Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Kyra Ars ja ću u postupak iza N. godine. Isto sam kod dr. Budimira. To će mi biti prvi put na Firule, malo me ta čekanja dolje živciraju, al kao što kažeš pripremiš se na to.
    Želim ti svu sreću da ti uspije ovaj postupak, brzo će ponedjeljak, al znam da je tebi daleko...
    A koliko si imala folikula, a od toga js-a?

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Želim ti svu sreću da ti uspije ovaj postupak, brzo će ponedjeljak, al znam da je tebi daleko...
    A koliko si imala folikula, a od toga js-a?
    Hvala ti, ah preživjet ću nekako do ponedjeljka...
    Folikula sam imala 5, izvađene 4js, dvije se oplodile i dva embrija vratili (1osmostanični+1šestostanični).

Firula sam se i ja bojala, stalno ih izbjegavala, na kraju je sve prošlo bez ikakve muke (samo me je transfer jako bolio, ali to je zbog mog zakrivljenog ušća maternice . Doktor mi je odličan, detaljan, pažljiv. Svi se rade, trude, nisam bila uskraćena ni za jednu informaciju, zadovoljna sam...
    Pozdrav svima

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Kyra Ars prvotno napisa Vidi poruku
    Firula sam se i ja bojala, stalno ih izbjegavala, na kraju je sve prošlo bez ikakve muke (samo me je transfer jako bolio, ali to je zbog mog zakrivljenog ušća maternice . Doktor mi je odličan, detaljan, pažljiv. Svi se rade, trude, nisam bila uskraćena ni za jednu informaciju, zadovoljna sam...
    Pozdrav svima
    Ajde drago mi je ovo čuti.
    Meni se isto dr. B. jako sviđa, mislim kao dr.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •