Stranica 42 od 65 PrviPrvi ... 32404142434452 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Latice hvala
    D&D da , al ovakve sam rezultate jajnih stanica imala i u kbc samo šta kod njih nezamrzavaju osmostanične nego čekaju da prođe faza blasticiste pa ako su dobre kvalitete zamrznu al na žalost meni uvjek raspad sistema iza blasticiste ...neče dalje
    Nadam se da u cita bude drukčije jer sam na fragminu ,brevacidu ,andolu i radila zagrebavanje maternice prije postupka i dobila nešto u venu prije transfera šta nisam zapamtila ime jer mi je nešto novo . E ako sad neupali onda stvarno neznam šta više

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Latice hvala
    D&D da , al ovakve sam rezultate jajnih stanica imala i u kbc samo šta kod njih nezamrzavaju osmostanične nego čekaju da prođe faza blasticiste pa ako su dobre kvalitete zamrznu al na žalost meni uvjek raspad sistema iza blasticiste ...neče dalje
    Nadam se da u cita bude drukčije jer sam na fragminu ,brevacidu ,andolu i radila zagrebavanje maternice prije postupka i dobila nešto u venu prije transfera šta nisam zapamtila ime jer mi je nešto novo . E ako sad neupali onda stvarno neznam šta više
    Tal dal ti mozda pise u otpusnom pismu taj lijek sto si dobila u venu. Mislim nekakav papir i informaciju pismenu si morala dobiti pa pogledaj sto pise a da sad ovde nisi navela to od terapije.
    Bas me zanima sto je to!!

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Bit ce ok Tal...bit ce...

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Tal, zasto zagrebavanje maternice?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

To ti je biopsija endometrije ...to po novijim istraživanjima dolazi do bolje implatacije a to je po preporuci dr.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bit ce Tal!!!!samo pozitivno!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Sanjka na žalost točno ime nemam ....a u otpusnom piše u onim njihovim natuknicama tako da iz tog neznam isčitat jedino doktori kuže

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Latice hvala
    Kako misliš da čekaju da prođe faza blastociste?
    Blastocista je zadnja faza diobe koja ide na smrzavanje.

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Tal, drz'se...bit ce

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Mojica pa misim na to da dođe do te faze i onda sutradan zamrzavaju ...tako je meni objašnjeno kad bi imala transfer blastociste i onda bi mi rekli da sutra nazovem da vidu dal je za zamrzavanje il ne .

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj D&D prvotno napisa Vidi poruku
    Tal, drz'se...bit ce
    Ma držim se ja , fala na podršci . Nekako ovaj put drukčije proživljavam sve ovo ,a valjda sam otupila od postupaka
    Željkice ma mora bit pozitivno čim sam u cita fala željkice .

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo danas sam obavila kontrolni pregled nakon kiretaze sve je uredu,iza nove godine u nove pobjede tamo negdi prvi drugi mj.Tal kako si?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo danas sam obavila kontrolni pregled nakon kiretaze sve je uredu,iza nove godine u nove pobjede tamo negdi prvi drugi mj.Tal kako si?
    Super zeljkice.
    Bitno da je sve ok.
    To ce biti negdje tri, cetiri ciklusa pauze. Jel tako??

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Da tri ciklusa,imam smrzlice pa mogu prije.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bravo Željkice ...pa odlično je to . A ja evo stalno nešto radim pa manje mislim na ove duge dvi sedmice . Željkice kolko smrzlića imaš ?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tri smrzlica dva su dobra treci je slabiji,prije postupka ce mi radit biopsiju...nadam se da ce mi vrijeme do tad brzo proc.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Tako je i meni ostalo dva odlična i jedan slabiji ...i isto biopsija prije postupka . Ako se nevaram i zadnji put si radila biopsiju endo. ?
    Posljednje uređivanje od tal : 08.11.2016. at 21:51

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tako je i meni ostalo dva odlična i jedan slabiji ...i isto biopsija prije postupka . Ako se nevaram i zadnji put si radila biopsiju endo. ?
    Nisam je nikad radila sljedeći put cemo.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Aha , sory krivo povezala

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pozdrav svima, prvi put sam na ovo temi. Bili smo na VV na 2.bezuspješna postupka IVF i sad bi prešli u Split. Ako mi možete napisatiu kojoj bolnici rade postupke, kako se naručuje, što traže od nalaza, koliko se čeka... sve što mislite da trebam znati i da jel netko zna koliko treba proči vremena ako se prebacujem iz bolnice u bolnicu, čula sam da treba proči 1 god.

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Mislim da se ne mora cekati godinu dana. Ja sam u Cita (privatna klinika), za KBC neka ti kazu cure koje su tamo u postupku.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Hvala na podršci i savjetima jučer sam imala prvi uzv (5 dan ciklusa) i imam 4 folikula 11-13 mm...jeli to ok? Kako si i napisala dr. Šparac nije baš pričljiv

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

pozdrav svima,nova sam ovdje. naša borba traje 3 godine. ja-pcos,mm-uredan biokemijska 01mj ove godine nakon 4 stimulirana ciklusa klomifenom+tempirani odnosi,2 ciklusa sa stopericom. muči me to što smo ovaj tjedan bili kod našeg MPO doktora u KBC sa novim kompletnim nalazima (planira se AIH) a on me je ponovno odgodio sa uputom da pijem Yaz ovaj ciklus pa iduci ponovim nalaze hormona pa ćemo vidjeti hocemo li u postupak ili nastaviti terapiju. uzimala sam kontracepcijsku terapiju 3 godine i nisu mi ustimali hormone pa tako mislim da nece ni sada..zanima me ima li smisla piti Yaz ili je pametnije ici po drugo misljenje sa nalazima (cito??)

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Garava13 ja sam bila u kbc split . Prvo se tribaš naručit kod mpo doktora i on če te pregledat i reči več koje nalaze tribate donit . Sad kolko se čeka ovisi kolko brzo prikupiš papire i kad ti je ciklus jer obično pregledaje 7 dana prije
    M . Uglavnom nečeka se dugo ako imaš sve šta zatraži od tebe al oni ti sad negdi početkom 12 mj idu na godišnji do tri kralja al za to vrime se bar naruči kod mpo dr . za konzultacije .

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Talhvala na info. Imam još par pitanja dali se mogu naručiti kod koga hoću ili koji me dopadne? Dali na punkciji daju anesteziju il nešto protiv bolova? Čula sam od nekog da ih je teško dobiti na telefon, dali mogu odmah tamo otiči, u kojem vremenu?

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj garava13 prvotno napisa Vidi poruku
    Talhvala na info. Imam još par pitanja dali se mogu naručiti kod koga hoću ili koji me dopadne? Dali na punkciji daju anesteziju il nešto protiv bolova? Čula sam od nekog da ih je teško dobiti na telefon, dali mogu odmah tamo otiči, u kojem vremenu?
    Garava mogu ti i ja odg možeš se naručit kod koga oćeš al nisu svi dobri mislim bar ja mislim,na punkciji dobiješ koktel i jednostavno ništa ne osjetiš ja sam preosjetljiva na bol kad ja nisam osjetila onda sig niko ne osjeti, moraš se prije naručit nemožeš samo tak otić ako te šta još zanima slobodno pitaj

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Buba ti si i tu hehehe Kod koga si ti? Na VV se dobije samo injekcija protiv bolova, al to je tako slabo da meni nista ne pomaze. Ja sam doslovce umirala zadnji put. Dobro nebi otišla samo tako, nego sam mislila otići pa se tako naručiti, jer moram na sistematski u St pa usput. Al svejedno na koji broj ih mogu dobiti?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Dr Budimir ti je za mene najbolji i vodi te od početka do kraja i jako detaljan je . Kod njega u zadnje vrime skoro sve su trudne . Možeš otiči i tamo samo ne naručuje se na humanoj nego ambulanta to ti je u prizemlju sljeva kad uđeš . Dr. Budimir obično četvrtkom ima ambulantu . Dobije se koktel neki a nekima to djeluje nekim ne ...meni npr. ne ....a koktel koji dobijem u cita oni daju neke dvi inekcije u stražnjicu e to me oduzme i neznam za sebe tako da ti to sve ovisi do osobe . Možeš od 8 do 15 ìči se narućit osim subote i nedilje a kad se naručuješ biraš kome češ . Moja topla preporuka Dr.Budimir . Sretno

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tko je embriolog u KBC?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Pozdrav cureee!! Pridruzujem se temi.
    Nakon svih urednih nalaza:hormona, AMH 24.00, HSG prohodan, i odlicnog spermiograma kod supruga, odlucili smo se i mi za IVF. (3 NEUSPJEŠNA AIH-A KOD CITA)
    Naime, mislimo se dali IVF odradimo u KBC Split ili Cito?? Zanima me na temelju cega se odredi prirodan ili stimulirani IVF i koje su cijene kod dr. Poljaka?

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Dr Budimir ti je za mene najbolji i vodi te od početka do kraja i jako detaljan je . Kod njega u zadnje vrime skoro sve su trudne . Možeš otiči i tamo samo ne naručuje se na humanoj nego ambulanta to ti je u prizemlju sljeva kad uđeš . Dr. Budimir obično četvrtkom ima ambulantu . Dobije se koktel neki a nekima to djeluje nekim ne ...meni npr. ne ....a koktel koji dobijem u cita oni daju neke dvi inekcije u stražnjicu e to me oduzme i neznam za sebe tako da ti to sve ovisi do osobe . Možeš od 8 do 15 ìči se narućit osim subote i nedilje a kad se naručuješ biraš kome češ . Moja topla preporuka Dr.Budimir . Sretno
    Potpisujem sve osim koktela tak je dobar mene ošamuti totalka a takođe dr.Budimir ostalo nemam šta dodat sve je tal napisala

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala cure, cula sam vec za njega pa cemo vjer.onda kod njega i otici. Budem ja imala jos pitanja sigurno.. javim se

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Željkice .....Andrea Čukušić Kalajžič i još jedna neznam joj ime jer se nedugo vratila sa trudničkog .
    Posljednje uređivanje od tal : 10.11.2016. at 19:00

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Cure, jedno pitanje. Jesu li vam se poremetili ciklusi nakon stimulacija? Meni treći ciklus kasni od 8-10 dana, inače su mi bili uredni točno 28 dana. Sad ne znam kad trebam dobiti. Kakva su vaša iskustva nakon stimulacije? Ama, gdje si šta se događa kod tebe? Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Noelnia prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, jedno pitanje. Jesu li vam se poremetili ciklusi nakon stimulacija? Meni treći ciklus kasni od 8-10 dana, inače su mi bili uredni točno 28 dana. Sad ne znam kad trebam dobiti. Kakva su vaša iskustva nakon stimulacije? Ama, gdje si šta se događa kod tebe? Sretno!
    Postala sam bockalica, evo treći dan već.. U ponedjeljak prva folikulometrija, vidjet ćemo! Što se tiče poremećenih ciklusa, mislim da je to za očekivati. Ja sam nakon klomifena i inseminacije tek treći ciklus dobila normalno.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Samo da javim da sutra imam punkciju, 10 dc...imala sam 2 folikulometrije,5 dc i 7 dc. AMA kakvu stimulaciju ti imaš?

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Već deseti dan punkcija? Kad ti je inače bila ovulacija? Sretno, sretno, s tobom sam u mislim! Bemfola od 300, kasnije čini mi se orgalutran.. A kod tebe? Jel bilo kakvih nuspojava?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Sretno Tola!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

4 ampule menopura od 2dc, a 6,7 i 8 dc i orgalutran, 9dc stopericu i danas popodne idemo dalje...nisam imala nikakvih posebnih nuspojava...uglavnom sam išla kod njih na terapiju, nisam baš obožavatelj šprica i iglica a i na poslu bi mi sve to bilo jako nezgodno. Nadam se da će bit brzo i bezbolno

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ovulacija inače ča 12 dan, ciklus 27 dana....ali mislim da je ključni faktor veličina folikula i debljina endometrija

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Luck mislim da je uvijek dobro otici po drugo misljenje.. u st imas cito i polikliniku sparac... dobri su i jedni i drugi
    Kakvi su ti hormoni? Sta ne stima ako se moze znati?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj Tola prvotno napisa Vidi poruku
    4 ampule menopura od 2dc, a 6,7 i 8 dc i orgalutran, 9dc stopericu i danas popodne idemo dalje...nisam imala nikakvih posebnih nuspojava...uglavnom sam išla kod njih na terapiju, nisam baš obožavatelj šprica i iglica a i na poslu bi mi sve to bilo jako nezgodno. Nadam se da će bit brzo i bezbolno
    Jesi i ti u Sparca?
    Punkcija ti traje 10-15 min... dobit ces nesto prije za bolove.. nije strasno....samo pozitivne misli i hrabro

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Jesam,u Šparca sam...ma vjerujem da će sve bit ok

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Lh je visok za folikularnu fazu..testosteron i androgeni na gornjoj granici..mislim da cu ici u cito..bojim se da cu u bolnici izgubiti zivce u cekanju

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Cure plaćaju li se folikulometrije svaki put ili je to u cijeni postupka?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj AMA prvotno napisa Vidi poruku
    Cure plaćaju li se folikulometrije svaki put ili je to u cijeni postupka?
    U Šparca za AIH i IVF meni je bilo u cijeni postupka.

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Puno ti hvala, Niksi, čudo si, jako si nam informativna Svaka čast za to, tako bi svugdje trebalo biti a nije.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

noe meni drugi ciklus nakon transfeta kasni 5-6 dana.. to je normalno.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Plaćaš jedino vađenje krvi 260 kn (estradiol i progesteron),meni je tako bilo na 2 folikulometriji

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Niksi bila si u pravu,nije punkcija prestrašna, više nelagodna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •