Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

AMA, glupo je savjetovati koju kliniku da odabereš, to će morati biti tvoj izbor.
    Osobno sam se raspitivala o embriologu Tandari koji radi kod dr. Šparca i nisam došla do nikakve info sem da je dr radio u KBCu Split, tako da sam ipak odabrala dr. Poljaka i njegove embriologe Romac/Baranović. Jako sam zadovoljna cijelom ekipom.
    Leelu, na stranicama Cita nema više cjenika. Pitaj što te zanima, možda mi je ostalo u sjećanju..

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj 1latica prvotno napisa Vidi poruku
    AMA, glupo je savjetovati koju kliniku da odabereš, to će morati biti tvoj izbor.
    Osobno sam se raspitivala o embriologu Tandari koji radi kod dr. Šparca i nisam došla do nikakve info sem da je dr radio u KBCu Split, tako da sam ipak odabrala dr. Poljaka i njegove embriologe Romac/Baranović. Jako sam zadovoljna cijelom ekipom.
    Leelu, na stranicama Cita nema više cjenika. Pitaj što te zanima, možda mi je ostalo u sjećanju..
    A ne znam ni sama odakle bih krenula S obzirom da me tek čeka upoznavanje s njima i obrada. Znaš li možda priznaju li nalaze iz drugih bolnica ili se sve treba ponoviti kod njih (npr., HSG, hormoni, spermiogram...) ?

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Da ponovimo gradivo: HSG, hormoni, brisevi, spermiogram..još nešto? Mislim da smo kandidati za IVF, vidjet ćemo..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •