Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj tin prvotno napisa Vidi poruku
    neolina čestitam na finoj betici, ja sam trebala danas radit betu međutim danas sam imala mala krvaruckanja. tako da nisam, ne znam da li nastavit sa ultricima i da li da uradim test ako mi se i sutra nastavi ovako. popodne imam povećanu temperaturu na 37 C
    nastavi sa utrićima!!!!!!!!i napravi test,sve to šta si opisala može bit dobar znak,ja sam isto lagano krvuckala nešto smečkasto tako da nemoj prestat s utrićima dok ne napraviš test ili betu,imaš li sad test da napraviš?meni to miriše da je bila implantacija!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    nastavi sa utrićima!!!!!!!!i napravi test,sve to šta si opisala može bit dobar znak,ja sam isto lagano krvuckala nešto smečkasto tako da nemoj prestat s utrićima dok ne napraviš test ili betu,imaš li sad test da napraviš?meni to miriše da je bila implantacija!
    nemam a ne znam ni sutra kad ću ga napravit, radim do 4h . pojest ću se i svako malo ić na wc

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj tin prvotno napisa Vidi poruku
    nemam a ne znam ni sutra kad ću ga napravit, radim do 4h . pojest ću se i svako malo ić na wc
    Napravi kad dođeš kuci ima testova koji se ne moraju radit ujutro odnosno s prvom mokracom, ja sam radila u 6 popodne i pokaza se plus! Sretno i javi obavezno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •