-
Pozdrav,curke.
Ja vas špijam s vremena na vrijeme,nisam nešto aktivna.
Al kad sam pročitala ovo o s-gramima,morala sam se javit.
MM je u KBC Splitu dobio nalaz oligo-astheno da bi samo tjedan dana nakon toga u CITO imao normo.
I to vam u Splitu, nažalost, nije ništa neobično. 
Netko je napisao da KBC ne priznaje s-grame iz CITa,al barem iz mog iskustva to nije točno.
Doktorica nije niti komentirala,a kamo li prigovarala ili ne prihvatila nalaz.
Ono što je bitno u ovoj priči je način na koji sam saznala da je s-gram MM napravljen u CITu točan. A dugo je i mene mučilo koji od ta dva je pravi.
Bili smo na AIH u KBCu i kad je biologica (nažalost ne znam joj ime) donijela uzorak MM komentirala je kako su momci u izvrsnoj formi.
Ne bi to rekla da MM ima oligho-astheno.
Što se ovih radova tiče,nemojte se nadat ni u najluđim snovima da ćete upast u postupak prije rujna. To sam već jednom i pisala.
Ja sam se prebacila kod drugog doktora jer mi je dosadilo čekat da se dr.Marušić vrati s bolovanja.
Mislim da se ona u KBC neće vratit jer mi je još na konzultacijama u listopadu rekla da čeka da joj istekne ugovor i da bježi odande. Čisto da znate tu informaciju,ako ima tko kod nje.
Ja sam sljedeći tjedan na konzultacijama za svoj 2 AIH.
Trebala sam odavno otići,al sam najprije nju čekala,pa sam se prebacila kod dr.Mršića,da bi mi otkazali termin i napokon sam dočekala.
Mrzim kako se to sve otegne....
Želim vam svima sreću u postupcima.
Držte i vi meni fige. 
Ako netko zna,jel daju u KBCu neki drugi lijek umjesto Klomifena?
Ja sam očajno reagirala na njega (1 folikul svaki put),a imala sam grozne nuspojave.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma