Talhvala na info. Imam još par pitanjadali se mogu naručiti kod koga hoću ili koji me dopadne? Dali na punkciji daju anesteziju il nešto protiv bolova? Čula sam od nekog da ih je teško dobiti na telefon, dali mogu odmah tamo otiči, u kojem vremenu?
Talhvala na info. Imam još par pitanjadali se mogu naručiti kod koga hoću ili koji me dopadne? Dali na punkciji daju anesteziju il nešto protiv bolova? Čula sam od nekog da ih je teško dobiti na telefon, dali mogu odmah tamo otiči, u kojem vremenu?
Garava mogu ti i ja odgmožeš se naručit kod koga oćeš al nisu svi dobri mislim bar ja mislim,na punkciji dobiješ koktel i jednostavno ništa ne osjetiš ja sam preosjetljiva na bol kad ja nisam osjetila onda sig niko ne osjeti, moraš se prije naručit nemožeš samo tak otić ako te šta još zanima slobodno pitaj
Dr Budimir ti je za mene najbolji i vodi te od početka do kraja i jako detaljan je . Kod njega u zadnje vrime skoro sve su trudne . Možeš otiči i tamo samo ne naručuje se na humanoj nego ambulanta to ti je u prizemlju sljeva kad uđeš . Dr. Budimir obično četvrtkom ima ambulantu . Dobije se koktel neki a nekima to djeluje nekim ne ...meni npr. ne ....a koktel koji dobijem u cita oni daju neke dvi inekcije u stražnjicu e to me oduzme i neznam za sebe tako da ti to sve ovisi do osobe . Možeš od 8 do 15 ìči se narućit osim subote i nedilje a kad se naručuješ biraš kome češ . Moja topla preporuka Dr.Budimir . Sretno