Sretno u iscekivanju! Jos malo brojimo
Koje ste i zasto inekcije primile nakon trasfera?
Sretno u iscekivanju! Jos malo brojimo
Koje ste i zasto inekcije primile nakon trasfera?
Da,tako je bilo i meni.u pravu siiako ,koliko sam upućena,ne prakticiraju to sve klinike.
Ama,ima li kakvih novosti?
Nikakvih, osim malo smeđarenja danas. Ujutro vadim betu. Izdržala bez testa, ok sam skroz, pa šta Bog da..
Meni bi to bia pozitivan znak jer kod mene preko utrica nikad nije bio amaa ničega hehe
Haha, vjeruj mi da sam i na taj način razmišljala!Krv izvađena, nalaz će mi poslati na mail!
Super..javi,čekam s tobom![]()
Hvala ti!!![]()
Za veliku betu, uz tebe sam draga!!!!!
Hvala puno, divne ste mi!Javim se oko 14h!
Beta 6,7! Baš sam bila zbunjena kad sam ugledala nalaz! Doktor misli da nema nade ali da ipak ponovim prekosutra! Nisam u bedu jer danima ne dam samoj sebi da se nadam previše. Čak mi se ovo čini pozitivnim. “To se neka mala trudnoćica bila zakačila ali nije ostala“, kaže doktor!
Draga nije uspjeh,ali ipak jest. To je super znak za dalje !!!!![]()
S obzirom da u 01/2017 krećem u novi postupak, a doktor Š mi je najavio drugačiji protokol, zanima me kakva su vaša iskustva? Slabo sam reagirala na menopur ( 5 folikula,2 js), 35 g, AMH 14.2
Hvala vam, navijačice moje!Tola, jesi ti dobila mengu nakon utrogestana? I ja bih htjela što prije u postupak ali se bojim poremećenog ciklusa( nakon inseminacije tek treći ciklus bio normalan). Meni je doktor spominjao protokol “za starije žene“: femara ili nešto tako..Ima li itko iskustva s tim?
Meni nikad nije došla priko utrogest..valjda je to sve individualno. Uvik dva tri dana nakon zadnjeg stavljanja. A šta se tiče femare,koliko znam to su tabletice.to sam ja pila pretprošle godine kad sam pokušavala ciljane odnose.
Ama,jesi vadila krv opet
Jutros sam dobila pravu pravcatu mengu, tako da sam odustala od vađenja krvi! Već sam sva u planovima za dalje, presretna što utrogestan nije otegao stvar!![]()
Da. Kad već tako,bolje da došlo samo od sebe. Sad ideš s tabletama samo ili?
Ne znam je li smiješno ili žalosno: jedan dan moliš da ne dođe, sljedeći da dođe što prije..Tako je to u našem “sportu“!Kad ti očekuješ start? Pa ne znam, dr.Š je tako predlagao, tabletice za starije žene!
![]()
Zao mi je AMA, bas sam se nadala da ce nas jos jedna razveselit za 2016. Ovako u nove borbe iza Nove.. 2017 ce biti baby boom u dr.Š. :D
Ja krećem sredinom miseca.. koliki ti je amh AMA,kad ti daje samo to?! Ili je to možda iz razloga da ne ideš opet na veće doze hormona dok se malo organizam ne očisti.
Na Bemfolu sam tragično reagirala: u prirodnom ciklusu imam barem 4—5 folikula a u stimuliranom 2! AMH tuga: 2,96 pmol.Tako je, Niksi, 2017. je naša, dat će Bog.. Stipka bi nas mogla obradovat u zadnjim satima 2016.!
![]()
Posljednje uređivanje od AMA : 07.12.2016. at 17:47
Pa kako ti nije gleda drugi dan koliko imaš folikula?to traži dugi put obavezno. Jer doma se vidi potencijal za taj mjesec. Ako imaš dva tri ili pet ,nemoze ih nikakva terapija proizvest vise. A amh,nizak je..al ne brini,bilo je i puno nižih s uspjehom. To je samo problem manje zalihe,ničeg drugog.dok god postoji jedan folikul,šanse su tu. Bit će to sve dobro![]()
Ne znam da li si me shvatila. Znaci drugi dan ciklusa prije početka terapije se na uzv vidi koliko imaš potencijalnih folikula za taj misec.sto je veći amh ima ih vise naravno. Zato bi žene s niskim amh morale provjerit prije terapije koliko je tih antralnih folikula, da ne bi bezveze prolazile torture a ima ih svega dva tri npr. Jesi ti to gledala sad prije postupka? Ako ih je bilo vise a nisi reagirala na terapiju ,onda ok..al ako ih je bilo samo toliko,onda nisi mogla vise ni dobit. Tako je meni nekako moj dr objasnila.
Nisam bila na tako ranoj folikulometriji nikad al u ciklusu prije toga sam imala 3+2 folikula 7.dc. Sad jedan jajnik “tih“ skroz.Prva folikulometrija 5.dc. S kojim ćete vi sad protokolom ići?
Ajd pošalji mi privatnu po.kad vidiš da ne davimo ostatak ekipe pa ću ti detaljnije objasnit hehe. Ja idem najvj sistem protokolom ko i dosad ,uhh![]()
Ama,poslala sam ti poruku.. pa pogledaj. Da ne davimo ode žene s tim heheh
Cure ima li koja da mi objasni di se točno rade imunološki i Testovi za trombofiliju?
Posljednje uređivanje od 1latica : 13.12.2016. at 11:29
Hvala draga,znaci i križine i firule. Uhu hehe. Jel tebi to bilo ok?
[QUOTE=Stipka;2940896]Hvala draga,znaci i križine i firule. Uhu hehe. Jel tebi to bilo ok?[/QUOT
Ne znam jesi li to već koristila, ali imaš opciju vađenja krvi na kućnoj adresi, odnesu ti i uzorak u bolnicu gdje treba, a dostave nalaze u poštanski sandučić. Jedina pretraga za koju osobno moraš donijeti uzorak krvi je Faktor II, Faktor V, MTHFR, PAI i ACE, nosiš na patologiju. Mene poštedilo višestrukog vađenja krvi i gubitka vremena radi šetanja po odjelima bolnice. MIslim da je cijena cca 80 kn.
Stipka, kod mene ovi nalazi s patologije nisu bili dobri, imam nekakve mutacije, pa
se u ovoj trudnoći bockam Fragminom svaki dan. Tebi sretno s nalazima![]()
Hvala tola. Zvala bas danas to za doma pa me Odbili jer kao da previše toga ima i osjetljive pretrage pa kaaa bolje Odi osobno... otkantalo me.. sigurno ima jos koja ustanova osim te... latice ,dali se moraš bockati cilu trudnoću ili??? I jel komplicirano?
Da, cijelu trudnoću i 6 tjedana nakon poroda. Nikakav problem nije bockati se.
Imala sam pretrage na dvije uputnice i prvo oko 7:30 na Križinama izvadila krv, nakon toga oko 8:30 sam bila na Firulama na patologiji. Meni nikakav problem nije bilo, u roku dva sata sam sve obavila.
Fala cure,divne ste..latice,di se nabavlja taj lijek i koliko košta
Moje iskustvo od 10mjeseca, protein C i S, lupus antikoagulant, antitijela IgM i IgG - vadila na firula (glavni laboratorij kraj hitnog) 2tjedna cekala nalaze.
Molekularna analiza na trombofiliju (MTHFR,PAI 1,ACE , FVQ506, G20210A)
vadila na patalogiji na firulama..nalaz 3tjedna na kucnu adresu stigne.
Morat ću to srediti. Moja dr predlaže svakako terapiju za to i bez nalaza,a meni to malo pa besmisleno?!!!!
Stipka, Fragmin od 5000 jedinica kupujem u Citu... Košta me 600kn mjesečno.
Često se, nakon nekoliko neuspješnih ETa, Fragmin/Clexan daje kao preventiva. Mislim da tada bude nešto manja doza, al nisam sigurna.
Da,to je moj slučaj. A ništa,poslušat ako budem morala tako ,šta ću..al ipak bi uradila sve te pretrage cisto da znam sebe radi.
Pozdrav svima!
Pratim vas već neko vrime i polako ulazim u priču IVF-a stoga je vrime da vam se pridružim. Ja sam u dr.Š i zadnjih godinu dana pokušavamo postić trudnoću klomifenima i tempiranim odnosima. Moj problem su PCOS, ne dobivam M i nema O. Od 6 pokušaja s klomifenom uspili smo 2 puta postić O, dobila štopericu i sve ljekove ali nije urodilo plodom. Prijedlog za dalje je bija ili laparaskopski drilling jajnika ili IVF. Ja sam se odlučila za IVF i jučer sam dobila upute koje sve pretrage napraviti (nešto imam od prije). Pošto nisam iz Splita trebala bi vašu pomoć oko mjesta za pretrage da ne lutam okolo jer toga ima dosta pa da napravim plan i program dok budem na godišnjem. Staviti ću što sve trebam napraviti (nešto ste već i opisivale di se vadi) pa ako mi neko može preciznije objasnit tipa Firule patologija 2.kat. i vrime kad vade i kad je najbolje doć radi gužve. Hvala vam unaprid.
1. AMH
2. Hepatitis B i C
3. HIV 1 i 2
4. Kg i Rh faktor
5. Imunologija: LAC,ACL
6. PAI-1, ACE, MTHFR, Faktori II i V (Leden)
7. Koagulacija: Protein C, Protein S, homocistein
1. AMH-Firule centralni laboratorij (dr. inzistirao da ponovim nalaz u Analizi, iz KBC-a nije imao veze s pameću)
2. Hepatitis B i C - Križine transfuziologija, 2. kat
3. HIV 1 i 2 - -//-
4. Kg i Rh faktor- -//-
5. Imunologija: LAC,ACL - Križine laboratorij, 1. kat
6. PAI-1, ACE, MTHFR, Faktori II i V (Leden) - Firule patologija
7. Koagulacija: Protein C, Protein S, homocistein- Križine laboratorij 1. kat
Sretnooo![]()
Sritno Ivy i izvještaji![]()