Hvala 1latica. i mi smo se odlucili za njih pa da znam koliko otprilike racunati.
MalaM22 sto je kod vas problem? (nazalost, ne mogu ti poslati privatnu poruku. moras imati mislim da minimalno 5 poruka na forumu da ti se otvori opcija s porukama)
meni je jos nizi amh
vec smo krenuli.
hvala
sretno i vama i da bude iz prve!![]()
Posljednje uređivanje od mejan : 04.10.2019. at 18:29
Mejan kako je prošla beta, jesi vadila ??![]()
Posljednje uređivanje od MalaM22 : 22.10.2019. at 15:16
MalaM22 poslala sam ti por u inbox![]()
Brzo vam i sretno prošlo čekanje!
Znate li kako radi humana u rodilištu?
Rade li folikulometrije, punkcije i transfere subotom i nedjeljom?
Morat cu izlazit s posla....
Subotom rade, nedjeljom ne.
Pozdrav, mozete mi reci koje sve nalaze traze u cita? Naime imam jos jedan smrzlic 3 dana starosti u petrovoj, ali ako ne uspije i ovaj put dogovorili smo se da mijenjamo petrovu i idemo u cito pa da imam spremne nalaze na prvim konzultacijama. Hvala
Pozdrav sky, nadam se da cam neće trebati info za Cito, ako ipak zatreba da znas: Kopija vjenčanog lista i osobnih iskaznica, spolni hormoni i hormoni štitnjače, krvna grupa+RH faktor, cervikalni brisevi, te za oba partnera biljezi na HIV i HEP i spermiogram za partnera.
(kad smo mi išli prije 4 godine dr je htio nalaz spermiograma iz njihovog lab, pa smo se naručili na knzultacije npr. 10,a na spermiogram u 8:30. Dok smo cekali nalaz s-grama, popili kavu u kafiću ispod klinike)
Zbog antralnih folikula dobro je na dogovor ići u prvom dijelu ciklusa, pa eto da i to znaš.
Btw, možeš i dr. P poslati mail, pa pitati treba li još nešto
Sretno
Hvala puno na info
Drage sve. Ako ste bile u postupcima u periodu od 19.03 do danas ( ovaj period epidemije) molim vas da nam pomognete i ispunite anketu.
Cilj ove ankete je prikupiti informacije o iskustvima žena u hrvatskom zdravstvenom sustavu za vrijeme pandemije COVID-19 tijekom postupaka medicinski pomognute oplodnje. Rezultati ankete koristit će se u svrhu objave zajedničkog tematskog izvješća udruge Roda i Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova te zagovaranja za zdravstvenu skrb žena temeljenu na dokazima u doba javnozdravstvene krize poput pandemije COVID-19. Hvala
https://docs.google.com/forms/d/e/1F...mSWjw/viewform
Pozdrav svima ako uopće ima ikoga još na ovoj temi. Krećem u MPO vode pa bi mi bilo drago da imam još suboraca
Drage forumašice, ako imate zamrznute zametke, završile ste svoj MPO put, te se susrećete s pitanjem - Što sa preostalim zametcima?
Poziv udruge RODA
https://www.roda.hr/udruga/programi/...-zametaka.html
Posljednje uređivanje od Kadauna : 15.03.2021. at 19:20
Pozdrav svima... Ima tu koga da svjeze ide na mpo na splitsku ginekologiju?
Spremam se za drugi postupak i ne mogu se sjetiti, radi li centralni lab subotom? Trebam izvaditi ponovno spolne hormone, naravno da mi 2 dc pada u subotu :/
Bok curke.
Molim Vas za info ako znate koliko se otprilike čeka na postupak u Splitu?
13.09 imamo konzultacije,sve nalaze imamo,ali evo znatiželjna sam i nestrpljiva jer je to prvi put da idemo u postupak.
Hvala
Sve je to relativno, kod koga si i kakva je dijagnoza. Ja sam otisla na prve konzultacije kod jednog doktora davne 2017. sa svim nalazima i bilo je nekih nagadanja imam li polip ili ne, a to se ne moze vidjet bilo kad u ciklusu nego samo odredene dane pa sam dolazila 2 ili 3 ciklusa na uzv sta mi je bilo bezveze jer gubim vrijeme a na kraju nista od polipa nego je maternica blago na v . Nakon toga su me uhvatili bozicni praznici, nakon toga nekim cudom ostanem prirodno trudna i dozivim spontani. Dok sam se oporavila, istekli mi svi nalazi. Pa doslo ljeto. I bye bye godina dana otisla u vjetar.
Sljedeci put sam odlucila promijeniti doktora, od prvih konzultacija do postupka cca 4 mjeseca s tim da je bio dugi protokol i ljeto. Doktor nije gubio vrijeme nego smo odma isli na icsi i uspjeli. Kod koga si?
Evo odradili danas razgovor kod dr. Mršića.
18.10 opet idemo treba još neke nalaze napraviti,pa moguće u postupak u 11 misecu.
Nalaze treba ponavljati neke jer moraju biti rađeni u Splitu, ne prihvaćaju ove rađene u OB Šibenik.
Super, i ja sam bila na kraju kod njega.
Jeli tkonimao iskustva sa dr. Paladom u vezi potpomognute oplodnje?
sunisshining ja znam da je on uvjek četvrtkom u ambulanti . Meni je isto bilo kao tebi , na prvom razgovoru mi je rekao da dođem k njemu zadnji dan M na ultrazvuk i bila je nedilja i on me primio jer je bio dežuran ....Na žalost meni nisu lijepe vjesti , polipi , miom i cista ....cila farma, pa moram na operaciju prije postupka tako da sad čekam zadnji dan M da bi me moglo operirati i tek onda ću moć na postupak oplodnje
. Žao mi je šta me dr.B neće moć operirat pa sam zakazala operaciju kod svog dr. Z . Kod tebe se nadam da neće bit kao kod mene i držim ti fige
.
Posljednje uređivanje od tal : 10.03.2014. at 19:05
Inace evo izvjestaj...kako je reka dr P .....3-4 na livom...isto toliko i na desnom velicina 10-12 mm endometrij odlican. Prezadovoljan je....jer nije ih ni previse ni premalo. Jer nije mu cilj hiperstimulacija. U cetvrtak ponovo fm...nastavljam s istom dozom + orgalutran danas i sutra. Punkcija vjerojatno za vikend