Prepoznajem ovu rečenicu, nešto slično je i meni rekao nakon neuspješnog postupka. Sunisshining slažem se sa tobom u vezi ovoga što si rekla vezano za Firule i nedostatke. Ja sam bila jednom dolje na postupku i ogromna je razlika između privatnika i drž. bolnice u svim, svim segmentima. I nisu dr. loši, ja sam isto bila kod dr. Budimira, vjerujem da daju sve od sebe u oklonostima i sustavu kojem rade. A da su propterećeni, jesu. I meni je npr. nekako nejpomljivo da kad bi zvala dolje na tel za neku informaciju ili za transfer ( U Cita tebe zovu kad ti je transfer), da moram zvat 10 puta ( a zovem preko svog radnog vremena) da je non-stop zauzeto, a kad dobijem liniju još sam na čekanju jedno 5 min jer je jedna jedina sestra preopterećena. I ovo što je tal spomenula, dođe na stol 3. dan za transfer, a oni je skinu i kažu dođi peti, ne znam šta reći, ne može se uvijek izvlačit na preopterećenost i sustav ovo i ono, ovo su prebitne stavri za nas i naše živote. Ja sam se na Firulama toliko iživcirala zbog tih nekih sitnica, organizacije...mislim nisu to sitnice za mene kad trebam s posla izać da nađem doktora i dogovorit se sa njim, ja dođem, čekam 2 ure (s posla izašla i moram nazad) da mi sestra kaže nakon dvi ure čekanja nije tu, bio je dežuran ima slobodan dan...da čovik poludi... Imam iskustva sa Cita i sa Firula i mogu reći da je to neusporedivo, razlika je velika, ogromna u korist privatnika naravno, jedino što privatnik košta.
sunisshining ako ne rade od 01.11. pretpostavljam da onda to vrijedi i za spermiogram, znači, ne može se ni spermiogram napravit do iza nove god, jesi li znaš možda to? Što se tiče detaljnijih pretraga sunisshining, teško da će ti mpo dr sam to predložit, sama inzistiraj kod mpo dr-a ili svog soc.ginek. da ti da uputnicu. Meni je dr. Poljak nakon 3. neuspjeha dao da napravim nalaze na trombofiliju i antitijela i to je sve, a za kariogram, feritin i ostalo sve sam išla kod med. genetičarke po uputi mog soc. ginekologa.
sunisshining i tal puno sreće cure vam želim, držimza pozitivne testiće.