Stranica 23 od 65 PrviPrvi ... 13212223242533 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Bubekice da,tu injekciju,inace je ne daju za ponjeti ali posto sam daleko itd.povjerili su mi je i rekli da cuvam ko oci u glavi jer joj je vrijednost.....paf. Znaci dobra je? Valjda ce i na mene dobro djelovati

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Jajovodi prohodni, svi ostali hormoni uredni. To je nešto novo,ta injekcija?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Jel itko tu injekciju dobio u cita? Angie.,šta su ti dr-i rekli za amh, koliko god. imaš?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Za injekciju ti ni sama ne znam prvi put se susrecem s tim....zato sam i pitala. A sto se tice amh rekli su da su vidjeli i gore i bolje znaci prosjek...tako da ni ti nemoj da brines. Inace ja imam 30g

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Malo si me smirila oko amh, hvala ti. Čujemo se, nadam se s dobrim vijestima.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Evo da te jos umirim dr.T je rekao ovako: imali smo nalaze vecih amh sa neuspjelim ishodom i isto tako manjim amh sa konacnom trudnocom,dakle tu nema pravila. Samo hrabro nedaj se negativnom razmisljanju,samo optimizam! Ja vjerujem u uspjeh i tvoj i moj!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Angie

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Curke imam pitanje...
    Naime bila sam na punkciju u cita i izvadili su mi 9 js, transfer mi je 3 dan. Malo sam razocarana sto mi nije transfer 5 dan jer mislim da je onda ocito punkcija bil prerano??
    Sto vi mislite?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

mmmm4
    koliko si zrelih jajnih stanica imala?
    koliko embrija ste dobili?

koja je dijagnoza kod vas kao para?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    mmmm4
    koliko si zrelih jajnih stanica imala?
    koliko embrija ste dobili?

koja je dijagnoza kod vas kao para?
    Dijagnoze nema..sve je uredno.
    Nazvali su me danas i rekli da je transfer 3 dana, da ce suta imati vise info.
    Ovo mi je drugi ivf, u prvom smo imali 3 js i dvije blastociste.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj mmmm4 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke imam pitanje...
    Naime bila sam na punkciju u cita i izvadili su mi 9 js, transfer mi je 3 dan. Malo sam razocarana sto mi nije transfer 5 dan jer mislim da je onda ocito punkcija bil prerano??
    Sto vi mislite?
    meni su prvi put vraćena 2 3-dnevna(čini mi se 8-stanična) i primio se naš zvrk....sad drugi put u FET-u vraćene 2 blastice i primile se obe al je jedan ubrzo odustao......želim ti reći da imaš velike šanse i s kvalitetnim 3-dnevnim

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    meni su prvi put vraćena 2 3-dnevna(čini mi se 8-stanična) i primio se naš zvrk....sad drugi put u FET-u vraćene 2 blastice i primile se obe al je jedan ubrzo odustao......želim ti reći da imaš velike šanse i s kvalitetnim 3-dnevnim
    Hvala ti na podrsci
    Pucaju me hormoni i sva sam osjetljiva... (

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Cure sa nižim amh, koliko ste max jajnih st. dobijale?

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Samo da te ohrabrim... U prvom postupku sam imala transfer blastociste, pa je beta bila 0, a u drugom dvije trodnevne mrvice (jedna 6, a jedna 8-stanicna), pa je beta bila 290 i jedna od tih mrva upravo spava kraj mene dok ti ovo pisem
    Posljednje uređivanje od sunny83 : 18.03.2015. at 09:31

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sunny83 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da te ohrabrim... U prvom postupku sam imala transfer blastociste, pa je beta bila 0, a u drugom dvije trodnevne mrvice (jedna 6, a jedna 8-stanicna), pa je beta bila 290 i jedna od tih mrva upravo spava kraj mene dok ti ovo pisem
    Hvala ti na podrsci
    Da li si mirovala nakon transfera i ako jesi koliko?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

kakve su vijesti iz splitske bolnice, kad će početi raditi odjel humane reprodukcije?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Netko je napisa tek u 9 mi! !!! UŽAS SRAMOTA!!!!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj mmmm4 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti na podrsci
    Da li si mirovala nakon transfera i ako jesi koliko?
    Dan transfera sam provela u krevetu, a vec sutra nastavila normalan zivot, isla radit i obavljala sve kucanske poslove.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Sto se tice rada humane ja sam vec napisala da sam cula da nece raditi do 9.mj,prvo je bilo kao pocece u 5.mj onda, dolazi ljetna pauza kada ne rade,da bi mi na kraju rekli da se ne nadam prije 9.mj...strasno...

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Cure, pitanje za moju frendicu koja nije iz Splita, pa da je ne vrate zbog krive uputnice.

Gdje u Splitu rade biljege na HIV i HEPATITIS (trebaju ići i ona i M)..
    Jutros je bila po uputnice, pa joj je soc. G upisala: RH faktor, KG, HIV i HEP na istu uputnicu-transfuziologija,
    a dr. opće prakse za M je napisala ZZJZ??

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj perlica55 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, pitanje za moju frendicu koja nije iz Splita, pa da je ne vrate zbog krive uputnice.

Jutros je bila po uputnice, pa joj je soc. G upisala: RH faktor, KG, HIV i HEP na istu uputnicu-transfuziologija,
    Mi smo sve vadili na transfuziologiji na Krizinama, ako se dobro sijecam drugo kat lijevo, moze i na ZZJZ ali samo HIV i hepatitis

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Sunny, hvala na info
    Niš, onda nek ona ide na transfuz. a on na ZZJZ

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam bila prije dva tijedna na firulama i doktor mi je dao da izvadim sve nalaze i da de javin krajem cetvrtog mjeseca da bi onda vec trebali radit....

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Super! Nadam se da ce tako biti i da sam ja dobila dezinformaciju... Sretno cvijetu .

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj perlica55 prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam krvnu grupu sama vadila za MM to nije bilo potrebo...

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Angie, znam, nisam ni napisala KG za M, neg biljege za HIV i HEP..
    Cvijet, bilo bi super da KBC krene s radom idući mjesec... Sretno

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

ok...sory nisam bas bila skuzila... a inace i meni su bili stavili sve na istu uputnicu pa su me vratili sa krizina...kg,rh je jedna uputnica,a markeri za hep.b,c i hiv na dugu uputnicu...

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

alo cure čisto informativno jučer sam bila kod dr. Budimira.... kaže da se ne zna točno kad će početi s radom i da je bolje da idem u neku drugu kliniku rijeku ili zg .... jel ima tko kakvog iskustva dalje od splita di ići???

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ma da?! Onda ipak mora natrag do ginića
    Hajmo ponovno, sve radi na Krizine na istom mjestu (transfuzija), al treba razdvojiti markere na jednu, a KG + Rh na drugu uputnicu?
    Sorry ak sam dosadna, al žao mi je da vozi za St, pa je vrate..

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

ja ti to kazem 99%,neka me neko ispravi ako je se nesto promjenilo...mene su vratili radi toga....jedna prija mi je rekla da su njoj priznali uputnicu i izvadili joj krv za jedno i drugo ,onda na toj uputnici prekrizili rh i kg i to im je sutra dan naknadno donjela...izasli joj dakle u susret da jene bockaju dva puta...e sad,na koga ce ona naici...ja bih joj preporucila odvojene uputnice onako bas kako si postavila pitanje...nisi dosadna ja sam poludila sto sam se morala vracati...i da,transfuzija ti vadi do 10h tako da ne mora previse poranit... ako jos sta treba slobodno pitaj...

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Hvala ti puno, planirala je u ponedjeljak za Split... Bude odgodila pikanje za utorak, tak da joj G ispuni nove uputnice..

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Stvarno neznam kome se obratit a da mi da točan odgovori....prvo se odgađalo od miseca do miseca a sad se nit nezna kad če sve to počet s radom .....(govorim o kbc split ) .Šta rade cure koje nemaju novaca za privatnika i mogučnost boraviti u zagrebu u tom periodu postupka ?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

heh...i ja sam tako cekala i cekala dok na kraju nisam dobila informaciju da nece raditi do 9.mj...e tada sam se odlucila za zg,nevoljko ali nemam drugog izbora jer ce mi nalazi propasti...a eto sreca pa imam kod koga biti tih par dana....ne znam sta da ti kazem,nadam se da ces naci rijesenje. neko je ovdje napisao da ce poceti sa rado u 5.mj pa eto ja se iskreno nadam da je u pravu,a da sam ja u krivu...a imas li kod koga biti u rijeci ? znas da imas mogucnost i tamo da ides?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ne nažalost nemam ni u rijeci nikog .....ufff prepuštena sam splitu . Ali da oni u splitu bar kažu definitivno datum još bi se čovjek nekako i pripremija al ovo je prevršilo svaku mjeru . Dr. Budimir je do sad dava neku nadu i datum kad če bit gotovo otprilike ali ovo šta čitam sad da je reka da se ni nezna kad če bit i preporučuje u zg ili ri ....nemiriše na dobro . Neznam u cemu je problem ali red bi bija da na neki civiliziran način obavjeste žene a ne ovako da se raspitujemo okolo i nagađamo ....bar da ima koji tel. br. pa da na njemu dobijemo info. Jako žalosno .

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, od kad se točno ne provode postupci u KBC Split?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

10. 2. 2015.
    Postupci medicinski potpomognute oplodnje, a takvih se u splitskom KBC-u godišnje obavi gotovo 500 - od sredine prosinca su obustavljeni! Tako će vjerojatno biti još najmanje dva mjeseca, zbog građevinskih radova u prostoru laboratorija na Odjelu humane reprodukcije, te relicenciranja prema visokim standardima Europske unije. Iscrpnije u prilogu Vedrane Dedić.
    http://radio.hrt.hr/radio-split/clan...plodnje/83938/

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Od 11 mj. se navodno počinje s tim radovima ...i tribalo je bit gotovo iza tri kralja a onda po mom dolasku iza tri kralja odgođeno do 15.2. a onda ponovo dolazim i dobivam info. da će bit do 5. mj. I to sve dobivam od doktora . E sad tu vidim svake info. od 5. mj pa do 9. i do nezna se kad i ćak nikako ....a ovo šta si ti naßla Inesz , to mi je najnovoje a i tribalo bi bit logično ali opet mi se čin da su neozbiljni jer nerade odel za liposukciju pa da tribamo nagađat kad če počet s radom .

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Tal draga, uopće ne znam kaj da velim
    Definitivno im ne vjerujem niš, samo odgađaju datum završetka radova.
    Gotovo sam sigurna da idući mjesec niš od IVF postupaka.
    Čula sam da rade inseminacije, pa ne znam dal vam je to opcija dok tapkate u mjestu (ukoliko je točna info)?!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Perilica ....na žalost samo Ivf mi može pomoč .....ja sam poslala upit Deni Kareloviču pa me zanima hoće li odgovorit jer sam pisala nedugo i sanacijskom upravitelju ali ništa od toga , žalosno ali istinito je to da se ponašaju prema nama koda smo ovce

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jel se ovdje tko zapitao jesu li ove glavusine sa firula u kakvoj vezi sa privatnicima da ih ne imenujem jer tocno znam sto su spremni za novac,nazalost da znam

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Pozdrav cure, evo da se i ja malo pridruzim. ja imuž imamo veliku dilemu. Bili smo u Citu kod dr. Poljaka, na 3 bezuspješna postupka. Kod mog muža je dijagnoza kriptozospermija, jako mali broj spermija, koji se nađe u centrifugatu nekad bude samo 1-2 spermija i dr.poljak nam je savjetovao da odustanemo da više ne idemo na umjetnu ili da muž uradi micro tesu. Međutim micro tesom se uništi tkivo testisa. Da li probati još koji put , bez micro tese ???? šta napraviti

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Tin, jako mi je žao zbog neuspjeha
    Naravno da nećete odustati...
    Možda da razmotrite savjet dr. P za
    MT?! Pitaj cure na temi azoospermija,mislim da tamo pišu iskustva sa MT... Sretnoo od srca :

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

da čuli smo se sa dr. Šimunovićem iz Zagreba, on je optimističi , i kaže da ses dijagnozom criptozoospermija može doć do trudnoće i da ne odustajemo i da mi iz hercegovine ne znamo dalje od Cita otić. a inače dr. šimunović počinje radit privatno u Mostaru u jednoj poliklinici.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Dobro ide samoreklamiranje kod tog prof. Š.
    Tin, sretno. Kod vas je teška muška dg i vrlo važno vam je iskustvo i stručnost embriologa.

Reklamira se Prof. Š. , ali sagledajmo to sa ove strane :
    -embriolog iz poliklinike C., Dr. P. Romac vrlo je iskusan je i jedan od najboljih embriologu u Hr (a i šire)
    -tko je embriolog u toj privatnoj poliklinici u Mostaru? koliko iskustva ima i kakve uspjehe u radu?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 24.03.2015. at 07:54

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Inesz istina je sve sto pises, ja to znam. Ali mi ne planiramo odustat, sto nam savjetuje dr.poljak.
    Dr.velimir simunovic je iz. Zagreba pa mozda ga posjeto u njegovoj klinici, a znam da je za muzev slucaj najbitni dobar embriolog ...al sta nam je cinit, dr.poljak nam je rekao tako no sanlantno da odustanemo, ocito mu kvarimo statistiku. lako se bavit laksim oblicima neplodnosti, sta sa nam ostalim da odustanemo

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tin,
    oprosti ako cu bit predirektna. Mislim da vam dr. P nije savjetovao odustajanje nego smatra da daljnji pokusaji na ovaj nacin nemaju smisla i da bi logican iduci korak bila microtese. Iako mi se u cijeloj prici ne svidja stil kojim je to rekao (barem ovako kako mi se cini iz tvojih postova) niti prizvuk "ni sad radimo microtese pa vam je to jedino smisleno", ali moram priznati da mi se cini da je u pravu i da cete si tim zahvatom znatno povecati sanse. Na tvom mjestu ne bih dvojila.

perlica55 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Tin, evo cure koje imaju više iskustva su te fino savjetovale. Očito da ni microtese nije bauk, posebno ak vam povećava šansu za +...
    Raspitaj se gdje rade MT i tko ima bolji rezultat, odite tu... Sretnoo

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Hvala vam cure i hocemo.

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Tin, Najbolje što pacijent može dobiti na nekoj poliklinici jepovjerenje u stručni tim koji tamo radi, nakon toga dolazi ostalo, iako jako jevažan embriolog, opremljenost, stručni kadar, bez povjerenja koje se gradi godinama,jer budimo iskreni rijetki uspiju iz prvog postupka, nema ni uspješnosti.Najgore što se može dogoditi pacijentu je lutanje od klinike do klinike s mišlju da će eto baš u nekoj klinci dobitičarobnu injekciju ili stručnost nadnaravnih razmjera, u toj i toj poliklinicije veći uspjeh pa ćemo i mi uspjeti, ili slično. Osoblje poliklinike na čelu sdoc. Poljakom kroz mojih 4inseminacije i 5 IVF-ova za mene je ostalo i više od osobljai bliže od nekih članova familije. Imam iskustvo i smatram se kompetentnom govoritine samo zbog svog primjera nego iz primjera drugih parova koji su u to vrijeme pohodili Citoto što vi pišete o doc. Poljaku je tako ružno, Shvaćam vas ljuti ste, želite uspjeti, želiteimati dijete jer bez obzira na našu lakšu dijagnozu, ako možemo tako reći, naidopatsku neplodnost, bila sam na vašem mjestu i vama i drugim ženama želimsamo jedno da budete na mom mjestu. Sigurnasam da vam i to želi doc. Poljak, jer tog čovjeka pokreće kao neka vrsta adrenalinauspjeh upravo parova koji imaju „teške“ dijagnoze, takve priče sa sretnim završetkomprepričava danima. Moj 5 IVF na početku nije imao predznake uspjeha, samo četirijajne stanice dobivene, a transfer je dogovoren treći dan. Tako tužna ulazim naprstima u ordinaciju u onoj zelenoj suknjici, doc. Poljak me nije čuo kad samušla on gleda na ekranu neku crno bijelu fotku i smješka se, kasnije shvaćam da je to prva fotografija moga sina. U trenutku kad meje primijetio okreće ekran prema meni i kaže: "Pogledaj kako su lijepi", a štonaglas, što u sebi, tu rečenicu ću ponoviti i ponavljam milijun puta dok gledamsvog sina, pitajući se s koje je on zvijezde došao u naš život.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

matto, služem se apsolutno sa tobom. Ne mislim da je dr. Simunović bolje il dr.Poljak nešto gori. U biti toliko i nije do donjih , sve zavisi od slučaja do slučaja. Samo što dr.poljak predlaže da odustanemo a dr.Šimunić nam kaže može se uspijet i sa ovom dijagnozom, kriptozoospermija.. Meni je to veliko što nam neko daje nade, i vjeruje u naš uspijeh i mi se obmah psihiči bolje osjećamo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •