Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Bubaba i Angus, puno srece na punkciji, a sta se tice broja folikula,nek je i jedan,samo da je dobitni!!!
    Endometrij ce se i sam zadebljati,cim prijede 8 mm kazu da je ok,ipak,sta veci to bolji...ne skodi malo ananasa i cikle...
    zd mare,navijam da nema bestijica..di ces u postupak?
    Funky hvala ti.
    Danas sam bila na uzv. Dobila sam 150 jedinica menopura, 75 gonala, 1 orgalutran i večeras štoperica i 2 decapeptila. U petak u 7 ujutro punkcija...

Angus onda bi se mogle i vidjeti ha??
    Ne mogu ti poslati privatnu poruku pa ti pošalji meni da te znam prepoznati..

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Funky hvala ti.
    Danas sam bila na uzv. Dobila sam 150 jedinica menopura, 75 gonala, 1 orgalutran i večeras štoperica i 2 decapeptila. U petak u 7 ujutro punkcija...

Angus onda bi se mogle i vidjeti ha??
    Ne mogu ti poslati privatnu poruku pa ti pošalji meni da te znam prepoznati..
    Funky, zd mare hvala!
    Bubaba, ne mogu ni ja slat poruke. Meni je punkcija u 7:30 ujutro u petak. Ja imam dugu plavu kosu i pričat ću s mužem engleski jer je stranac. Nemos falit! A ja tebe?

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Angus prvotno napisa Vidi poruku
    Funky, zd mare hvala!
    Bubaba, ne mogu ni ja slat poruke. Meni je punkcija u 7:30 ujutro u petak. Ja imam dugu plavu kosu i pričat ću s mužem engleski jer je stranac. Nemos falit! A ja tebe?
    Željkice hvala!!!

Angus ja sam ti crnokosa..imam dugu kosu, vjerovatno će biti u nekoj pletenici. Ne brini prepoznati ću ja tebe. Jer sve tri ostale cure koje su sutra na punkciji sam već susrela na folikulometriji..dakle, samo tebe nisam see you

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •