Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
Ja imam pitanje za saru10 - mislila sam te pitati na Klomifen-vaša iskustva, ali ovo više spada ovdje - da li ti u KBC Split klomifenski postupak računaju kao stimulirani ili kao prirodni?
Argente, evo sissy je odgovorila za mene. Ja ću bit u stimuliranom, a klomifen je samo dio protokola, uz klomifen sam dobila još decapeptyl i gonal F, i onda 8 dc uzv pa da se vidi reakcija. Ovo mi je protokol sa skroz drugim lijekovima u odnosu na one koje sam dosad koristila (menopure, cetroide, puegon). Baš i mene zanima kako ću reagirat, al vjerujem da će bit js-a (pa barem minimalno ako ne neki veći broj), veći su nam provlem mm-vi spermići.
Sretna evo ja imam za reći to da počimam sa bockanjem u nedjelju ili pon (kada trebam dobit), prije će to biti nedjelja, približilo se skroz i pomalo sam uzbuđena, pauza je bila duga. Vidjet ćemo kako će to kod mene ići na kbc, al sestra Z. i dr. B su mi zasad ostavili jako lijep dojam i ugodno sam se dolje osjećala (jedino što se malo duže čeka, al to znamo svi).

Loly sretno u četvrtka, kada bi ti onda mogla startat sa novim postupkom?