-
Dobar vam dan. 
sara10,ja sam na 1x1,kao i na 2x1 i 3x1 Klomifen dobivala samo 1 folikul.
Zadnji put sam ga pila 3x1 i imala sam grozne nuspojave: nekontrolirano znojenje,napadaji vrućine,... al najgore od svega je bilo titranje slike pred očima,nisam bila sposobna hodat ravno,a kamo li sjest za volan. Jednostavno mi se ne isplati. Radije ću ići na prirodni AIH,nego na stimulaciju Klomifenom.
Još gore od ovih nuspojava je da mi je ciklus bio totalno poremećen. Taj ciklus (AIH) mi je menstruacija kasnila 20 dana (došla 20. dan poslije zadnjeg Utrića),a sljedeći mi je uranila 15 dana. Tek 3. ciklus sam imala normalno ovulaciju i menstruaciju na vrijeme.
tal,da ja sam u postupku u KBCu Split. Ne znam jesi li kako bila u zgradi rodilišta,al ako si blizu,poviri tamo pa vidi kako radovi (ne)napreduju.
Svaki laik može na prvi pogled vidjeti da nema teorije da to bude završeno da se s postupcima krene u 5. mjesecu.
Ja sam u postupku AIH (njih rade),al da mi gori pod nogama ne bih čekala ni dana,nego bih se uputila u Rijeku ili Zagreb,pa makar u autu spavala.
Mislim lažu nas od 11.mjeseca kad su počeli govorit da će se postupci radit iza sv.Tri Kralja.
Od tada datum početka rada Humane reprodukcije odgađaju mjesec za mjesec.
U siječnju su rekli krajem veljače,u veljači da će početkom ožujka, u ožujku odgodili za travanj i sad u travnju govore da će u svibnju napokon krenuti?
Ja ne znam zašto im itko vjeruje?
Iskreno meni je sada svejedno jer imam još 2 AIH ispred sebe i 15 godina za IVF postupke.
Suosjećala sam kao žena,al kad vidim da oni kojima je bitno ne poduzimaju ništa i šute ko zaliveni,šutim i ja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma