Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Da se i ja malo nadovežem...
    I ja sam imala 'sreću' da su mi folikuli pukli prije punkcije,isto tako zbog vikenda...
    Oni ne rade punkcije nedjeljom,koliko je meni poznato... Pričam o KBC-u

A što se tiče CITA... I nedvno je jedna forumašica imala isit slučaj. Pukli su prije punkcije,a nije joj to bio prvi postupak u CITO....
    Posljednje uređivanje od splicanka30 : 07.01.2014. at 13:24

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj splicanka30 prvotno napisa Vidi poruku
    Da se i ja malo nadovežem...
    I ja sam imala 'sreću' da su mi folikuli pukli prije punkcije,isto tako zbog vikenda...
    Oni ne rade punkcije nedjeljom,koliko je meni poznato... Pričam o KBC-u

A što se tiče CITA... I nedvno je jedna forumašica imala isit slučaj. Pukli su prije punkcije,a nije joj to bio prvi postupak u CITO....
    splicanka30 sjećan te sa firula, tebi se to dogodilo točno na danu kad san ja dosla po protokol, mislin da je bija 18.11. Nadan se da ćemo imat više sreće drugi put, jel se spremaš za novi postupak, i jel se stvarno dr.B vraca tek 20.1? (kad bi barem moga ranije...hah )

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj malena0808 prvotno napisa Vidi poruku
    splicanka30 sjećan te sa firula, tebi se to dogodilo točno na danu kad san ja dosla po protokol, mislin da je bija 18.11. Nadan se da ćemo imat više sreće drugi put, jel se spremaš za novi postupak, i jel se stvarno dr.B vraca tek 20.1? (kad bi barem moga ranije...hah )

Spremamo se sad u 2 mj. Iako je rekao kraj prvog,početak drugog. Tako da točan datum kad se vraća neznam...
    Ali trebam M dobit tada,pa ću tempirat da odem dan dva prije...

Hvala i tebi puno sreće. Šta vi sad planirate za dalje?

BTW meni se ovo brojao kao AIH...

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj splicanka30 prvotno napisa Vidi poruku

Spremamo se sad u 2 mj. Iako je rekao kraj prvog,početak drugog. Tako da točan datum kad se vraća neznam...
    Ali trebam M dobit tada,pa ću tempirat da odem dan dva prije...

Hvala i tebi puno sreće. Šta vi sad planirate za dalje?

BTW meni se ovo brojao kao AIH...
    Splicanka30 fala na lijepim zeljama, auper sro ti se racuna kao AIH, ja se isto sad spreman u postupak il u prvi il drugi mjesec, ja bih osobno volila prvi al ne znam sta ce ispast od toga jer mi M treba doc 16.1 pa ne znan jel mi moze drugi dr. umjesto dr.B. otvorit protokol pa da nastavin u njega cin se on vrati s godisnjeg pa cu to iducii tjedan ic pitat sestru zdenku, a ako ne onda tamo negdi oko 10.2 )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •