Stranica 20 od 65 PrviPrvi ... 10181920212230 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Pozdrav,supatnice.
    Javila sam se u 11 mjesecu kad sam bila u postupku AIH u KBC-u Split. Nije uspjelo.
    Al dobro,idemo dalje. Meni je to bio prvi AIH i čekaju me još 2 prije IVF-a,pa nisam direktno "ugrožena" ovim radovima na Humanoj. Ako sam dobro shvatila inseminacije se ipak rade,a još imam lufta cca 15 godina za postupke.
    Iako mi nije hitno ući u postupak (ovaj ili onaj) ja sam bijesna na ovo! Dobila sam par mail adresa i planiram nešto napisati na njih jer prosto ne mogu ne reagirati osobito ne mogu šutit na koji se način ovo odvija!
    A ono što sam vidila na Humanoj neki dan je da ti radovi jako sporo idu (a kako i neće kad 1 radi a 3 gledaju) i tempom kojim ti radnici "nepreduju" ovo neće biti gotovo (a to vam garantiram!) u veljači kako oni tvrde.

Dajte,učinimo nešto,barem da ih cimnemo da požure.
    Ne znam jel smijem objavit mail adrese? Šaljem na PP ako ima zainteresiranih. A mislim da bi ih moralo biti,barem na ovim stranicama.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje za cure iz Cita dali je dr.Š isao i dali sad samo dr. P radi sve.. Kako su se sad organizirali?
    Koliko sam ja informirana, mislim da je dr. Šparac u Cita još do 01.03. Da li će netko doći umjeato njega, to ne znam.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko sam ja informirana, mislim da je dr. Šparac u Cita još do 01.03. Da li će netko doći umjeato njega, to ne znam.
    Sara 10 hvala na inf. ali necu prije 3mj ic u postupak, ali ako mi moj dr. š ne bude, ici kod dr. p, znam kako radi jer mi je jednom radio punkciju jednom ET.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Blago vama kad možete ......ja nemogu a i nije misto baš di bi izlagala taj svoj problem zašto , uglavnom nemogu . Ja sam osuđena na čekanje nažalost
    Draga moja Tal zbilja mi je zao sta ovako moras prolazit sve, radi tuđeg nemara..

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Zbog radova ni ja ne mogu u kbc Split zbog toga sam se odlucila u Cito na ivf kod dr. P...
    Molim misljenje kako radi, koliko boli punkcija i koliko je strucan kad vec placam toliko koliko placam...? Hvala
    Posljednje uređivanje od manola : 28.01.2015. at 20:29

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

daxy, slobodno stavi mail adrese

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

GLASNOGOVORNIK MIN. ZDRAVLJA - josip.jagic@miz.hr

TAJNICA MIN. ZDRAVLJA - sjurak@miz.hr

SANAC. UPRAVITELJ KB SPLIT NIKOLA KOLJA POLJAK - office@kbsplit. hr

SLOBODNA DALMACIJA - redakcija@slobodnadalmacija.hr

PROVJERENO - provjereno@novatv.hr

To su mailovi na koje bi se vrijedilo obratit,žalit.
    Vidjet ću još sutra,ima ona emisija "Što vas žulja?",pa i na tu adresu da probamo?

Kako stvari stoje u Lijepoj našoj,radovi bi mogli trajat dugo i predugo. Znate kako to ide.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj manola prvotno napisa Vidi poruku
    Zbog radova ni ja ne mogu u kbc Split zbog toga sam se odlucila u Cito na ivf kod dr. P...
    Molim misljenje kako radi, koliko boli punkcija i koliko je strucan kad vec placam toliko koliko placam...? Hvala
    Pozdrav draga manola, u Citu su stvarno doktori strucni, maksimalno se potrude oko tebe. Punkcija sto se tice mene uopce ne boli, ja je nisam osjetila, dobijes dole lokalnu, i koktel dormicuma i voltarena. Ja sam osobno zadovoljna s njima..

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Hvala na odgovoru, puno mi znaci svako misljenje i iskustvo ...

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

orhideja i daxy, svaka čast na inicijativi

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

dr. poljaka sljedeći tjedan nema, naručena sam u nekog dr. bedalova ili balova, nisan točno sigurna, jel netko zna za njega?

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Ja osobno ne znam tko je taj doktor, ali znam da ce dr. P raditi samo preglede, punkcije i transfere za zene koje su vec u postupku ivf.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Znaci neće primat nove pacijentice? ?

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci neće primat nove pacijentice? ?
    željkica, cisto sumnjam da dr. Poljak nece primat nove pacijentice s obzirom na stanje u Splitskom rodilištu. Dali se ti spremas ubrzo u novi postupak?

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Mislim da ce ih primati drugi dr. Dok se dr. P ponovno ne ukljuci za 10 tak dana jer sele kat ispod.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

dobro 10 dana je nista, to nije problem..

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Pa mislim da ću u 3 mj ic po smrzlice!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

oo super, bas mi je drago, ja u 3 idem u ponovni postupak, nadam se ovog puta sretnom završetku.. Sretno draga..

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

drage cure, Slobodna Dalmacija planira pisati o ovom privremenom zatvaranju Odsjeka za MPO KBC Split i nedostupnosti HZZO-om pokrivenog liječenja u Splitu i okolici. potrebna im je vaša pomoć - članak bi sadržavao i izjave pacijentica/pacijenata kojima su postupci odgodjeni te moraju ili čekati ili se odlučiti na liječenje u drugim klinikama... izjave će biti u potpunosti anonimne.

vjerujem da vas ima puno koji bi voljeli dati anonimnu izjavu novinarki... orhideja, daxy, tal i ostale cure? ako želite, javite mi se na pp

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

o pa draga šta ja to vidim... neka, baš mi je drago...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

He,he, ciljas opet na nas datum? Daj Boze da to bude trostruki rockas u prosincu!!!!

Cure javite svoje price iz Kbc St u nas se jedino tako moze nesto pokrenuti!!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

he he pa tako mi i odgovara 2 lita slobodna ma divota!a neznam možda i prebacim za 4-5 mj , al ako češ i ti dogodine ponovo u 3 pa da bude četverostruki onda idem u 3 mj

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Meni su poslali sms iz poliklinike da se otvara poliklinika Šparac u 2mj! Nasuprot kbc F.,mislim da je to točno u onoj plavoj Ivaniševićevoj zgradi.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

sushi meni ništa nije odgođeno jer se inseminacije rade.
    Ne znam koliko bi moja izjava bila korisna.

Mi smo imali u planu 3 inseminacije prije IVFa.
    Sad bih trebala na dogovor za 2. AIH,al doktorica je trenutno na bolovanju.
    Sestra je rekla da zovnem kroz sljedeći tjedan provjerit je li se vratila.

Jako mi je drago da će se ipak pisati o ovome.
    I toplo se nadam da će se nešto postići.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

he he pa tako mi i odgovara 2 lita slobodna ma divota!a neznam možda i prebacim za 4-5 mj , al ako češ i ti dogodine ponovo u 3 pa da bude četverostruki onda idem u 3 mj
    Dogovoreno))))

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

juhhuuu evo i mene idemo i mi po bracu ili seku u 4mj... a sad vidim nema Poljaka sljedeci tjedan a ja mislila pitati kad radi..Al aj dobro bitno da se on nama vrati brzo....Znaci sele se .? A vidim nesto brzinski pa nije valjda da nece primat nove pacijente? ma malo sam sa marsa pala pa pitam

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

dr. Poljak se vraća sljedeći tjedan, ovaj je treba bit jutro, znači sljedeći popodne :D

RuMo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage Zene, Buduce Mame!

Nakon dugog cekanja konacno imamo svog sincica, kojemu je vec 15 mjeseci, pa se nisam stigla niti javljati prije... Svima koji ste u borbi za bebu zelim sve najbolje, puno vjere i strpljenja, i sta prije puno slatkih bebaca!

Imam jednu ponudu ako kome zatreba, a nije u mogucnosti nabaviti zbog financijskih poteskoca, nudim Femaru, lijek koji se koristi kod nekih slucajeva potpomognute oplodnje. Rok trajanja je do 02/2016. Imam 15 tableta, to je tocno za jedan pokusaj poticanja folikula... Ima li koja zainteresirana, neka mi se javi u Inbox. Meni nisu vise potrebne, pa ako kome mogu posluziti, bolje, nego da mi stoje u ormaru...

Ugodan Vam dan!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

pozdrav moje žene, ja i moj muž ponovo krećemo u postupak u Citu imam 6 zaleđenih jajnih stanica, javila sam dr. Poljaku da bi krenuli ovaj mjesec. samo čekam da mi pošalje maill, da vidimo koja je procedura, pošto imamo jajne stanice..

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

aa biolozi jel oni idu ili? Romac ostaje ?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    aa biolozi jel oni idu ili? Romac ostaje ?
    Koliko ja znam ostaju!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Niti da su dali izjavu...uprava 0 bodova

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

vezano za ovo za kbc split....naša posla...strašno...
    Pa da nitko iz uprave bolnice ne može nešto konkretno reći do kada, šta, kako, ma ništa

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

A majke ti novinara da nije mogao izvući izjavu od nekoga, bilo koga iz KBC.......jedno veliko NIŠTA od članka...

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    A majke ti novinara da nije mogao izvući izjavu od nekoga, bilo koga iz KBC.......jedno veliko NIŠTA od članka...
    zašto? pa nema ni izjava pacijenata...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Članak je još i dobar s obzirom da novinarka nije imala koga intervjuirat. Iz uprave se nisu udostojili odgovorit,a ni parovi izgleda nisu bili raspoloženi za razgovor. Jako žalosno.

Jedino je udruga Roda nešto rekla na ovu temu. Hvala na tome.

Ja se nadam da će se dr.M brzo vratit s BO,tako da možemo pokušati s još jednom inseminacijom.

Sretno vam svima,nadam se da ovi radovi zaista neće dugo trajati.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Pozdrav, ja sam gotova s injekcijama, taman sam si dala stopericu i tek me sad hvata panika zbog punkcije u nedjelju u cita kod dr.P... Ako netko ima iskustva s punkcijom kod njih molim da me pripremi sta me ceka... Kad oni to prezentiraju sve zvuci divno a stvarnost je?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Stvarnost je da boli, nekog više, nekog manje... ali se preživi.

Ne brini, dobiti ćeš nešto lokalno protiv bolova, to će pomoći... sama punkcija ne traje dugo... meni je uvijek pomoglo to što bi se svjesno opustila. Koliko folikula imaš?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Pozdrav, ja sam gotova s injekcijama, taman sam si dala stopericu i tek me sad hvata panika zbog punkcije u nedjelju u cita kod dr.P... Ako netko ima iskustva s punkcijom kod njih molim da me pripremi sta me ceka... Kad oni to prezentiraju sve zvuci divno a stvarnost je?
    Iz mog iskustva punkcija nije ništa strašno, mene nije bolilo ništa a imala sam 15 folikula, osjetila sam nešto da radi ali bol ne,isto sam imala punkcija jednu nedjelju i bila je dobitna! Sretno! !!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Prošla sam 4 punkcije u Cita i mogu ti reći da nije ništa strašno, ja čak neke punkcije nisam ni osjetila, zadnje se niti ne sjećam, toliko me ošamutilo. Prvi put je strah od nepoznatoga (tako je i meni bilo) jer ne znaš šta te čeka, al vidjet ćeš nije to ništa staršno, dobra je anestezija...Sretno i neka bude što više dobrih js-a!!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pa gle, mogla si se javiti za anonimnu izjavu.. nisi niti je bilo tko drugi na koncu. ŠTeta, bit će da vas ta tema nedovoljno žulja ili vas je tamo samo 2-3 para mjesečno pa i nema pacijenata dovoljno.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Hvala puno na odgovorima. Imam 8 folikula, sve ste prezivjele pa cu i ja... pokusat cu se opustit koliko je to moguce.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sretno!
    Javi kako je prošlo!

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    pa gle, mogla si se javiti za anonimnu izjavu.. nisi niti je bilo tko drugi na koncu. ŠTeta, bit će da vas ta tema nedovoljno žulja ili vas je tamo samo 2-3 para mjesečno pa i nema pacijenata dovoljno.
    Malo zločest i uvredljiv komentar.....

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Malo zločest i uvredljiv komentar.....
    Ali istinit...

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ali istinit...
    E pa nije istina da nas ima 2-3 para i da nas nedovoljno žulja,nažalost ima nas i previše......

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

E pa nije istina da nas ima 2-3 para i da nas nedovoljno žulja,nažalost ima nas i previše......
    Pa zasto onda sutite?

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ako svakodnevno ne dajemo izvještaj na forum to ne znači da šutimo.

Bijela Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Ima nas i previše parova kojima nam je dosta svega više,odugovlačenja pokušavanja,stresa i nervoze,stoga jedan clanak ni izjava novinarki nam sigurno nece pomoc u onome sta zelimo postic,niko od njih ni vas nece proc to nego mi same.
    Najlakše je pametovat..
    A ovo je misto di tribamo olakšat jednoj drugoj i savjetovat a ne kritizirat!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •