Tal i D&D cure bravo za stanice ~~~~~~~~~~~~
Zeljkica je sve ispravno napisala.
Ne Željkice nema uzv ni tablete za transfer u kbc a nisam nikad ni punog mjehura bila nikad . D&D kad si ti bila na aspiraciji ? Meni danas javili iz laba da su 5 oplođenih a sutra če me zvat kad je transfer . Dali se leži iza transfera u cita ili odma doma ?
Ostane se lezat otprilike sat vremena.Pola sata prije nego dodes tamo pocni lagano pit ,al sestra ce ti prije transfera provjerit jel mjehur pun.
Hvala Željkice na info ...ovo mi je sve novo . Svaka klinika ima svoje .
Tal, na aspiraciji sam bila 02.11. Upravo cekam transfer. Jos ne znam detalje....
Sretno Tal i D&D na transferu!
D&D ja sam bila 3. na aspiracijii isto čekam da mi jave transfer jedino su mi javili juče da ih je 5 oplođeno.
Fala Niksi
Ukratko,od osam sedam se oplodilo, od toga jedna se prestala cijepati tj.razvijati. preostale su dobile odlicnu ocjenu. Bez obzira,do jutros, jednu su izdvojili jer se losdfragmenturala (tako sam razumjela). Dvije su transferirane, ostale zamrznute. Embriolog je ostao nesto duze. U susjednoj je prostoriji usporedjivao slike stanica iz prethodnih pokusaja. To je za mene posve neocekivano. Kratko je komentirao, sada imate najbolje stanice. Uspredio sam fotografije. Ne znam koji je razlog. Mozda izmjena prehrane,dodatni vitamini...zbilja ne mogu potvrditi. Nisam medicinske struke. Bez obzira, cekaju me dva tjedana cekanja kao i sve ostale.
Sanjka, krenula sam sa letrilanom,zvrsila menopurom.
Tako je, tri su smrznute. Sto se tice vitamina, osim Elevita, omegu 3, vitamn D, selen, ali od jucer sam sam samo na Elevitu, aspirin i Omega 3. Pazila sam prehranu, minimalno ili nikako secera, kava jedna dnevno. Najteze mi je palo sto sam sa dvije kave, spala ne jednu. Koliko sam citala, bilo bi najbolje uopce je ne piti. Sto Vi ostali mislie o kavi? Bas me interesira.
E da, pila sam i q 10. Do jucer.
Ok. Ovo sve i ja pijem samo ne Elevit vec drugi prenatal.
Sto se kave tice samo jednu na dan pijem i to cim se dignem al nisam niti isla traziti dal je kava toliko stetna.
Slatkise isto svela na najmanje moguce. U kavu stavim jednu zlicicu secera i kroz dan ako pojedem dvije tri kockice cokolade, ako ne to onda dvije napolitanke. Kruh vrlo malo jedem.
Radila ogtt test i on je dobar...
A zasto se selen pije??
Posljednje uređivanje od sanjka : 05.11.2016. at 10:53
Zaboravih napisati ako pojedem voce kroz dana onda ovi slatkisi otpadaju.
Moj slucaj, od 14 jajnih stanica, 6 oplodeno, 5 dan transfer 2blastociste.. Zalost nista od bete a ociti lose jajne stanice tako da nista ni za zamrznit
U nove borbd krecemo iza nove pa do tad bi htjela poboljsat kvalitetu jajnih stanica..
Do sada sam pila folacin, b complex protiv stresa od twinlaba.
Neke preporuke? Vidim da spominjete bez kave i secera..
Mislim da je najbolje popricati sa doktorom. Nisam pametna. Pitanje je da li se kvaliteta jajnih stanica moze popraviti izmjenom prehrane i vitaminskim dodacima. Jos uvijek se o tome vode polemike. Imate na forumu temu o tome.
Da da znam to i vecina njih misli da se ne moze poporavit.
Znam i za temu. Al me vise zanima ovaj selen jer njega vecinom muski uzimaju a zene zbog anttijela stitnjace.
Citala sam dosta o vitaminskim dodacima, doduse na stranim forumima, tamo selen uzimaju i zene, medjutim, nemojte me citirati ili uzeti ovo sto pisem "zdravo za gotovo". Morate biti oprezne. Ne treba pretjerivati.
Da to nije bas dobar rezultat.
A kakav je sgram??
Mozda nije problem samo u stanicama.
Jel radjen icsi ili klasicni ivf??
Puno slatkisa i tak nije dobro.
Za kavu bas neznam nis al sam ju svela na jednu dnevno iz tog razloga je mi popodnevna utjece na san.
Jesi radila ogtt test?? Feritin??
Tsh, uz stitnjace??
Posljednje uređivanje od sanjka : 05.11.2016. at 14:02
Željkice ....transfer sutra u 8 :45 a rečeno mi je da mitam doći u 8 i 15 ..da če mi nešto dat ili zako nešto . Muž pričao sa sestrom a z ate kakvi su muževi hahaha ...ja nisam mogla . Uglavnom kolko je on shvatio bit če i za zamrzavanje i da ču dobit još neke inekcije . Sad mi nije jasno zašto moram doći ranije i šta če mi to točno radit prije transfera . Mjehur mora bit pun al utragestane moram popit ....ajooooj to mi nekako hmmmm...navikla na drugu stranu ...hahaha sory cure . D&D znači ti si bila danas na transferu ? Ima li ko u cita za sutra ili ču bit sama
Znate li, molim vas, cure moje, kako se zove ljekarna pored poliklinike Šparac?
Grbavac?
Da ljekarna Grbavac. Rade i nedjeljom do 12 ili 13 sati
Znam... nije ni dr. bas zadovoljan,.ocekivali smo bolje rezultate.
Klasican IVF
Tsh 1,9, AMH mi je malo povecan, jajnici naginju na policisticke ali nisu.. jer ostali hormoni su ok.
Mozda jednostavno nisam dobro regirala na Bemfolu.
Ogtt test, feritin uz sitnjace nisam radila
Tal eto vidis da ce bit smrzlica!!!!Jel ti sestra dala Lubor?obicno to da da poneses sa sobom i popijes sat prije,a inekcije su ti sigurno one sta sam ti govorila.
A Željkice nije mi Luca dala ništa samo mi je rečeno da dođem punog mjehura i po ure prije transfera ...jesi i ti tribala ranije doći nego li ti je termin bio ?
Nisam ,vjerojatno zato jer ti nije dala receno ti je da dodes prije.
Tal, javi kako je sve proslo.
Evo izvršeno ...2 osmost. i 3 smrzliča . Osim one tablete za opuštanje mišiča kroz venu sam dobila još nešto za poboljšanje njeno tj da se ove dvi pahuljice bolje ugnjezde. I iza još štoperica i u petak ponovo ...i evo se pridružujem dvosedmičnim čekalicama u pozitivnom ishodu .I uz sve ovo pikam se fragminom svaki dan i tu je andolčić
![]()
Posljednje uređivanje od tal : 06.11.2016. at 16:18
Tal super ,i bravo za smrzlice!To si dobila Brevacid potpora zutom tijelu, a ta inekcija za opuštanje misica i stoperica iza mi je novo nemam iskustva s tim.Sretno drzim fige za veliku betu.Sta ti kaze embriolog?
Inekcija iza je isto štoperica brevacid a inekcija ta prije kroz venu šta sam dobila je novo nešto . Embriolog je reka da su u odličnom stanju a i ovi zs zamrzavanje al takvi su bili i u kbc st ...a eto nadam se da če i meni sretni dani na vrata pokucat . Željkice a kako ti ?
Ma hoce mora samo pozitivno misli.Ja sam ok sutra cu nazvat da dogovorim pregled.
Tal, dobre brojke imas, a i smrzlici su tu....
Bubice fala i tu haha a i tebi želim isto ...D&D kako misliš da imam dobre brojke ? Željkice jeli to prvi pregled ili ?
Kontrolni pregled nakon kiretaze, pa cu vidit Šta dalje koliko moram pauzirat.
Ma sigurno to bude brzo išlo ...bar pretpostavljam . Držim ti fige da bude brzo i uspješno .![]()
Živnila je splitska tema, tako i treba
Svima koje ste u postupku ili se spremate uskoro, sretno od![]()