Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj malena0808 prvotno napisa Vidi poruku
    Je, estradiol je ključan u određivanju ovulacije, zato kad se on vadi, gotovo je nemoguće da folikuli "pobjegnu". Tako je, ovulacije su mi do 14. dana a punkcija je bila 17 dan il 16. nisan točno sigurna, tako da...po meni prekasno, ne sumljan u strucnost i prfesionalnost dr. B, mislin da je najveći problem kad žena prvi put ima postupak pa dr. ne zna pri kojoj veličini pucaju folikuli, sigurna san da će idući put sve proć dobro, jer ima uvid u moj sad već prošli protokol, a vi koje idete po prvi put u KBC Firule, nisan još zapantila tko točno (nemojte zamjerit) pripomenite mu kad van je u drugoj klinici dana štoperica..kad su folikuli bili te i te veličine

Ipak mislin da se ipak ne događa da tako često pucaju folikuli, makar sve žene sta san tamo upoznala kroz postupak su završile sa ET-om. I isto se ostvari dosta trudnoća tako da samo trebamo virovat
    Punkcija se ne radi prema danima ciklusa,nego prema veličini folikula.

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Punkcija se ne radi prema danima ciklusa,nego prema veličini folikula.
    sretna 1506 , znam da se neradi punkcija prema danima ciklusa već prema veličini folikula al s obzirom da meni očito pucaju na 18-19mm se to ne poklapa nikako sa 16 i 17 dc, makar je tako kod mene, sta ne mora značit da kod druge žene neće biti drugačije Ugl idemo dalje, u Božje ruke i u ruke dr.B. pa kako bude...ja virujen

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •