Cure nemojte se svađat jer to nam neče pomoći . Uostalom dr. nam savjetuju biti smirene. Svaka od nas ima svoje probleme i razloge zašto ne želi u novine ja sam svoje izjasnila u in box zašto i nadam se da če me Kaduana shvatit . Lijepo od nje šta želi pomći ali meni to trenutno može samo odmoći . Bijela Orhideja nadam se da čemo ovaj misec napokon vidit početak rada , a tvoja frendica koja ima 42 i ide u postupak nemora značit da ide besplatno ...ona može ići iza 42 gidine u postpak al joj nije besplatno (ispravite me ako griješim a tako mi je objašnjeno ) A možda joj je dr. potpisao odobrenje ...neznam , samo znam da je meni rečeno da nakon 42 nemam pravo na besplatno iako nosam iskoristila sve .
. Ma bit če sve ok ...ja mislim pozitivno i kad je negativno . Zato nemojte se svađat jer ovo nam je mjesto jedino gdje možemo otvorit dušu jer se razumijemo pošto smo u sličnim situacijama . Kaduana tebi još jednom hvala na trudu i pažnji a ono šta sam ti pisala u in box nadam se da shvačaš u kojoj sam situaciji i da trenutno ne mogu ništa poduzeti .