Prošle godine u 2. mjesecu sam bila u stimuliranom postupku u kbc split, te sam nakon neuspjeha mislila ići odmah u prirodnjak, također u kbc split, došla na razgovor sa dr-om za 5 mjesec da krenem, al nisam mogla jer je on išao na godišnji uskoro, a u 6. mjesecu je rekao da idu svi na neki kongres u Njemačku, pa je ostalo na tome da se javim iza ljeta u 9. mjesec, znači, prošlo bi min 7 mjeseci od zadnjeg postupak u kbc, nisam imala vremena toliko za čekanje i vratila sam se u Cito gdje sam i prije toga bila, išla u stim. postupak u 5.mjesecu koji nije uspio, al je zato fet (iz te punkcije), uspio sada, tj, krajem 11. mjeseca. Da sam čekala na kbc...ne znam....
Znam da nisu svi u mogućnosti ići u privatnika, al cure drage treba se okrenit ili u privatnika tko može ili put Zagreba u neku od bolnica, jer ovo čekanje sa radovima, to nema nikakvog smisla, na kraju gube samo žene/parovi koji žele svoje dijete. Tko nema financ. mogućnosti, mislim da Zg nije toliko težak izbor u smislu organizacije, ako imate nekoga od rodbine, prijatelja za smještaj, postupak je ionako na teret hzzo-a, znači put i ne znam neki još drugi troškovi uz to, dalo bi se to izorganizirat, u svakom slučaju puno jeftinije nego postupak u prvatnika. Da ja nisam imala mogućnost ići u Cita, ja bih put pod noge i u Zg!
Ne kažem da ne treba pokrenut inicijativu vezano za ovaj problem u kbs split, al par se treba prije svega odlučiti za neki korak gdje i kako dalje u postupak jer vrijeme ide....