Manola sretno, javi obvezno kak je prošo transfer... Držim fige za najbolje bc svijeta...
Ja dobro došla. Iskreno se nadam da će KBC biti gotov do kraja travnja.
Dora, dal će netko raditi folikulometrije i popodne il će sve raditi dr. P isključivo kroz jutro? Ak možda znaš, javi...
Sretno svima![]()
Posljednje uređivanje od perlica55 : 12.02.2015. at 15:33
Hval vam puno svima! Nadam se da ce sve biti dobro i da ce zavrsit plusucem...
Hvala vam svima, nadam se da ce bit sve dobro! Takoder vam zelim sve najbolje i da vam uspije sto prije bilo koji od postupaka. Samo smireno i hrabro u nove pobjede
Folikulmetrije su izmedju 13-14 h radnim danom, a vikendom
po dogovoru s dr. Samo da jos recem da je dr P. jucer ostavio jako dobar dojam na mene. Sve je shvatio sto zelim i sve mi objasnio u 5 min. Sretno i tebi..
Bok cure , samo da vam javim nove info. o humanoj sa kbc st . Bila sam danas kod dr. B i rečeno mi je da se s radom počinje u 5 mj. jer do tad radovi traju .....![]()
Evo meee... 2 su zamrzli, vratili su mi danas 5 dan dvi odlicne blaste...Eto... Sad je cekanje... Trudna sam dok se ne dokaze suprotno... Hehehe... Sretno svima!!!
Hvala perlice, primam boostere pa nisam sigurna kada da radim test! Zadnji ce biti u srijedu...
manola sretno!
i sve druge cure,navijam za vas
jučer sam povirila na humanu tokom prijepodneva,nikakvi se radovi tamo ne rade,baš ću i sutra pogledat ujutro...
Cure moje drage,iza mene je 1.aih, sad čekamo, dr. P. je rekao da odmah idemo na ivf iza ako ovo ne uspije (amh 9,ostalo sve OK)...
Sto je ministar zdravstva rekao o mpo u Kbc Split?
Cure, jutros 13. dan poslije aih test neg.,sad slijede pretrage za 1.ivf u 4. mjesecu... vidit ćemo kakva je meni sudbina...![]()
Kilimanju, žao mi jeNek idući postupak bude dobitni, sretno
Manola, javi se!!
Hvala Perlica.. vraćam dobre vibrejel neka od vas cura imala niži amh, kolíko ste stanica dobijale pod stimulacijom? Moj iznosi 9.
Kilimanju, zbilja ne znam odgovor. Bude se koja od cura javila, ak će znati.. kod mene visok AMH, a na stimulaciju ću za koji mjesec, pa javim..
drage splicanke,
molim vas ako je koja radila picsi/imsi u poliklinici cito da mi u pp napise cijene...
hvala...
Cure, kada su vama u Cita vadili estradiol. Ja sam danas 7 dc i jos mi nisu nijednom vadili. U petak trebala bi biti aspiracija. Bojim se da opet ne budu nezrele js. Usput cini mi se da su i ljkovi poskupili.
Bubekica, ne znam jel ti itko odgovorio na pp, al možeš i nazvat u Cita, sestra će ti sve reći!
Dora17, mislim da je 7 dc rano za estradiol, meni je vađen par dana prije punkcije, možda od 9 dc. pa dalje, ne sjećam se točno, a punkcija bi bila 12 dc, jednom 11dc.
sara, hvala, javila se jedna forumasica.
Ma vazem dal nam se picsi/imsi isplate... Nasla sam na webu cijenik.
Cure da vas pitam, za micro tesu u Citu da li znate da li je tko radio? Znam da su nedavno poceli!
Bubekica, ak imaš volje , molim te pojasni... Sve mi je ovo novo i ne razumijem najbolje..
Niti ne znam kak sročiti pitanje
Dal se metoda PICSI + IMSI koristi za sve js koje se izvade kod žene u postupku??
npr. ak imam 10 js, dal oni u Citu za te + 3500 kn budu pronašli 10 "idealnih" spermija ili????
Tin, za micro tesu ti zbilja ne znam![]()
Posljednje uređivanje od perlica55 : 10.03.2015. at 12:13
pa trebali bi onda sve spermije za oplodnju birat tom metodom, po meni....
Tnx bubekice, tak sam i mislila, tj. nekak mi logično... U protivnom bi cifra postupka išla nebu pod oblake.
Teta gogolina, super za dr. Š, al ne spominju MPO na stranicama
Ja se ipak nadam da bude i tog u novoj poliklinici![]()
Koliko vidim rade AIH.
Hvala na linku!
za sada aih, al bit će valjda i ivf kasnije kad pronađe embriologe
Vidim na stranici poliklinike Šparac da je i sestra Mirjana otišla s njim, ona mu je bila sestra u Cita.
Al Cito je zaposlio novih med. sestara što sam vidila na prošlim pregledima uz "stare" (ne mislim na dob) sestre Janju, Luciju, a i Stefi će se vratit s porodiljnog.
Baš zanimljivo, kad Š. krene još i sa mpo-om, bit će konkurencija P. u Splitu. Možda i cijene za početak budu povoljnjije, na taj način bi sigurno privukao mnoge parove, al pitanje je kakav embriolog će doći jer je to jako bitno!
Pogledala sam cjenik u pol. Š i malo jest jeftiniji nego u Citu (Cito je od preseljenja podigao cijene)..
Vidim da dr. Š radi s-gram, dal to znaći da već imaju biologa???
heloo cure nova sam na forumu i toliko imam pitanja uuuuh.... inace...iz dosta pouzdanih izvora znam da humana u kbc splitu nece raditi do 9.mj...
Angie dobro došla
Za humanu St nemam komentara, jadan tko nema novca za platiti postupak privatno... Jer vjerujem da danas nije lako ići na postupak u Zg, a znaš da u svojoj županiji imaš novu humanu koja se mjesecima renovira.
Pucaj s pitanjima, netko će ti odgovoriti...
Osobno nemam iskustva, jer se tek spremamo na konačne konzultacije u Cito.
Sretnoo![]()
Dobrodošla Angie, ja se spremam za svoj 1.ivf u 4.mj, nadam se uspjehu.. i vama želim isto![]()
Angie dobro došla samo pitaj sve šta te zanima tu smo!!!!!!!
ni ja ne bih imala privatno da moram ici...ja sam u st skupljala nalaze od 9.mj prosle god....kad smo napokon sve skupili rekli su da to sad treba pregledati dr.M,i ondda odrediti datum....kad sam se narucila kod nje,cekala sam dva tj...dodjem na termin kazu ona na bolovanju...te odgovore slusala naredna tri tj.na kraju odem svom gin da ga pitam zna li on kada se ona vraca kaze on meni -ne vraca se otisla raditi privatno...sta da vam kazem šok,kaze mi on javice mi se za tj da me uzme dr.Š ili vec neko drugi....i tako ja cekam i cekam i odem mu nakon tri tj da bi mi rekao - humana se renovira,da idem u zg ili rijeku...helooo...ja ostala paf...nakon prvobitnog soka dodjem doma i sve muzu pojasnim...i nekako se odlucimo na zg....da malo skratim...sada cekamo 4.mj i na nas prvi ivf postupak u zg na sv.duhu....
eee i meni ista situacija 1.ivf u 4.mj....takodje se i ja adam uspjehu .... a gdje ces raditi ?
zanima me i ovo da li je neko vec dobio injekciju koja se primi treci dan M za folekule...koliko se dana radi folikulometrija i kada se daje stoperica...
Angie, u Cita smo, za 10ak dana im se moram javit pa ću vidit za stimulaciju, daj Bože da nam obadvima iz prve uspije.![]()
Kilimanju3 i ja se nadam <3 a kako to privatno ide je li sve nalaze vadis kod njih ili?
Angie, nalaze sam napravila preko soc. gin. i dr., hsg i sgram u cita, najviše se bojim kvalitete mojih jajnih stanica, ovulacija kao uredna,a 3 god. ništa. Amh 9 pmol/L, imam 29god.
Iza mene 1 neuspješna aih, sgram odličan.
Ni moj pmol/L nije puno veci,11.58...ali ni sgram nije sjajan. A sta ti je sa jajovodoma? Oprosti ako si prije vec pisala nisam sve pohvatala ko je sta pisao...
Angie, mislim da se pikalice za stimulaciju rasta folikula dobiju pred sam postupak (možda ciklus ranije) kad se dolazi na zadnji dogovor tj. kada MPO G otvara protokol.
Folikulometrije kreću cca od 7 dana ciklusa svaki il svaki drugi dan, ovisno o brzini rasta folikula, kada su oko 18mm, dobija se štoperica i nakon tog ide aspiracija jajnih stanica...
Nisam još bila u postupku, tak sam čitala. Molim iskusne curke da me isprave ak sam pogriješila
Sretnooo![]()
Hvala Perlice ;* Kod mene je malo specifična situacija jer zivim kod ST tu mi je moj gin.i trebala sam tu na Ivf medjutim kako humana ne radi do daljnjeg poslali su me u ZG na sv.Duh, tamo su mi dali jednu pikalicu (za ponjeti doma) koja navodno zamjenjuje svakodnevno bockanje pred postupak i trebam je primiti 3.dc sad u 4.mj i onda 7.dc na folikulometriju u ZG...ne znam ima li jos neko s tim iskustva (s tom jednom injekcijom)? Koga god znam da je isao prije na ivf znam da su se pikali nekoliko dana... Nisam li ja valjda pokusni kunic za ovu novu :-?
Angie,
jel elonva mozda? Super da su ti to dali, nisam jos cula da je u drzavnoj klinici daju, a dobar je lijek.