Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

pozdrav cure..... htjela bi samo reći svoje iskustvo što se tiče kbc split....
    dakle budući da se ne zna točno kada će početi sa radom.... a dr mi je rekao da idem dalje.... ja sam poslala mail na predbiljezbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr (Petrova bolnica) da se naručim za konzultacije za postupak (budući da mi je 37 godina) i vrijeme prolazi... i odgovor sam dobila u roku 20 min da mi treba uputnica, otišla kod svog dr. skenila uputnicu i poslala, za tjedan dana bila na konzulatija i dobila termin za IVF u 5. mjesecu, nalazi svi vrijedi 2 godine... samo mi je suprug ipak treibao napraviti novi spermiogram gore kod njih.. sutra imam zakazano kod dr da vidim je li sve u redu i da li uzimam lijekove.... noćas putem iz zd u zg autobusom... (tako samo i u split putovalal) tako da sretno svima........ nismo mi krivi što moramo u borbu s tim.... ali čekati je najgore....

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sretno!!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ja37 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav cure..... Htjela bi samo reći svoje iskustvo što se tiče kbc split....
    Dakle budući da se ne zna točno kada će početi sa radom.... A dr mi je rekao da idem dalje.... Ja sam poslala mail na predbiljezbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr (petrova bolnica) da se naručim za konzultacije za postupak (budući da mi je 37 godina) i vrijeme prolazi... I odgovor sam dobila u roku 20 min da mi treba uputnica, otišla kod svog dr. Skenila uputnicu i poslala, za tjedan dana bila na konzulatija i dobila termin za ivf u 5. Mjesecu, nalazi svi vrijedi 2 godine... Samo mi je suprug ipak treibao napraviti novi spermiogram gore kod njih.. Sutra imam zakazano kod dr da vidim je li sve u redu i da li uzimam lijekove.... Noćas putem iz zd u zg autobusom... (tako samo i u split putovalal) tako da sretno svima........ Nismo mi krivi što moramo u borbu s tim.... Ali čekati je najgore....
    sretno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •