Hvala Mojca
Kina 19 , neznam šta te točno interesira od toga ? Misliš sama procedura ili kako to izgleda ? Punkcija ili aspiracija ...moraš bit natašte dođeš u 7 ipo jer ti muž treba dati svoju spermu koja nesmije bit starija od dva sata . Sestra če te pozvati prvo na još jedan uzv kod tvog doktora i kad te pogleda ideš u prostoriju gdje se presvlačiš u njihovu jednokratnu piđamu i papuče i doći če sestra po tebe i uvesti te u salu . Tamo če te pitat za ime i prezime i broj protokola da su sigurni i nebi došlo do zabune . Stavljaju ti bromilu na kojoj dobivaš nešto za smirenje i bolove ( malo te omami ) .Zatim kad si spremna ( omamljena ) tvoj dr. započinje sa zahvatom a taj zahvat ti je ko uzv sa iglom s kojom dolazi do j.s i bocka ti svaku j.s pa čak i one koje nisu još zrele ako ih imaš ( u mom slučaju ih bilo ) . Kad si gotova sestra te vozi u sobu i prebacuje na krevet i odmaraš dok nedođeš sebi . Za to vrijme te dr. obavještava o broju j.s i terapiju koju češ primat ( dobiješ to pismeno ) .Eto to bo ti bilo otprilike tako ...cure ako sam šta falila ispravite me . Ako misliš jeli bolno ili ne e tu te ja ne mogu lagat jer meni je osobno jako bolno ali nemora znaćit da če i tebi biti ....sve ovisi od žene i njene osjetljivosti ...haha ja sam ti u tome ajme . Sretno