Stranica 18 od 65 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Aesha, hvala na inf :D

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj kilimanju3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod dr. P.,on kaže da je nalaz dosta loš za moje god.,
    a to sam i vídjela po forumima-niža plodnost, ne daj Bože samo da je imunologija problem. Tri god. pokušavamo.
    Neki će reć da je to uzrok,neki će reć da to nema puno veze,dogodi se...Meni je bio prije jako dobar pa se trudnoća prirodna nije dogodila godinama,pa su rekli idiopatska neplodnost. A uspio ivf pri amh jako lošem.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala ti klara31,nadam se da ce mi uspjeti kao í tebi. U 1.mj. krecemo dalje, pozdrav svima!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cure , dali neka zna kad počinju s radom na kbc firule st .......meni je rečeno da se na sljedeči postupak pjavim iza tri kralja pa me zanima dali neka od vas isto ide i dali su počeli radit ?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

tal evo kopiram svoj post sa druge teme ovdje:

tal ja ne znam da li su počeli raditi u kbc Split, ali znam iz iskustva kad sam dolje bila jednom u postupku, da što se tiče zvanja na tel da ih je jako, jako teško dobiti. Trebalo mi je i po 10-15 puta zaredom zvati jedno jutro da bi mi se. sestra Zdenka javila i onda još bi me stavila na čekanje par minuta dok završi šta ima. Treba biti jako uporan jer dolje je gužva sestri uvijek i ona asisitira na punkc, transferima pa i niej uvijek uz telefon i teško je sa tim dobivanjem veze. Najbolje bi bilo otići dolje fizički i raspitati se, al tal znam da ti to ne možeš jer si iz Šibenika. Možda je najbolje zvati negdje između 13 - 14h jer tada je sestra za šalterom, dolaze za uzorke sgam-a i naručivanja i prođu punkcije, transferi i ostalo, pa je više uz telefon nego u jutranjim satima, a ona je , nažalost jedina koja se javlja na telefon, barem je tako bilo kada sam ja bila u postupku, a to nije bilo tako davno, prije 11 mjeseci.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Da li zna tko da li su poceli raditi na kbc-u??
    Zovem cijeli dana i nitko mi se ne javlja?

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Radovi su još do daljnjeg,vjerojatno do 3.mjeseca.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Danas bila u kbc st .....prvo tamo je oćito luda kuća jer niko nezna točno reći .......humana je ispražnjena ,otišla na šalter di se naručuju trrmini i žena mi kaže da če počet tek krajem 2 mj. Onda sam u prolazu upitala m.sestru i ona kaže da su stvari sa humane prenili na 5 kat a humanu još nisu ni počeli renovirat i neznaju kad če ....onda sam pitala portira i on mi je reka da če počet s radom početkom 2 mj. Uglavnom imam osječaj da niko nezna ništa .Pitala sam za dr.B pa mi je rečeno da se u četvrtak vraća s godišnjeg . Eto mene u četvrtak k njemu u ambulantu pa ču bit za informaciju pametnija .Mada mi je on u 10 mj.lani rekao da dođem na novi postupak iza 3 kralja . Na telefon nemoš dobit nikakve informacije a pogotovo kad dođeš tamo .....pitam se kako je onima koji iz Dubrovnika ili Zadra tribaju doći ????

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ne trebaju dolaziti jer kako sam već napisala do 3.mjeseca ništa.....

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ali sretna ti si napisala opet vjerovatno.....znači ni to nije sigurno ...a ja dam dobila s jednog mjesta od 3 djelatnika te ustanove različite termine i priče ........zato mislim da najpouzdanije ču dobit od dr. koji me vodi .

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Javi sta kaže dr.B,ja sam iz vrlo pouzdanog izvora čula da kraj 2. ili u 3.mj.počinju raditi pa sad vidite ćemo.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

najbolje jos da narednih 6mj cekamo na postupak u svemu tome, ima zena kojima ta 3mj sta oni ne rade znace, netko je mogao vec 2 postupka obavit. Meni to stvarno nije jasno.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Točno hedoniza .....ja osobno nemam vremena radi godina jer sam ušla u zadnju godinu tako da imam malo vremena ....neznam iz kojih pouzdanih izvora si sretna ti dobila informaciju ali osoblje koje radi u toj bolnici su mi davale tri različite informacije i ti sad imaš ćetvrtu informaciju ...mislim da je malo neozbiljno sve to .....ja ćekam s tim radovima od 10 mj. Mislim da su morali staviti informaciju na neku oglasnu ploču ili na njihovu stranicu ili bar da se neko javi na telefon (pa i onaj za naručivat termina )......Naprimjer meni je dr. B u 10 mj. rekao doči iza tri kralja za dogovor ponovno za postupk i ja zovem sedmicu dana prije nebili saznala da on radi da nebi bezveze .Naravno niko mi se nejavlja ja briseve obavila i uzimam uputnicu za st i nepreostaje mi ništa nego u auto i via st . I onda sljedi ono šta sam predhodno pisala i sad se pitam kako je curama koje žive u dubrovniku zadru ili čak zagrebu a postupak rade u kbc st ???? I samo da znate rečeno mi je a i vidjela sam da se sa renoviranjem nije ni počelo ......Zato ja u četvrtak idem k dr. B po informaciju pa makar mi rekao ono šta sretna 1506 već rekla ali ču bit sigurnija .Mislim da sve ovo malo nije uredu ali nemamo izbora

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Meni je sad prijateljica javila da su njenoj prijateljici sta takoder ide na umjetnu u st,javili sinoc da su je u 3mj prebacili za postupak
    ja u sridu iden u rodiliste sa doktoricom se dogovorit i vidit na cemu sam,jer vise nista ne razun,od 10mj me vozaju

Dora17 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Da li netko zna di se podižu lijekovi za IVF?
    Meni je doktorica već otvorila protokol navodno za 2/15. Mislim izgleda da ima vremena kad još nisu ni počeli radovi.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Mislim da bi trebala potražiti dr.M i pitati je sta će biti sa protokolom,baš me zanima odgovor jer ima nas dosta što smo trebale doći iza 3.kralja a vrime nam ne ide na ruku.

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

od 10mj govore da se pocinje radit

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Bijela Orhideja prvotno napisa Vidi poruku
    od 10mj govore da se pocinje radit
    Daj cure provjerite tocno kad pocinju raditi i kad tocno se moze ici u protokol?
    Na forumu se stalno pisu druge informacije.
    Ja sam zvala ali mi se nitko ne javlja!!
    Nisam iz Splita ni okolice i stvarno bi trebal tocnu info ! ( pa necu valjda u st dolaziti zbog informacije!)
    Meni je dr rekla da bi trebali piceti s protokolom u 2 mj. Ali po vasim javljanjima vidim da se nece prije polovice 3 mj krenuti sa protoklima!
    Stvarno su neorganizirani!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ja isto nisam iz splita i sutra idem po informaciji od dr. koji me vodi . Nadam se da ću sutra imat točniju informaciju i da neću tribat opet u kbc putovat radi toga kraj današnje tehnologije .

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

ja idem u sridu kod dr Šunj se dogovorit u vidit kad sta i kako

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Opet nešto sa tom humanom na firulama,stvarno mi je žao što tako gubite vrijeme,ja sam na 4insem.i 1ivf doli izgubila 2 god s tim njihovim čekanjem ovoga pa onoga...
    Šta renoviraju kad je novi dio bolnice?!

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

ni meni nije jasno

Dora17 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto nisam iz splita i sutra idem po informaciji od dr. koji me vodi . Nadam se da ću sutra imat točniju informaciju i da neću tribat opet u kbc putovat radi toga kraj današnje tehnologije .
    Tal, jesi li bila u Splitu? Je li imaš kakvu informaciju?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Evo cure ja bila juče kod svog dokiča na firulama . Situacija je takva da su mijenjali izođača radova i zati to sve kasni .Rade sobu di čemo moč ležat nako punkcije ,transfera itd a ne da nas nako vozaju kroz hodnik .Radovi bi trebali bit gotovi u drugom mj. E sad pitala sam kako da saznam kad točno , telefonski je nemoguće to znate sve .....nema druge nego doči oko 20.2.tamo i vidit i pitat. Ja ionakoimam u st radit amh pa če mi on bit gitov taman krajem drugog mj pa ču usput svom dokiću kao i šta mi je reka da dođem sa nalazom...
    Uglavnom krivi su ovi šta izvode radove a znate i same kako to u ljepoj našoj funkcionira .

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Hvala na INFO!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

nadajmo se da ce to stvarno bit gotovo do kraja 2mj, bilo bi zbilja lijepo krenuti u taj postupak jer sve imamo isti cilj, bar mene ovo cekanje ubija, do 3mj jos nema puno, ali opet meni osobno ko vječnost.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Nema na čemu sretna pa tu smo da si pomognemo a ne odmognemo
    Hedoniza znam kako ti je ali viruj meni je još napetije i cila sam na iglama oču li ove godine ostvarit cilj s obzirom na godine . Ali u nadi sam da je ova godina počela sa radovima a završit če nam sa bušama

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

tal

je li imaš sve nalaze za ulazak u postupak?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Imam tj. imala sam ih od zadnjeg postupka .....samo šta mi u ovom mjesecu ističe godina pa ih obnavljam brisevi i papa su gotovi još samo krv ....juče sam bila sa dr. koji mi radi postupak pa mi je reka da još samo krv izvadim i to je to .

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga tal, vjerujem da je tebi zbilja svaki dan vazan pogotovo zbog godina i da taj svaki postupak vrlo znaci. vjeruj mi ja sam svoj zadnji postupak odradila prije 2g, a 1g sigurno cekam da ga uopce pocmem u kbc firule. svaki mj je bilo nesto, prvo ivadit kompletno sve nove nalaze, drugo isli su svi na kolektivni godisnji, pa onda na pregledu su mislili pa imam policistice jajnike pa sam morala vaditi progesteron, da bi on na kraju pokazao da ja imam savrseno uredne ovulacije i da ustvari to da imam policisticne jajnike ne drzi vodu i od 10mj ja sam na sioforu, i uopce neznam jeli to odg terapija. Sad molim boga da mi jos sto im ne padne na pamet da izvadim jer cu na kraju jo 1g cekat koliko su brzi. Meni ovo sve djeluje jako neozbiljno, nije fer ni u redu prema nama iz Splita jer nemamo izbora, a jos najmanje prema zenama koje dolaze iz okolice i drugih zupanija/ gradova itd.. ali opet drzi me neka pozitiva

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Ja cu vam ukratko rec svoju pricu ako uspijem da bude kratka :D
    evo danas mi je tocno dvi godine od operacije di mi je pukla cista na livom jajniku i odstranili su mi jajnik i jajovod livi u usto sam imala dupli uterus znaci maternica s dva ušćai to sam operirala i usto sam saznala da imam jedan bubreg,propuhivanje mi nisu mogli napravit zbog uskosti i laparskopski sam odustala jer mi je bilo previse i odlucih se na umjetnu i evo cekam sa svim napravljenim nalazima od 10mj inace imam 27

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ajoj Hedoniza i ti se vidim načekala ..... tako sam ti i ja lani krenila u prvom misecu sa vožnjom ....prvo vadi briseve pa kontrola jedna pa vadi krv pa kontrola druga pa pregled dojki pa operacija jedna pa nakon mjesec operacija druga pa opet kontrola pa oni na godišnjem pa opet kontrola i napokon u 10 mj. postupak (na žalost nije uspija ) pa sad ovi radovi ........Ajme nama .Nadam se da ću ovaj put uspit jer ovo šta mi žene prolazimo tribali bi nobelovu nagradu za izdržljivost dobit .Kako je onim curkama koje po više puta to sve prolaze
    Ma nebrini Hedoniza sigurno češ ovaj put upast u postupak .Miriše mi dobra godina

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bijela orhidejane brini sigurno češ sad u postupak ito uspješan . Ja se sa svojim gonekološkim problemom borim od svoje 16 god. i još sam u njemu .....ja sam bez oba jajovoda . A menin je za koji dan 41 i nedam se

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tal stvarno u tebi jedna velika pozitiva .. Nadam se i ja ovoj godini da ce biti pozitivna i da cemo sve biti sa trbuhom do zuba hahah. Bijela orhideja samo naprijed, tek si pocela i neodustaj, u potpomognutoj mora covjek bit strpljiv i na dobre i lose stvari. ja kad mi je teko uvjek se sjetim da ima i zena kojima je puno teze od mene i koje su puno vise prosle.

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

pa da tako se uvik i drzim,svega sam se nagledala u rodilistu,ima puno gorih stvari..

Dora17 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Blago vama kad ste tako optimisticne, ja sam mislila pozitivno prije nego sto sam prosla svoj prvi IVF. Sve zene tamo su bile 3, 4 puta na IVF-u, tako da ni sama nisam vise sigurna u uspjeh. Doktora na Firulama je malo, a nas sve vise.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Dora misli pozitivno radi sebe jer se onda osječaš bolje . Da istina je i to šta kažeš nas puno a njih malo ......strava uopče šta nas ima u tim situacijama .
    Zanima me ko je odvas kod dr. B , očemo li skupa bit u postupku u trečem mj. ?

Dora17 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Dora misli pozitivno radi sebe jer se onda osječaš bolje . Da istina je i to šta kažeš nas puno a njih malo ......strava uopče šta nas ima u tim situacijama .
    Zanima me ko je odvas kod dr. B , očemo li skupa bit u postupku u trečem mj. ?
    Draga moja Tal svi cemo mi biti skupa u istoj cekaonici, i one kod dr. B, dr. M i dr. S. Obicno se ovisno tko je od njih u ambulanti, svi izminjaju u jednom postupku. Sve to kao na traci, viditi ces. Samo da bar dodjemo do cilja.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Mene je do sad uvik isti dr. prima i pregledava pa čak kad mu je neradni dan on dođe .....bar mi je do sad bilo tako . Pa moraš imat jednog dr. da te vodi u postupku .

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa logicno je dok si na folikulometriji i dok uzimaj terapiju da te jedan doktor vodi jer on ti i odreduje koliko cega primiti, a dok na punkciji i ET, moze biti tko hoce. Nevjerujem bas da se stalno mjenjaju..

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Kad sam ja bila u postupku u kbc Split, moj dr. je bio dr. B. i on mi je bio na svakoj folikulometriji, punkciji i transferu. Tako se potrefilo, a čula sam da je on uvijek na punkcijama svojih pacijentica, na uzv i et-u ne mora biti, al punkcije obavlja.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Meni je u oba postupka na folikulometrijama, punkciji i transferu bila dr.M, osim na jednoj folikulometriji jer sam morala doc u nedjelju i dr.M je rekla da ako nije problem da je dr.B dezuran, pa da mi on napravi UZ, ja sam rekla da nije problem pa je tako i bilo.

Dora17 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ono sto sam mislil reci je da u postupku se ta tri mpo doktora nadopunjavaju, ovisno o raspolozivosti i tko je u ambulanti. Tako da ne mora znaciti da ce bas sve u jednom postupku napraviti dr. koji vas vodi. Meni je dr. M. odradila sve, ali zato jer sam ja dolazila i navecer kad je bila dezurna i sto je ona dolazila kad uopce nije bila u ambulanti, ali to nije pravilo. Ako sam dobro shvatila, za postupak u 3. mjesecu treba otici do Firula krajem drugom mjeseca pa viditi kakva je situacija?

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

žene moje ja sam danas bila u rodilistu,nazalost radovi nece bit gotovi prije lita najvjerojatnije ,danas su bili sefovi koji rade te radove dogovarat sve u detalje i bila je moja doktorica s njima,na hodniku su sve dogovarali pa se moglo cuti na svoje usi.
    Jos nisu niti poceli,sve su srusili a napredka nema nikakvog,i onda mi je dr S rekla da vjerojatno nece prije lita,nisu niti poceli,dok se to zavrsi pa dok se sve sredi,dezinficira pa dok dode inspekcija,uzas.
    ja sam se odlucila ici na AIH jer to sigurno rade pa mi je doktorica predlozila ako cu ici na to..
    iduci mj kad dobijem m pijem klomifen 8 dana i iden na ultrazvuk pratit stanje folikula..

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

samo ću reć SRAMOTA!!!!!!!!!!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Koliko vidim po informacijama koje imate, ne bi me čudilo da možda u 2015. neće biti postupaka na firulama. Radovi do ljeta, a na ljeto dr-i ionako idu na kolektivni godišnji do kraja 8. mjeseca, a i pitanje da li će radovi biti gotovi do ljeta s obzirom da se to uvijek malo oduži. Za onoga tko nema drugu opciju, to je stvarno žalosno...

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Nevjerojatno,nemam riječi osim prestrašno.....

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

iskreno nisan ni mislila da ce bit gotovo,s ovakvim tempom ako bude do kraja godine to ce bit vrh

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

SRAMOTA, SRAMOTA SRAMOTA, kao da sam slucajno predvidila u gornjim postovima to poznavajuci nas cuveni kbc.., znaci nista drugo nama koji su na IVF nego ic u privatnika ili u zagreb. Zene moje koliko sam se rastuzila i razbjesnila radi te informacije. Grozno...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure mozda na konto toga sto oni nerade do daljnjeg imate pravo na putni trosak recimo za zg.!
    u svakom slucaju sretnoooo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •