Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Tako je, tri su smrznute. Sto se tice vitamina, osim Elevita, omegu 3, vitamn D, selen, ali od jucer sam sam samo na Elevitu, aspirin i Omega 3. Pazila sam prehranu, minimalno ili nikako secera, kava jedna dnevno. Najteze mi je palo sto sam sa dvije kave, spala ne jednu. Koliko sam citala, bilo bi najbolje uopce je ne piti. Sto Vi ostali mislie o kavi? Bas me interesira.

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

E da, pila sam i q 10. Do jucer.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj D&D prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je, tri su smrznute. Sto se tice vitamina, osim Elevita, omegu 3, vitamn D, selen, ali od jucer sam sam samo na Elevitu, aspirin i Omega 3. Pazila sam prehranu, minimalno ili nikako secera, kava jedna dnevno. Najteze mi je palo sto sam sa dvije kave, spala ne jednu. Koliko sam citala, bilo bi najbolje uopce je ne piti. Sto Vi ostali mislie o kavi? Bas me interesira.
    Ok. Ovo sve i ja pijem samo ne Elevit vec drugi prenatal.
    Sto se kave tice samo jednu na dan pijem i to cim se dignem al nisam niti isla traziti dal je kava toliko stetna.
    Slatkise isto svela na najmanje moguce. U kavu stavim jednu zlicicu secera i kroz dan ako pojedem dvije tri kockice cokolade, ako ne to onda dvije napolitanke. Kruh vrlo malo jedem.
    Radila ogtt test i on je dobar...
    A zasto se selen pije??
    Posljednje uređivanje od sanjka : 05.11.2016. at 10:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •