Luck koju terapiju ono koristiš,skroz sam se pogubila heheh.. sretno svima od srca!!!!
    Letrilan 2,5 mg 2×1 od 2-6 dc
    Stoperica mi je Ovitrelle

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Stipka puno sreće u novom postupku!
    MTV sretno sutra i javi dojmove! Ja sam na redu u utorak na punkciji. Imamo 7 folikula solidne veličine. Nisam radila nalaze za trombofiliju na svoju ruku pa kako bude.
    Luck sretno na inseminaciji!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Luck,ta je i meni bila za vrime insemenacija samo ja sam pila 3put 1.. MTV i Isadora,super za folikule i sretno svimaaa još jednom. šta se tiče testova za trombofiliju,preporucam jer ako mi se sad pokaže da nešto s tim ne štima,a dva put sam išla u postupak bez provjere ,ovaj treći ću znat šta je s Tim hehe, poludit ću sama na sebe hehe. Bolje Napravit sve šta se može pa bit miran

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala Isadora,sretno i tebi! Sretno stipka, zelim da nalazi budu uredni!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Stipa...Ja cu isto morati izvaditi dodatne pretrage ako mi ne uspije ovaj ivf...Al ocito ima razlog zasto nas ne salju na to (vjerojatno misle da opet samo mozemo zatrudnjeti uz ivf)....ja nisam nikad imala pobacaj al nisam nikad ni bila trudna..a vec 4 godine borbe...
    MTV: Meni su ti vratili samo jedan (blastocista) jer imam 30 godina i bio je izvsrne kvalitete i nisu mi htjeli riskirati sa dva.Sretnooo...
    Luck i tebi i Isadori sretnooo

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Luce vjerojatno ce i meni jedan,meni je 28,ali nemam ja nista ni protiv dva
    Hvala luck i Isadora,sretno također! Javim dojmove naravno! Mislim da ce bit odmah sa stola hehe

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Kad je tebi betu za vadit? Držim fige za veliku

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Sutra mi je vadenje bete..kao 12.dan..al mislim da cu sacekat srijedu ..

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj luca30 prvotno napisa Vidi poruku
    Stipa...Ja cu isto morati izvaditi dodatne pretrage ako mi ne uspije ovaj ivf...Al ocito ima razlog zasto nas ne salju na to (vjerojatno misle da opet samo mozemo zatrudnjeti uz ivf)....ja nisam nikad imala pobacaj al nisam nikad ni bila trudna..a vec 4 godine borbe...
    MTV: Meni su ti vratili samo jedan (blastocista) jer imam 30 godina i bio je izvsrne kvalitete i nisu mi htjeli riskirati sa dva.Sretnooo...
    Luck i tebi i Isadori sretnooo
    Ja sam imala u prvom postupku biokemijsku i posli ništa vise.. ne znam ni ja zašto to svi odma ne pošalju da se napravi,sekund posla.. nego čekaju pobačaje,kiretaže, niz neuspjelih postupaka i onda se site Poslat.. aaa,mogla bi izvadit imunologiju i trombofiliju.. ja sam u početku bila neupućena i nisam imala pojma uopće ni šta se sve može istražit nit ista..al da mi je Vratit vrime,napravila bi odma isti sekund.. mislim,ne mora uopće u tom bit stvar i možda i nije..al šta ako je ?! Kužiš..a očito kod svake od nas postoji neka kvaka,jer da nije ne bi smo ni bile di jesmo.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

A šta se tiče bete,možeš draga sutra ,bez panike.. daj Boze da bude fina brojčica hehe..a ako nije upalilo,bolje da znaš odma nego da otežes s terapijom i svim tim. Meni je u tom "poluuspjesnom" postupku pokazalo već 09ti dan.. samo,drugo je šta nije raslo kako treba i završilo neslavno.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj luca30 prvotno napisa Vidi poruku
    Sutra mi je vadenje bete..kao 12.dan..al mislim da cu sacekat srijedu ..
    Kad ti je dr preporucio da vadis betu s obzirom da si
    primila injekciju 5 dnt??
    Ako ti je rekao 12 dnt onda slusaj njega pa izvadi
    da znas na cemu si.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Injekcija može pokazat minimalne količine bete..a ako je trudnoća,bit će Beta punoomveca od ostataka injekcije.. iako,7 dana nakon je sigurno otislo

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Stipka, pogledaj ovaj cjenik http://www.synlab.hr/cjenik/vanjske-pretrage-cjenik/, usporedi sa pretragama koje si ti radila pa će ti biti jasan dio razloga zašto se imunološke pretrage ne rade rutinski.
    Drugi dio je vjerojatno taj što je taj dio još uvijek premalo istražen, nalazi daleko od jednoznačnog, pa je jedino "rješenje" dati niskomolekularni heparin, eventualno metilfolat, što opet zavisi od liječnika i njegovog tumačenja. Dakle, siva zona.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Draga,ja sam sve to napravila za 0 kn priko uputnica.. zašto plaćamo zdrastveno ako ga bar u ovim situac.nemozemo iskoristit.. hehe.. a znam da dio sveg tog debeeelaaa siva zona,al bila je jedna cura na forumu,koja je izgubila Dite na samom kraju i obdukcija je pokazala da razlog tome trombofilija tj manifestira se u obliku neprokrvljenosti posteljice u trudnoći i beba je ostala bez hrane i kisika.. a zašto,jer žena ima trombofiliju koju je nazaaalost otkrila nakon šta izgubila Dite pred porod..fala Bogu,posli tog je bila na terapiji i rodila živo i zdravo Dite.. zašto da se to desi još kome iz tih razloga,bilo u ranoj fazi bilo na kraju ko toj curi.. ja samo ocu reci,borite se sama za sebe jer nitko drugi neće na taj način!,

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Naravno da bi bilo besmisleno svaku ženu na to slat.. al ocu rec,mi smo svi ode jer očito ne ide.. iz ovog il onog razloga..a možda je bas taj naj zbog kojeg ne ide..i onda samo fali,nakon sve muke i truda,žrtve, i sveg šta ovi postupci nose...da kad se kooonacno ostvari trudnoća,propadne radi par euprueta krvi i ne uzimanja heparina li čega već..a bilo je nažalost puno takvih sl.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Stipka, kako ne zivim u Splitu pitala bih svoje ginekologice da mi da uputnice, pa ako nije problem da mi napises koje si sve pretrage izvadila. Dali ti je dr.poljak komentirao ista u svezi toga.. Ja sam isto citala bas da nema bas dokaza povezanosti o imunoloskim pretragama i zacecu.,,nego tek salju na pretrage ako dode do spontanog. Meni je danas 12 dt...al kako radim danas prvu ne stignem izvaditi betu (jer moram u drugi grad), pa cu ujutro otici..Nekako me strah i vidjeti rezultat...boli me vec par dana maternica i i jajnici , kao da cu svaki tren dobiti pms.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Luce,iskreno se nadam da ti neće ni ni trebati i da će Beta biti pozitivna ,navijaaaaam!! Na poslu sam pa ne znam napamet. Ima toga more.... Jel ti dao dr kad si krenula onaj popis s pretragama na papiru?? Puno cura misli isto ko i ja,u čekaonici se svašta čuje hehe. Samo eto, neke će šutit neke će tražit sve to,a većina misli isto..zašto ne Napravit ako se već može,nego cekat ...a to šta te boli,sve ti je to isto..meni je uvik bilo tako,i taj put kad bila trudnoća i sve ostalo šta ne. To NEK te ne brine.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Meni ti je jedino osjećaj bia ka da se nešto desilo..i nije me privarija. A šta se tiče simptoma,uvik sve isto

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Evo cure uspješno odrađena punkcija,nije bilo nista strašno. Dvije injekcije za bolove i kao da nista nije bilo. 10- ak min posla i gotovo. Nisam se puno ni zadržavala poslin svega 15-ak min. Uglavnom 9 je stanica i sad očekujem kad ce transfer,četvrtak ili subota. I dao mi je utrogestane odmah.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

MTV drago mi je da je tvoja punkcija dobro prošla! Ja sam sutra na redu, nadam se da će biti jednako uspješno. Javim dojmove! Utrogestane uzimaš preko recepta od soc gin. ili si kupila u ljekarni?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Super..valjda se od devet biti koja blastocista ..Isadoraa..sretno i tebi

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Sretno svim curama koje su u postupku i onima koje se tek spremaju! Nadam se da je ovo naša godina

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ima li netko slučajno iskustava sa elonvom?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala Tola!
    Isadora zvala sam svog dr da mi prepiše na recept,ne moras kupovat! Sretno sutra!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Luce dr je rekao da je zadovoljan pa sad vidit cemo sta ce biolog napravit

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sretno cure! Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Evo i mene s punkcije koja stvarno nije bolila, koktel je odličan. Od 7 folikula dobili smo samo 3 stanice, ali nema veze bitno da jedna bude dobitna. Sad slijedi čekanje da vidimo kako se razvija oplodnja i dijeljenje stanica.
    MTV super za tvojih 9 js, bit će tu vjerujem puno lijepih embrija!
    Luce kakvo je stanje, navijam za veliku betu!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Isadora vjerujem da će se naći ona prava. Mene jutros zvao biolog,od 9 js 4 su bile nezrele,znači 5 ih je oplođeno ali metodom isci jer je mm imao los spermiogram ( prvi do sada,uvijek je bio normo). Sutra će zvati za nove informacije.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Curke super!!!bitno da ih ima..bilo je slučajeva da bude jedna dvije pa upali,i di bude 15 pa ništa..to nije mjerilo. Najgore je prošlo,sad lipo odmarajte i čekajte kad ćete po svoje bebice Tola,ne znam za tu elnovu..možda se nadje ko sa iskustvom. Luceeee.??

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

MTV, 5 je lijepi broj oplođenih stanica, navijam da se nastave pravilno dijeliti!
    Ja sam dobila Estrofem i Utrogestan. Estrofem za debljanje endometrija, ne znam koliko je mm bio danas, dr. nije govorio.
    Stipka hvala ti, nadam se jednoj barem uspješnoj!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Bit će draga ,nego šta će .. ja očekujem dvi kod tebe

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala ti Stipka, neka budu dvi
    Kako ide kod tebe, jel počela stimulacija?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

cure..ja tek iza posla idem vaditi betu i ujutro ce biti nalaz..Svaki tren mi je kao da cu dobiti i bas mi je stomak nadut i grcevi su mi. Danas mi je 13 dan od transfera a 18 dan od punkcije. Ostalim curama zelim punoo oplođenih

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Je,je. Počela je . Ide zasad sve ok,a nadam se da će i dalje. .i nadam se da će ovo,za razliku od prva dva puta ,bit treća sreća hehe

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Nego kako nego treća sreća ovaj put!! Želim ti od srca

peach- avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Pozdrav cure, do sada sam bila na postupcima u KBC, ali najvjerojatnije ćemo pokušati sad kod dr.Poljaka. Pa me zanima, obzirom da mi je posao takav da radim od 8-16, kako to ide sa folikulometrijom i postupkom. Da li se to moze odraditi u popodnevnim satima? Ili eventualno vi koje imate iskustva u Cita, kad se odrađuju folikulometrije? jasno mi je za ove druge preglede da se mogu dogovoriti nakon posla, ali znam da su folikulometrije u KBC bile isključivo u jutarnjim satima.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Pozdrav peach..ja sam u Citu kod dr Poljaka i ono sto su meni rekli da radi uvijek ujutro..ja sam bila na folikulometriji cak u nedjelju,vikendi im nisu nikakav problem ali uvijek kod dr.P kroz jutro..mozes ih nazvati pa pitati neznam jesam li u pravu..ja kad krenem sa fm otvorim bolovanje sve do bete jer nisam iz splita..

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Peach, dr P.je uvik jutro.. folikulometrije se u pravilu rade od 13-14h.. al virujem da se da dog i drugi termin. A popod dr P.ne radi,al ima onaj drugi mladi,nisam sad sigurna kako se zove.. pa možda možeš i kombinirat s jednim i drugim ako bas nemozes kroz jut. I ko šta je Luck rekla,ja sam isto vise puta imala i folikulom.,i punkcij,i transf.sub i ned.. šta je super da pokrivaju i vikende,jer ne znaju folikuli jel pon ili ned .heheh. A punkcija i trensfer su uvik u pravilu svagdje kroz jutro.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •