Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Hvala vam, curice moje!!! Malo sam spavala, odmaram prije kad već neću poslije! U uredu fale dvije kolegice, tako da si ne mogu priuštiti bolovanje. Posao je fizički nezahtjevan, nije valjda potrebno doslovno ležanje.. Kako ste se vi ponašale nakon? Je li sam transfer neugodan? Sve mi je objasnila za mjehur, tabletu i utrić u usta više puta, legenda je ona Mare!

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj AMA prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam, curice moje!!! Malo sam spavala, odmaram prije kad već neću poslije! U uredu fale dvije kolegice, tako da si ne mogu priuštiti bolovanje. Posao je fizički nezahtjevan, nije valjda potrebno doslovno ležanje.. Kako ste se vi ponašale nakon? Je li sam transfer neugodan? Sve mi je objasnila za mjehur, tabletu i utrić u usta više puta, legenda je ona Mare!
    Transfer je doslovno sekunda trajanja i ne boli ništa. To je najljepši dio, štrc i gotovo. Legneš pola sata na stomak i doma. Ja sam doslovno ležala kao mrtvac, čak je i tuširanje bilo zabranjeno. Idući put neću, neću raditi ništa teško, posao mi je sjedeći, pa neću ni na bolovanje. Kad mi je bio moj e.t umalo se nisam upiškila na stolu koliko sam se nalokala vodurine. Jedva sam izdržala 10 min nakon i odletila na wc-koje olakšanje! Sretno draga sutra, vidjet ćeš kako je prejednostavno i totalno bezbolno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •