Pozdrav svimaEvo ukratko da recen svoju pricicu pa mozda neko bude ima koji savjet za mene. Nakon godinu dana pokusavanja nista,u biti pola godine jer je toliko MM bia doma. Kako sam prije 6 god operirala endometriozu i 5 god pila kontracepciju da se opet izbjegne ista nisan bas neki najsvjetliji primjer. Godinama sam pacijentica dr.Sparca,on me i operirao tako da sam nakon njegove selidbe i sama se prebacila kod njega. Ugl cista nema ali stitnjaca me malo zeza,nakon terapije sad mi je preniska i radim na tome. Jucer smo napravili spermiogram i on je u redu
)) E sad,doktor tvrdi da je moj hormon AMH jako nizak sto je rezultat operacije i cista i da u biti mozemo jos pokusavati ali da je to po njemu gubljenje vremena jer smo zakoracili u 30-e. i tako mi krenili jucer kod njega,dobili sta moramo izvaditi hiv sam vidila i jos nesto nemam trenutno kod sebe e i krvnu grupu. On je brodu misec dana i ide ca u cet tako da cemo kreniti s tim kad se vrati. Ne mogu rec da sam pozitvna,grintan ajme i samo mi crne misli padaju na pamet dok je MM moj suprotnost koja me smiriva. Malo sam zagnjavila ali eto. Svima koji pokusavaju zelim puno puno srece i pozitive...pametujen a ja prva ajme
pozzzz