Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Meni je sad prijateljica javila da su njenoj prijateljici sta takoder ide na umjetnu u st,javili sinoc da su je u 3mj prebacili za postupak
    ja u sridu iden u rodiliste sa doktoricom se dogovorit i vidit na cemu sam,jer vise nista ne razun,od 10mj me vozaju

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Bijela Orhideja prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je sad prijateljica javila da su njenoj prijateljici sta takoder ide na umjetnu u st,javili sinoc da su je u 3mj prebacili za postupak
    ja u sridu iden u rodiliste sa doktoricom se dogovorit i vidit na cemu sam,jer vise nista ne razun,od 10mj me vozaju
    Bijela Orhideja, citirala sam tvoj post od prije 10 mjeseci, dake od siječnja 2015. Odavno je prošao ožujak 2015. kad su rekli prijateljici tvoje prijateljice da će KBC početi raditi mpo postupke. Od tada je prošlo 7 mjeseci i KBC Split nije počeo raditi mpo postupke, zar ne? Zapravo KBC Split ne radi mpo postupke već skoro godinu dana, a kad će-ne zna se.
    Godina dana čekanja na postupak, te prethodno mjeseci i mjeseci utrošeni na pretrage, čekanje nalaza i pregleda u našim bolnicama faktori su koji značajno smanjuju šanse za ostvarivanje roditeljstva svim parovima, svjedno imala žene 28 ili 42 godine. Mjeseci i mjeseci, čak godine nečinjenja u liječenju neplodosti, ne mogu se nadoknaditi. Nitko i ništa ne može vratiti unazad najdoragocjeniju vrijednost u borbi za dijete-ženine godine.

Pogledala sam i ostatak sadržaja tvojih preostalih 25 postova. Vidim da zapravo na mpo postupak čekaš skoro 2 godine. Istina, svatko od nas usmjerava i provodi svoje liječenje kako zna i kako može. Ali djelovanje ili nedjelovanje na mpo putu zbilja često znači razliku imati ili ne imati dijete.

Molim te, kad ti je već dostupan internet, kad ti je dostupan ovaj forum, koristi ga za svoje informiranje, a dobro bi ti došlo da uz put pročitaš i pravila komuniciranja na ovom forumu.

Pretpostavljam da si u prvom postu pokušala napisati da "ništa ne razumiješ". Na žalost i dalje je tako, inače ne bi napisala ono što si sinoć napisala.

Sada ti ostavljam kontkakt podatke da upitaš u KBC Split kad će započeti s mpo postupcima:

Klinički bolnički centar Split Spinčićeva 1, Split
    office@kbsplit.hr
    Sanacijski upravitelj: prim. doc. dr. sc. Nikola Kolja Poljak, dr. med.
    Predstojnik Klinike za ženske bolesti i porode: prof. dr. sc. Deni Karelović
    Službenica za informiranje: mr. sc. Kristijana Lučić Mjeda, dipl. iur.
    klucicmjeda@kbsplit.hr
    Tel: 021/556-319

Bi li bila ljubazna i javila nam što su ti odgovorili?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •